• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olmayacagını biliyordum salak sacma belirtiler beni bi beklentiye soktu istemsiz toparlarım kendimi iki güne ins😐😑

Kendine gel N Nana Ana sen bu konunun kraliçe çiçeğisin sen solarsan bütün çiçeklerin solar :KK60: evrene negatiflikk göndermek yok. Gebesin gebeyim gebeyizz !!

Kür yaptım midemi bozdu benim folik asiti 8 aydır kullanıyorum yedigime ictigime dikkat ediyorum esimde öyle canım neyaparsak yapalım nasipten öte gecemiyoruz iste doktor olayını ilerleyen zamanda belki düsünürüm suan hicbisi istemiyorum😞😞
Benm 5. Ayım doktora gidişinin klomen iğne estrofem hepsini kullandım iki aydır dinleniyorum yani nasip olmayınca öylr de olmuyor ki ne desek boş 😞😞

Doxtinex verdi mi? Ben içtim bende de yıllardır yüksek brkarken çocuğun zor olur demişlerdi. İki ay kullandım değerim aşırı düştü 0.5 lerde brnde aslan pençesi ve hayıt otu içiyorum
Doktora yarın gidicem sağlık ocağında yaptırdım ben bunu bide adetimin 3. Günü değildi yeni bitmişti onun bi etkisi olur mu aile hekimi o ilacı verir mi

Yok adetken tam tersi hormonlar tavan yapar. Adetin düzensiz mi fiziksel temas çok arttırıyo
Yok adetim çok düzenli her ay olurum kan vermeden önceki gece birliktelik olmuştu onun etkisi de olabilir mi ki ama çok yüksek geldi bana araştırmalarıma göre de

Canım se

ni 9. Diyet grubundan tanıyorum ben. :KK66:

Sen de mi glifor un kardesine baslıyorsun hayırlı olsun,
Beni hatırlarsın az bi dikkat edince çok hızlı kilo verdim ama 5 hafta ishal dolandım. 3-4 gündür de başta bi kabızlığım oldu şuanda da o sıvı dışkı olayı bitti artık. Alışmam 5 hafta sürdü yani..
Hadi hayırlısı inşallah en yakın zaman prensesine kardes gelir
gliforu uzun süre kullandım canım glukofen ilk defa kullancam ama bklm vala kilo vermeye zaten devam ediyorum ama bebek olayi kafamı kurcalio insAllah şifa olur insAllah canım sen hala kullanıyor musun glifor
Kızlar bugun çatlatma iğnemin 14.günüydü. Kan verdim değerim 37 çıktı. İnş saglık lı gebeliktir...
iğnenin etkisi ne zmn geçiyormus insAllah sağlıkla yükselir değerin cnm
Canim ben daha önce glikofen 500luk kullanmistim. 15gun ishal mide bulantisi olmustu.gliforda ayni galiba. Peki glifor u yumurtlama zamaninda kullanmanin zarari varmi yada hamile kalinca hemen birakmakmi lazim.
hamile kalınca bırakılıyor diye biliyorum canım
Canim tedavin hayirli olsun. Glukofeni 500 lük mü verdi 1000 likmi .günde kac sefer kullanacaksin.ve cok soru sordum kusura bakmada .doktor hamile kalir kalmaz kullanmayi kes dedimi. Daha önce kullandim hamile kalmistim. Ama aradan 2 yil gecti unuttum.
Saol cnm Allah razı olsun 850 mg verdi canım günde iki sabah akşam olarak icicem bklm yarin başla bütün ilaçlara dedi hamile kalınca bırak dedi direk insAllah vesile olur bana da isteyen herkese de sağlıkla nasip eder

Canım yaa üzüntünü o kadar iyi anlıyorum ki..moralim bozukken kendime bakım yapıyorum duş alıp maske,krem bana iyi geliyor sende dene 😘
Sigara bile iyi hissettirmiyor ben en iyisi ılık bi dusa giriyim gözyaslarımı yollim banyoda kendime gelip cıkiyim canım😞

Canım hikayeni bilmiyorum ne zmndr istiyorsun yaş vs ama bugün üzül evet yarına toparla ama unutma ki biz kadınlar çok güçlüyüz asla pes etmeyiz Rabbim nasip edecek insAllah hayırlısıyla 💕🤲
Sagol canım cabuk gecsin ben artık güclü olmak degil mutlu olmak istiyorum ve tüm kadınlarında bu mutlulugu yasamasını istiyorum 😥 insallah canım🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back