Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay inşallah ya önceki aylar hep içimdeki ses olmadığını söylüyodu ama bu sefer biraz farklıyım içim huzurlu ne biliyim ya inşallah doğru hissediyorummdur :)
Bende o sekildeyim umarım umutlarımız cicek acar guzel anne adayım

Adet olsakta olmasakta hamile kalsakta kalamasakta bir Eylül topikimiz olucak beybi kimse merak etmesin

Ne icinki bu site
Yumurtlama, gebelik, gebelik testleri, gebelik belirtileri üzerine derlenip toplanmış bilgi içerikli bir site.. Misal sizin sat ve yumurtlama gününüze göre sizin ne zaman test yapacagınızı olumlu sonuc olacgını vs gbi bir çok konu ben çok begendim. İnceleyin anlayacaksınız

Böyle bir sayfa cıktı karsıma dpo yu anlayamadım canım benim yumurtlama 5inde oda gri

Cok acik anlattin bebegimmm fasulyenin annesi insallah tutunur bebegin olumlu dusun hwp ya tutmazsa gibi seyler dusunmehakkin hayirlisi olsunnnnnn insallahhh cok kisa surede olmus asilama kolaymış ben zor bi surec sanmostim
Yok kuzum ya zor değil normal ilişkiden daha kolay yatıyosun oldu bitti İnşallah tutunur tatlımm olumluyum tavuk gibi yatıyorum eşimede iş yaptırıyorum çok hoş

Yok kuzum ya zor değil normal ilişkiden daha kolay yatıyosun oldu bitti İnşallah tutunur tatlımm olumluyum tavuk gibi yatıyorum eşimede iş yaptırıyorum çok hoş
Bu is yaptırma meselesi benim dedigim ıs gorme olayımı yoksa ev geneli ıslermi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…