• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle canım anne olacagım yokmus o heyecanı yasayacagım yokmus Allah nasib etmemis belliki kısmeti yokmus. imtihanlara devam...
Hepimiz belirti arayıp arayıp olumsuz olunca böyle üzülüyoruz Rabbimin bi bildiği vardır hayırlı bi zaman vardır inşaAllah üzülme Rabbim verdiğiyle sınamasın inşaAllah 😞

Ya alakasiz bisey diyicem kizlar epilaasyn yaptim batik oluo jilet agda hep batik oldu bacaklarim nieee ? Napcam bn 🤔 son aylarda hep sorun yasiom ya sinirim bozuldu simdide aldim epilasyonla olmadi jiletle hep kesim bacagimi ya sinirim bozuldu 😡😡😡
Ağda yapmaya devam et hepsini kullanırsan batık olur ama adayla ölü deride çekildiği için bi süre somra batıklar çıkar

Eki Görüntüle 2300100
Kızlar ben anlayamadım pik olmuş mu, 10. mu 11. Gün mü anlamadım, silikleşmeye başladığına göre artır koyulaşmaz herhalde, yumurtlamıyor muyum acaba ben, kist mi oluyor nedir pff
Bugünü mutlaka değerlendir çatlatma olmuş bende bu ay ovulasyon kullandım yine istagramda birine takip ettirdim iki gün seninki gibi koyuydu hala çatlamamış dedi sonra silikleşti çatlayana başlamış üç günü değerlendir dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back