Bnm testte sabah 8 aksam 4 yazıyor cnm degişiyor sanırım yaCanom saatleri biraz tutarsız olmamışmı 12 yle akşam 8 saatleri arasında yapılması öneriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm testte sabah 8 aksam 4 yazıyor cnm degişiyor sanırım yaCanom saatleri biraz tutarsız olmamışmı 12 yle akşam 8 saatleri arasında yapılması öneriliyor
sen bambaskasin canim gebeliginde otesindesin demekkiKız ben hep gebeyim o zaman ota b*Ka ağlıyorum
Benimki gunluktuYa ben dw bu hafta oyleyim . Normalde adetim yaklasinca cok duygusal olurum ama bu hafta televizyonda sevinen birini gorunce mesela yarisma da sevinen birini gorunce gozlerim dolar icimde biseyler oluyor burnumun diregi sizliyorhungur hungur aglamak istiyorum en ufak şeye cok duygusallastim tabi aglayamiyorum koca ayi dalga gecer diye
Ole olacak zaten kızCocuk ıcın degil zevk icin buda ayrı bir totemim
Donmezse o kaybederYani evrene yaklaşık 392910109283292 mesaj gönderdim döner inşallah
Sabırsızlıkla bekliyoruzYani evrene yaklaşık 392910109283292 mesaj gönderdim döner inşallah
Aglarken bi an da komok biswy oluyor kahkaha atiyorumBenimki gunluktu
Aglamak yooooook gulmek var
Prospektüse göre uyguladım hata olsaydı çizgi vermezdi heralde inşallah telefondaki uygulamada aynı gün oldugunu söyledi belirtilerdede cok fazla gaz sancısı gibi kasıklarda agrı ve akıntı vardı yanlışlık olmamıştır herladeCanom saatleri biraz tutarsız olmamışmı 12 yle akşam 8 saatleri arasında yapılması öneriliyor
Hahaha tıbben açıklaması yok tamamen burcumla alakalı bidurumsen bambaskasin canim gebeliginde otesindesin demekki
He onu bilmiyorum canım benBnm testte sabah 8 aksam 4 yazıyor cnm degişiyor sanırım ya
BENCE KIZLAR BIZIM BEBEKLERIMIZ COK SANSLI KI BIZIM GIBI ANNELERE SAHIP OLUCAKLARI ICIN SIMDIDEN SABRETMEYI OGRENDIK . SABRI OGRENEN INSAN HER ISIN ÜSTESİNDEN GELIR DIYE DUSUNUYORUMBence seninkide çok şanslı ☺
Burcun neHahaha tıbben açıklaması yok tamamen burcumla alakalı bidurum
Ya bana aselece sabahları yapma demişti ondan didim canım ama belirtileri yaşamışsın günleri değerlendirdiysen sıkıntı yokkProspektüse göre uyguladım hata olsaydı çizgi vermezdi heralde inşallah telefondaki uygulamada aynı gün oldugunu söyledi belirtilerdede cok fazla gaz sancısı gibi kasıklarda agrı ve akıntı vardı yanlışlık olmamıştır herlade
BALIKBurcun ne
Yürü beee aslanımBENCE KIZLAR BIZIM BEBEKLERIMIZ COK SANSLI KI BIZIM GIBI ANNELERE SAHIP OLUCAKLARI ICIN SIMDIDEN SABRETMEYI OGRENDIK . SABRI OGRENEN INSAN HER ISIN ÜSTESİNDEN GELIR DIYE DUSUNUYORUM
Vveeerrrr gaaaaaazzzzzziiiiiiYürü beee aslanım
Anladıgım kadarıyla cok komok biswy oluyorki kahkaha atıyosunAglarken bi an da komok biswy oluyor kahkaha atiyorum
Sen ponçik bir ana olacaksınVveeerrrr gaaaaaazzzzzziiiiii
Sulu göz ben yengeç
Ana bende yengeç gııSulu göz ben yengeç