• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya alakasiz bisey diyicem kizlar epilaasyn yaptim batik oluo jilet agda hep batik oldu bacaklarim nieee ? Napcam bn 🤔 son aylarda hep sorun yasiom ya sinirim bozuldu simdide aldim epilasyonla olmadi jiletle hep kesim bacagimi ya sinirim bozuldu 😡😡😡
Ben de ilk epilasyonla yaptm cok batık olustu sonra agdya basladim halâ da bitmedi. Alisti galiba tuyler. Lazer epilasyonla gidiomus ama. Onunda simdi yaptramayiz 😒

Etmeyeceksede bekletmesin rabbim artık nasıl dua edecegimi sasırdım.
İlk gün ben de böyle oluyorum, seni çok iyi anlıyorum. Artık burda insanların çizgilerini, takvimlerini, isim arayışlarını görmekten yoruldum. Rabbim isyan etmemize izin vermesin, bu duyguyla imtihan etmesin ne diyeyim...

Canım se

ni 9. Diyet grubundan tanıyorum ben. :KK66:

Sen de mi glifor un kardesine baslıyorsun hayırlı olsun,
Beni hatırlarsın az bi dikkat edince çok hızlı kilo verdim ama 5 hafta ishal dolandım. 3-4 gündür de başta bi kabızlığım oldu şuanda da o sıvı dışkı olayı bitti artık. Alışmam 5 hafta sürdü yani..
Hadi hayırlısı inşallah en yakın zaman prensesine kardes gelir

Canim ben daha önce glikofen 500luk kullanmistim. 15gun ishal mide bulantisi olmustu.gliforda ayni galiba. Peki glifor u yumurtlama zamaninda kullanmanin zarari varmi yada hamile kalinca hemen birakmakmi lazim.

Canım se

ni 9. Diyet grubundan tanıyorum ben. :KK66:

Sen de mi glifor un kardesine baslıyorsun hayırlı olsun,
Beni hatırlarsın az bi dikkat edince çok hızlı kilo verdim ama 5 hafta ishal dolandım. 3-4 gündür de başta bi kabızlığım oldu şuanda da o sıvı dışkı olayı bitti artık. Alışmam 5 hafta sürdü yani..
Hadi hayırlısı inşallah en yakın zaman prensesine kardes gelir

Canim ben daha önce glikofen 500luk kullanmistim. 15gun ishal mide bulantisi olmustu.gliforda ayni galiba. Peki glifor u yumurtlama zamaninda kullanmanin zarari varmi yada hamile kalinca hemen birakmakmi lazim.

İlk gün ben de böyle oluyorum, seni çok iyi anlıyorum. Artık burda insanların çizgilerini, takvimlerini, isim arayışlarını görmekten yoruldum. Rabbim isyan etmemize izin vermesin, bu duyguyla imtihan etmesin ne diyeyim...
Karısık duygular demekki var bir hayır diyorsun belliki zamanı var diyorsun ama istemekten üzülmektende kendini alamıyorsun nasıl agrım var anlatamam sanki yine tutunamadı kuzum gibi belki kimyasal yasıyorum suan soktayım anlayamıyorum agrımdan dogru düzgün üzülemiyorum bile bebeklerden sogumak istiyorum oda olmuyor ay napıcam ben hic istemiyorum diyesim geliyor artık😭

Yaa cok umutluydum senden. Saglik olsun canim. benimde dün lekelenme oldu biraz önce kirmizi karti gördüm wc de
Eylülu beraber beklicez ...
Cok agrım var agrıya karsı cok az kanamam 😥 ben eylüldede burdayım sizlere eslik edicem ama bir calısma icine girmicem biraz dinlenicem kuzum

Kizlar dr geldim bi ton ilacla yumurta rezervin azalmış dedi polikistik gözüküyor evet yumurtlama problemin icin klomen verelim dedi 3 kutu klomen verdi ayriyettrn farkli bi ilac daha devit folik asit glukofen derken yarin başlıcam ilaçlara 29 agustosta tekrar gelmemi söyledi bklm sağlık ocağında da tahlil vericem yarın hormonlar için Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah hayirisindan sağlıklı yumurta olmus mu die bakmak icin mi çağırıyor acaba 29unda

Canim tedavin hayirli olsun. Glukofeni 500 lük mü verdi 1000 likmi .günde kac sefer kullanacaksin.ve cok soru sordum kusura bakmada .doktor hamile kalir kalmaz kullanmayi kes dedimi. Daha önce kullandim hamile kalmistim. Ama aradan 2 yil gecti unuttum.

6DDA6D9E-AD99-4013-899C-44711D50EE36.jpeg
Kızlar ben anlayamadım pik olmuş mu, 10. mu 11. Gün mü anlamadım, silikleşmeye başladığına göre artır koyulaşmaz herhalde, yumurtlamıyor muyum acaba ben, kist mi oluyor nedir pff

Cok agrım var agrıya karsı cok az kanamam 😥 ben eylüldede burdayım sizlere eslik edicem ama bir calısma icine girmicem biraz dinlenicem kuzum

Kendi haline birak eylulde zaten bebisler süprizi sever. Düzenli iliski olduktan sonra hep şansin var. Bende bu ay cok stres yaptim regli 6 7 gün önce geldi.

Yaaaaaaaa nana öyle deme sen böyle konuşursan bizi kim toparlar sen yapma bari 😞
30a geldim birtane bebek yok 5yıllıkta evliyim yeni düsündüm evet biryıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor iste. Madem kısmetimde yok bu sevgiden istekten vazgecmem lazım yada bu psikolojiden cıkmam lazım 😥 esime nasıl vericem simdi bu haberi oda üzülüyor sorun problem yok olmuyo olmadı dedigimde oda kahroluyo bisi belli etmiyo sagolsun üzerime titriyor ama ben cok yıprandım. Bir iki ay korunmayı düsünüyorum suanda en azından beklenti icine girmem bilmiyorum😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back