• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben dw bu hafta oyleyim . Normalde adetim yaklasinca cok duygusal olurum ama bu hafta televizyonda sevinen birini gorunce mesela yarisma da sevinen birini gorunce gozlerim dolar icimde biseyler oluyor burnumun diregi sizliyor😂😂😂😂😂hungur hungur aglamak istiyorum en ufak şeye cok duygusallastim 😂😂😂tabi aglayamiyorum koca ayi dalga gecer diye😂😂
Benimki gunluktu 😡
Aglamak yooooook gulmek var🤣🤣🤣😂🤣

Canom saatleri biraz tutarsız olmamışmı 12 yle akşam 8 saatleri arasında yapılması öneriliyor
Prospektüse göre uyguladım hata olsaydı çizgi vermezdi heralde inşallah telefondaki uygulamada aynı gün oldugunu söyledi belirtilerdede cok fazla gaz sancısı gibi kasıklarda agrı ve akıntı vardı yanlışlık olmamıştır herlade

Prospektüse göre uyguladım hata olsaydı çizgi vermezdi heralde inşallah telefondaki uygulamada aynı gün oldugunu söyledi belirtilerdede cok fazla gaz sancısı gibi kasıklarda agrı ve akıntı vardı yanlışlık olmamıştır herlade
Ya bana aselece sabahları yapma demişti ondan didim canım ama belirtileri yaşamışsın günleri değerlendirdiysen sıkıntı yokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back