Kız çok iyimiş hemen bakamYumurtlama, gebelik, gebelik testleri, gebelik belirtileri üzerine derlenip toplanmış bilgi içerikli bir site.. Misal sizin sat ve yumurtlama gününüze göre sizin ne zaman test yapacagınızı olumlu sonuc olacgını vs gbi bir çok konu ben çok begendim. İnceleyin anlayacaksınız
İngiliççe buu anlamıyo bennYumurtlama, gebelik, gebelik testleri, gebelik belirtileri üzerine derlenip toplanmış bilgi içerikli bir site.. Misal sizin sat ve yumurtlama gününüze göre sizin ne zaman test yapacagınızı olumlu sonuc olacgını vs gbi bir çok konu ben çok begendim. İnceleyin anlayacaksınız
Gelicek gelicekler onlar gelmeliler bayram sekerlerimizKız inşallah yav valla psikolojim yıprandı gelsin artık yeter
Düşünsenize hamileymişiz hayali bile muazzamGelicek gelicekler onlar gelmeliler bayram sekerlerimiz
Simdiden bi grup hazieligi içindeyiz farketmez bize her ay bi topikAdet olsakta olmasakta hamile kalsakta kalamasakta bir Eylül topikimiz olucak beybi kimse merak etmesin❤
Sarki cok guzel ama inngiliizzççeee anlamiyorum gibi olduİngiliççe buu anlamıyo benn
İnşallah canımın içi inşallah birbirimize ne kadar iyi geliyoruz bu topikte yaa duygulandım :))Bende o sekildeyim umarım umutlarımız cicek acar guzel anne adayım
Bayiiilllaaazaaaaammmm resmen hayali bile bas döndürücüDüşünsenize hamileymişiz hayali bile muazzam
Kız kendi kendime çeviri yapım dedim koca sayfada bi ovulationu anladım zekamı sorgulamayalımSarki cok guzel ama inngiliizzççeee anlamiyorum gibi oldu
Sarhoş oluyorumBayiiilllaaazaaaaammmm resmen hayali bile bas döndürücü
Hamilesin bence sen duygulandin hormonlardandirİnşallah canımın içi inşallah birbirimize ne kadar iyi geliyoruz bu topikte yaa duygulandım :))
Arkadaşlar duygulandım sizce belirtimiHamilesin bence sen duygulandin hormonlardandir
Ah nerede vah neredeeSarhoş oluyorum
ne nazlı bunlar be dölleniyosanız döllenin artık yani yiterAh nerede vah neredeenerde biraktim bebegimi acaba ah nerede vah nerede
Yano dpo demek dOPDOLU GECIR demekEki Görüntüle 2295321
Böyle bir sayfa cıktı karsıma dpo yu anlayamadım canım benim yumurtlama 5inde oda gri
Kizicam ama artik gelin yavrularne nazlı bunlar be dölleniyosanız döllenin artık yani yiter
Nur topları gelene kadar kactane nurtopu gibi topikimiz olacak acabaSimdiden bi grup hazieligi içindeyiz farketmez bize her ay bi topiknur toplari gelene kadar
Bende gecengün oyleydim duygulanmıstımİnşallah canımın içi inşallah birbirimize ne kadar iyi geliyoruz bu topikte yaa duygulandım :))
Of iyi güldük haKizicam ama artik gelin yavrularilla kuluckuya mi yatalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?