• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah canım hayırlısıysa olalım hayırlısı degilsede bu evlat askını icimizden alsın insallah rabbim
Nanam kıyamam sana deme öyle anne olcaz hepimiz ama kimi bekliyo kimi hemen oluyo buda bizim imtihanımız sabretmemiz lazım biliyorum çok zor ama kaderde ne varsa o oluyo.. Gelicek olan bebeğimizin zamanını değiştiremeyiz ki elimizde dğeil sadece dua edelim..

Ben olmayacagını biliyordum salak sacma belirtiler beni bi beklentiye soktu istemsiz toparlarım kendimi iki güne ins😐😑
Ya olsun bn var ya su an nie gitmiom biliomusun kana su an bile mutlu edio bni ihtimal olsa bile uzulme demek le olmuo biliorum ama kndini yipratma biliorum cunku olacak ya babannem 65 yasinda 3 cocuk yapio kiz ewli olsa yine yapar yani dusun o yapiosa biz huuu huuuu 🤣🤣 az gul az mutlu ol bi omrumuz var daha neler yasicaz neler gorcez bak ilerde bu gunlere bi gulucen bi gulucen 😊😊😊

Canım doktora gittin mi ? Aşılama falan deneyin olmazsa
Sıkıntı yok yasınız genc 1 yıl dolmadan gelmeyin dediler bir yılda 10 sene yaslandım allahın cezaları😓 suan asılama kaldırcak tüp bebek deneyecek gücüm yok canım biraz rölantiye almam lazım kendimi

Kizlar yardimizina ihtiyacim var test yaptim ama flasla cekince yok normalde bakinca silik gorunuyor 2 gun var adetime adet olucagimi dusunuyorum ama niye biyle cikti anlamadim😐😐ilk idrarla degil bu arada foto atamiyorumda burayaa

Kür filan istemiyorum Allahın vermedigini nimetlerinde aramak istemiyorum bebekte istemicem artık😭
Nanacım neyin sana şifa olacağını bilemezsin bende 1 yıldır deniyorum 78 aydır her adette ağlıyorum ama napalım yaratan Rabbim ama kür dene folik asit dene agnucaston araştır şifa nerde bilmiyoruz en olmadı rahim filmi çektir ben de bu ay adetten sonra çektirecem

Kizlar yardimizina ihtiyacim var test yaptim ama flasla cekince yok normalde bakinca silik gorunuyor 2 gun var adetime adet olucagimi dusunuyorum ama niye biyle cikti anlamadim😐😐ilk idrarla degil bu arada foto atamiyorumda burayaa
Bkle kuzum adetini bnce adeti bi gun gecsin yenilersin testi 😊 silik ciktiysa

Nanam kıyamam sana deme öyle anne olcaz hepimiz ama kimi bekliyo kimi hemen oluyo buda bizim imtihanımız sabretmemiz lazım biliyorum çok zor ama kaderde ne varsa o oluyo.. Gelicek olan bebeğimizin zamanını değiştiremeyiz ki elimizde dğeil sadece dua edelim..
Baska caremiz yok biliyorum😞😞

Ya olsun bn var ya su an nie gitmiom biliomusun kana su an bile mutlu edio bni ihtimal olsa bile uzulme demek le olmuo biliorum ama kndini yipratma biliorum cunku olacak ya babannem 65 yasinda 3 cocuk yapio kiz ewli olsa yine yapar yani dusun o yapiosa biz huuu huuuu 🤣🤣 az gul az mutlu ol bi omrumuz var daha neler yasicaz neler gorcez bak ilerde bu gunlere bi gulucen bi gulucen 😊😊😊
İnsallah cankm tez gdlsin o ilerde güldügümüz günler...

Nanacım neyin sana şifa olacağını bilemezsin bende 1 yıldır deniyorum 78 aydır her adette ağlıyorum ama napalım yaratan Rabbim ama kür dene folik asit dene agnucaston araştır şifa nerde bilmiyoruz en olmadı rahim filmi çektir ben de bu ay adetten sonra çektirecem
Kür yaptım midemi bozdu benim folik asiti 8 aydır kullanıyorum yedigime ictigime dikkat ediyorum esimde öyle canım neyaparsak yapalım nasipten öte gecemiyoruz iste doktor olayını ilerleyen zamanda belki düsünürüm suan hicbisi istemiyorum😞😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back