- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Ay kız ne güzel olur he
o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış
o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış
kırk beş yaşında adile de hanım pek de kartlaşmış
kırk beş yaşında da adile de hanım pek de kartlaşmış ohh ohh
Hamilelik için mi atışcaz gelin hamamı yerine bebe hamamı mıGebeler ve gebe kalmak isteyenler olarak gidebiliriz atışma daha güzel olur ne diyorum ben töööbeeee
Birileride boş durmasin çiğköfte yogursun
Karşılıklı atışcamız için aklıma o geldi işte kız diyorumya bunlar hep avaralıktanHamilelik için mi atışcaz gelin hamamı yerine bebe hamamı mı
Valla hic umudum yok kendimi mutsuz etmek icin test yapicam resmenkızlarım bozmayın moralinizi felek bizede gülecek elbett :)
Allahım çifter çifter ver bu kıza ya RabbimKarşılıklı atışcamız için aklıma o geldi işte kız diyorumya bunlar hep avaralıktan
Ayyy yerim valla şapırdata şapırdata üzerine limon sıktım mı ne gider becanımsın mercimek köftesi yoğurdum anacım çık gel
Çokça çokça amiiiiiin kız aynı şehirde olsaydık buluşurduk topluca benimde bu grupça bişeyler yapma isteğim geliyor nedense kahve partisi çay partisi şimdide hamamAllahım çifter çifter ver bu kıza ya Rabbim
Tahmin ettim görmediğiniAyy Allah seni evet şimdi gördümne güzelmiş öyle
Valla hic umudum yok kendimi mutsuz etmek icin test yapicam resmen
Sonrasında ne gelecek merakla beklemedeyimÇokça çokça amiiiiiin kız aynı şehirde olsaydık buluşurduk topluca benimde bu grupça bişeyler yapma isteğim geliyor nedense kahve partisi çay partisi şimdide hamam
Tahmin ettim görmediğinidimi ya cnm sıkıldıkça onu izliyorum artık
Paket mi o ne gı kaç senelik alacanBende alabilirim 1 paket
Şşştt duymasınlar burda ağlayanı dövüyorlar kuzumBende alabilirim 1 paket
Ooooo harika olmuş valla beklerim adres ÇorumAyyy yerim valla şapırdata şapırdata üzerine limon sıktım mı ne gider be
Seyret beniiyi yapmışsın ya bende acar acar izlerim senin profili artık
Paket mi o ne gı kaç senelik alacan
Yakiniz kizOoooo harika olmuş valla beklerim adres Çorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?