- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Saolasn cnm. Ben daha olmadim goguslerim daha da agrili olmya basladi sanki ucu daha cok agrioFfgvb
Yaaa uzuldum seninle fatmayabakmak için gelmiştimhayırlısı olsun cnm inşallah eylül de seninle olur bebeğin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasn cnm. Ben daha olmadim goguslerim daha da agrili olmya basladi sanki ucu daha cok agrioFfgvb
Yaaa uzuldum seninle fatmayabakmak için gelmiştimhayırlısı olsun cnm inşallah eylül de seninle olur bebeğin
![]()
Allhtan ankaradasinWalla sacini basini yolarim yaparsan![]()
Ozelden mi aldın evet devlet uzatıyor boyle. Bakıolar adetliyken. Hakkında hayırlısı olsunGittim doktora kuzum kan tahlili istediler verdim . 1 hafta sonra cikicakmis. Esimden de istediler tabi labaratuvar kapanmisti o veremedi . Sonra ayyyyyyqqqqq doktir adetliyken ben alttan bakti ben şoksoktu makinayi
biseyin yok dedi . Dosya actirmamizi istediler falan fistan . Biz ciktik ordan anladik ki bizi cok oyaliycaklar . Kan testi 1 hafta sonra ciktigina gore .. bizde bahceci cem hocadan randevu aldik obur aya
kaldik mi yine obur aya yine . Umutlar baska bahara artik
![]()
Hadi inşallah gelmesin o kırmızılar inşallah gebesin gebesinSaolasn cnm. Ben daha olmadim goguslerim daha da agrili olmya basladi sanki ucu daha cok agrio
Birakmiolr yapim testiHadi inşallah gelmesin o kırmızılar inşallah gebesin gebesinne zaman test yapıcaksın cnm
Tabikide öyle olacak inşallah öyle yada böyle o bebek buraya gelecekIcimiz kararmis bizimgenclikle alakasi yok artik erkenden tedaviden yanayim ben genc yasta anne baba olmak bizim de hakkimiz artik
İğnenin arkasında 10 güne kadar yazıyordu ama etraftan hep 14 günden sonra iğne etkisi gecer diye duymuştum canmgliforu uzun süre kullandım canım glukofen ilk defa kullancam ama bklm vala kilo vermeye zaten devam ediyorum ama bebek olayi kafamı kurcalio insAllah şifa olur insAllah canım sen hala kullanıyor musun glifor
iğnenin etkisi ne zmn geçiyormus insAllah sağlıkla yükselir değerin cnm
hamile kalınca bırakılıyor diye biliyorum canım
Saol cnm Allah razı olsun 850 mg verdi canım günde iki sabah akşam olarak icicem bklm yarin başla bütün ilaçlara dedi hamile kalınca bırak dedi direk insAllah vesile olur bana da isteyen herkese de sağlıkla nasip eder
Bugün 1 yarın 2 o zaman perşembe sabahBirakmiolr yapim testisimdiye kadr hep onceden yaptm fos cikti. 2 3 gun gecsin ole yapicam insllh
kasıklarımda agrı var genelde ve gögüslerde hassasiyet.Belirtilerin var miydi soler misin
Bak ben ilk ayın bana verdiği yetkiye dayanarak 10 gün önce test yaptım deli gibiBirakmiolr yapim testisimdiye kadr hep onceden yaptm fos cikti. 2 3 gun gecsin ole yapicam insllh
Bu arada canım bahceci ile ilgili haberi okudun mu bilmiyorum ama embriyoları karıştırıyorlarmış. Bşraz araştır git derim. Bu aşılama işinin tüp bebek işinin boyle sıkıntılı tarafları da varGittim doktora kuzum kan tahlili istediler verdim . 1 hafta sonra cikicakmis. Esimden de istediler tabi labaratuvar kapanmisti o veremedi . Sonra ayyyyyyqqqqq doktir adetliyken ben alttan bakti ben şoksoktu makinayi
biseyin yok dedi . Dosya actirmamizi istediler falan fistan . Biz ciktik ordan anladik ki bizi cok oyaliycaklar . Kan testi 1 hafta sonra ciktigina gore .. bizde bahceci cem hocadan randevu aldik obur aya
kaldik mi yine obur aya yine . Umutlar baska bahara artik
![]()
kıyamam sana kuzumSigara bile iyi hissettirmiyor ben en iyisi ılık bi dusa giriyim gözyaslarımı yollim banyoda kendime gelip cıkiyim canım![]()
gliforu uzun süre kullandım canım glukofen ilk defa kullancam ama bklm vala kilo vermeye zaten devam ediyorum ama bebek olayi kafamı kurcalio insAllah şifa olur insAllah canım sen hala kullanıyor musun glifor
iğnenin etkisi ne zmn geçiyormus insAllah sağlıkla yükselir değerin cnm
hamile kalınca bırakılıyor diye biliyorum canım
Saol cnm Allah razı olsun 850 mg verdi canım günde iki sabah akşam olarak icicem bklm yarin başla bütün ilaçlara dedi hamile kalınca bırak dedi direk insAllah vesile olur bana da isteyen herkese de sağlıkla nasip eder
Evet haberim var oyle biseyden ama artik o haberden sonra daha dikkatli oluyorlarmis diye duydum . Gerci biz asilama yaptircaz da bilmiyorumBu arada canım bahceci ile ilgili haberi okudun mu bilmiyorum ama embriyoları karıştırıyorlarmış. Bşraz araştır git derim. Bu aşılama işinin tüp bebek işinin boyle sıkıntılı tarafları da var
Teşekkürler nasıl bir süreci var onu merak ettim sadece :)Ya bnm bildigim bi sure asilama tedavisi goruluo en fazla 7 kes asilama oluna biliomus ama cok nadir 7 kez yapiliomus kadinin yumurtaliklarina bagli sonra doktor sana dio artik tup bebek zmni ole basliolar ve bildigim kadariyla ilk gebelik ve yasi ön planda tutuolar 35 yasinda bi kadin 5 sene asilama denemis 6 kez fln olmamis esindede kizda da sorun yokmus kurulda kizi cagirmislar tup bebek demisler 3 kere tup bebek tedavisini dewlet yarisini oduomus ama kizin yasindan dolayi ilk oldugu icin daha uyguna dusmus ole diodu bi kac kisi de bu sekilde solediama tam bilmiorum direk yasayanlarin anlatmasi bole
Amin insallah bu ayi da tatil ayiOzelden mi aldın evet devlet uzatıyor boyle. Bakıolar adetliyken. Hakkında hayırlısı olsun
Bak ben ilk ayın bana verdiği yetkiye dayanarak 10 gün önce test yaptım deli gibi![]()
Nasil bi agri kasikta. Adet olcan gibi mi yoksa batma mikasıklarımda agrı var genelde ve gögüslerde hassasiyet.