- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bir iki tane olur diye dusunuyorumNur topları gelene kadar kactane nurtopu gibi topikimiz olacak acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir iki tane olur diye dusunuyorumNur topları gelene kadar kactane nurtopu gibi topikimiz olacak acaba
Yumurtlama donemlerimde hep boyle yukseliyorum afedersinHahah haa ev işi kız aklın fikrin o işte
Bence gebeyikBende gecengün oyleydim duygulanmıstım❤ Simdide zımba gibiyim
Topigin ismini degişiriz kız topik topik dolanmıyakNur topları gelene kadar kactane nurtopu gibi topikimiz olacak acaba
Geciriyorum bilmesende olurYano dpo demek dOPDOLU GECIR demek şaka bi yana bilmiyorum
Aynen katılıyorum zevkli oluyorYok kuzum ya zor değil normal ilişkiden daha kolay yatıyosun oldu bitti İnşallah tutunur tatlımm olumluyum tavuk gibi yatıyorum eşimede iş yaptırıyorum çok hoş
Türkçeye çeviriyor telefonKız kendi kendime çeviri yapım dedim koca sayfada bi ovulationu anladım zekamı sorgulamayalım
Evet aradıgım evrene mesaj gonderme yontemini deneyen annelerin ornegi buuuuuBence gebeyik
Hahaha ne güzel işte enerji tavanYumurtlama donemlerimde hep boyle yukseliyorum afedersin
Ya ben dw bu hafta oyleyim . Normalde adetim yaklasinca cok duygusal olurum ama bu hafta televizyonda sevinen birini gorunce mesela yarisma da sevinen birini gorunce gozlerim dolar icimde biseyler oluyor burnumun diregi sizliyorhungur hungur aglamak istiyorum en ufak şeye cok duygusallastim tabi aglayamiyorum koca ayi dalga gecer diyeBende gecengün oyleydim duygulanmıstım❤ Simdide zımba gibiyim
Cooohh iyi geliyor burasi insanaOf iyi güldük ha
Hoşgeldin cnm inşallah tutunmuştur bebişinMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
9 aylık evliyim 9 aydır bebiş istiyoruz bu ay ilk kez ovulaayın testi denedim yumurtlama günüm 2 agustos oldu değerlendirdik bakalım inşallah tutar
Bu topik ismini degistirirsem evrenle aramdaki baglantı bozulabilir bunu goze alamamkiTopigin ismini degişiriz kız topik topik dolanmıyak
Kız ben hep gebeyim o zaman ota b*Ka ağlıyorumYa ben dw bu hafta oyleyim . Normalde adetim yaklasinca cok duygusal olurum ama bu hafta televizyonda sevinen birini gorunce mesela yarisma da sevinen birini gorunce gozlerim dolar icimde biseyler oluyor burnumun diregi sizliyorhungur hungur aglamak istiyorum en ufak şeye cok duygusallastim tabi aglayamiyorum koca ayi dalga gecer diye
Nasıl istersen o zamanBu topik ismini degistirirsem evrenle aramdaki baglantı bozulabilir bunu goze alamamki
Canom saatleri biraz tutarsız olmamışmı 12 yle akşam 8 saatleri arasında yapılması öneriliyorMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
9 aylık evliyim 9 aydır bebiş istiyoruz bu ay ilk kez ovulaayın testi denedim yumurtlama günüm 2 agustos oldu değerlendirdik bakalım inşallah tutar
Coook iyi yapiyorsun vallahaicimden bir his su an icinde halay cekiyor bebegin ... cok sansli bence bebegin senin gibi anneye sahip olacagi icinYok kuzum ya zor değil normal ilişkiden daha kolay yatıyosun oldu bitti İnşallah tutunur tatlımm olumluyum tavuk gibi yatıyorum eşimede iş yaptırıyorum çok hoş
Yani evrene yaklaşık 392910109283292 mesaj gönderdim döner inşallahEvet aradıgım evrene mesaj gonderme yontemini deneyen annelerin ornegi buuuuu
Cocuk ıcın degil zevk icin buda ayrı bir totemimHahaha ne güzel işte enerji tavan
Bence seninkide çok şanslı ☺Coook iyi yapiyorsun vallahaicimden bir his su an icinde halay cekiyor bebegin ... cok sansli bence bebegin senin gibi anneye sahip olacagi icin