• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim doktora kuzum kan tahlili istediler verdim . 1 hafta sonra cikicakmis. Esimden de istediler tabi labaratuvar kapanmisti o veremedi . Sonra ayyyyyyqqqqq doktir adetliyken ben alttan bakti ben şok😂😂😂 soktu makinayi 😂😂 biseyin yok dedi . Dosya actirmamizi istediler falan fistan . Biz ciktik ordan anladik ki bizi cok oyaliycaklar . Kan testi 1 hafta sonra ciktigina gore .. bizde bahceci cem hocadan randevu aldik obur aya🤗 kaldik mi yine obur aya yine . Umutlar baska bahara artik😂😂
Ozelden mi aldın evet devlet uzatıyor boyle. Bakıolar adetliyken. Hakkında hayırlısı olsun

gliforu uzun süre kullandım canım glukofen ilk defa kullancam ama bklm vala kilo vermeye zaten devam ediyorum ama bebek olayi kafamı kurcalio insAllah şifa olur insAllah canım sen hala kullanıyor musun glifor
iğnenin etkisi ne zmn geçiyormus insAllah sağlıkla yükselir değerin cnm
hamile kalınca bırakılıyor diye biliyorum canım

Saol cnm Allah razı olsun 850 mg verdi canım günde iki sabah akşam olarak icicem bklm yarin başla bütün ilaçlara dedi hamile kalınca bırak dedi direk insAllah vesile olur bana da isteyen herkese de sağlıkla nasip eder
İğnenin arkasında 10 güne kadar yazıyordu ama etraftan hep 14 günden sonra iğne etkisi gecer diye duymuştum canm

Gittim doktora kuzum kan tahlili istediler verdim . 1 hafta sonra cikicakmis. Esimden de istediler tabi labaratuvar kapanmisti o veremedi . Sonra ayyyyyyqqqqq doktir adetliyken ben alttan bakti ben şok😂😂😂 soktu makinayi 😂😂 biseyin yok dedi . Dosya actirmamizi istediler falan fistan . Biz ciktik ordan anladik ki bizi cok oyaliycaklar . Kan testi 1 hafta sonra ciktigina gore .. bizde bahceci cem hocadan randevu aldik obur aya🤗 kaldik mi yine obur aya yine . Umutlar baska bahara artik😂😂
Bu arada canım bahceci ile ilgili haberi okudun mu bilmiyorum ama embriyoları karıştırıyorlarmış. Bşraz araştır git derim. Bu aşılama işinin tüp bebek işinin boyle sıkıntılı tarafları da var

Sigara bile iyi hissettirmiyor ben en iyisi ılık bi dusa giriyim gözyaslarımı yollim banyoda kendime gelip cıkiyim canım😞
kıyamam sana kuzum😑bende aynı şeyi Bi akrabamım ve görümcemin hamilelik haberini alınca yapmıştım rahatlatır beni ağlamak ağla rahatla bence. Yarın yine şebekliğe devam 😉

gliforu uzun süre kullandım canım glukofen ilk defa kullancam ama bklm vala kilo vermeye zaten devam ediyorum ama bebek olayi kafamı kurcalio insAllah şifa olur insAllah canım sen hala kullanıyor musun glifor
iğnenin etkisi ne zmn geçiyormus insAllah sağlıkla yükselir değerin cnm
hamile kalınca bırakılıyor diye biliyorum canım

Saol cnm Allah razı olsun 850 mg verdi canım günde iki sabah akşam olarak icicem bklm yarin başla bütün ilaçlara dedi hamile kalınca bırak dedi direk insAllah vesile olur bana da isteyen herkese de sağlıkla nasip eder

Insallah canim bende baslicam .bu ay glikofen ve hayit otu kullanicam.insallah nasip olur.

Bu arada canım bahceci ile ilgili haberi okudun mu bilmiyorum ama embriyoları karıştırıyorlarmış. Bşraz araştır git derim. Bu aşılama işinin tüp bebek işinin boyle sıkıntılı tarafları da var
Evet haberim var oyle biseyden ama artik o haberden sonra daha dikkatli oluyorlarmis diye duydum . Gerci biz asilama yaptircaz da bilmiyorum 🤗 ay bize sarisin bebe geliyormus 😂😂 ben de esim de esmer

Ya bnm bildigim bi sure asilama tedavisi goruluo en fazla 7 kes asilama oluna biliomus ama cok nadir 7 kez yapiliomus kadinin yumurtaliklarina bagli sonra doktor sana dio artik tup bebek zmni ole basliolar ve bildigim kadariyla ilk gebelik ve yasi ön planda tutuolar 35 yasinda bi kadin 5 sene asilama denemis 6 kez fln olmamis esindede kizda da sorun yokmus kurulda kizi cagirmislar tup bebek demisler 3 kere tup bebek tedavisini dewlet yarisini oduomus ama kizin yasindan dolayi ilk oldugu icin daha uyguna dusmus ole diodu bi kac kisi de bu sekilde soledi 🤔 ama tam bilmiorum direk yasayanlarin anlatmasi bole
Teşekkürler nasıl bir süreci var onu merak ettim sadece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back