- 29 Ağustos 2018
- 4.239
- 4.209
- 133
Boswer en rahati seninki stressizNe biliyim ya artık alıştım ben adet gelmesine leke gelince, gecikince hiç oralı olmuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boswer en rahati seninki stressizNe biliyim ya artık alıştım ben adet gelmesine leke gelince, gecikince hiç oralı olmuyorum![]()
Eltim oyle olmus ben şokaynn spirlmi ne varmis onla bile kaliolar deli oluom
Hadi güzel güzel haberlerle gel inşallahSarjm bitio kizlar dolsun gelirimiyiki varsiniz siz olmasaydiniz yanliz olurdum bu donemi atlatamazdim belkide ki bnm icin zor bi donem arada kalmak kadar zor bisey yok hepinize ts ederim rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip ettsin en kisa zmnda sizi sewioreeeee
![]()
Be yedirip ne iciriyorlar anlamiyorum kiaynn spirlmi ne varmis onla bile kaliolar deli oluom
Tüp bebek her isteyen yaptırabiliyor mu yoksa öncesinde aranan koşullar var mi?Bn sordum yikiolar ama saglikli sperm secmiolar kuzum saglikli spermi tup bebekde seciolarmi asilama dier yerine enjekde ettikleri icin %50 sans oluo tup bebekde ise %70 %80 sans oluo cunku en iyi ve hareketli sperimmi bulup yapiolarmis![]()
Benimde akrabalarımda var spiral ile hamile kalan hatta tüplerini bağlatıp kalan bile var, Rabbim nasip edince her türlü oluyor, nasipte yoksada her gün uğraşsan bişey olmuyor, o yüzden tevekkülü elden bırakmamak gerekirEltim oyle olmus ben şok![]()
Ya bnm bildigim bi sure asilama tedavisi goruluo en fazla 7 kes asilama oluna biliomus ama cok nadir 7 kez yapiliomus kadinin yumurtaliklarina bagli sonra doktor sana dio artik tup bebek zmni ole basliolar ve bildigim kadariyla ilk gebelik ve yasi ön planda tutuolar 35 yasinda bi kadin 5 sene asilama denemis 6 kez fln olmamis esindede kizda da sorun yokmus kurulda kizi cagirmislar tup bebek demisler 3 kere tup bebek tedavisini dewlet yarisini oduomus ama kizin yasindan dolayi ilk oldugu icin daha uyguna dusmus ole diodu bi kac kisi de bu sekilde solediTüp bebek her isteyen yaptırabiliyor mu yoksa öncesinde aranan koşullar var mi?
Yok valla hic bisey yok. Sadece goguslerim ve ucu acio. Dun gece de sol kasigmda batma vardi o kdrGelen giden var mıherhangi bir belirtin var mı
![]()
Düzensiz uyku olncaaaaaa
Cok gecmis olsun canımOrda normal canım, avusturyanın toplam nufusu istanbul kadardır
Burda temiz hava dağ tepesi..
bu arada tüm gece kustum ben ya
Ay hiç böyle olmazdım.
Hem alttan hem üstten.
Yediğim bişi dokundu kesin.
Hala da toparlayamadım, bulantım geçti gibi baş ağrım devam . Bulantım için de büyük konuşmıyım geçmemiz olabilir![]()
Canım bu dogru dimi degistiriyorum bak@Bifincankahve bat 2![]()
@Rzgrksy bat 5
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@maybutterfly bat 5
@Babyandmom bat 6
@Dilandilan bat 7
@aog0701 bat 7
@MNbeyaz bat 9
@Ederaf bat 10
@hayalinizle bat 10
@Andyou bat 10
@Ojej bat 11
@ordekimsibocuk bat 11
@LadyMorganas bat 11
@NorthCarolina bat 12
@Floraa12 bat 12
@Karakarsu bat 12
@Maruki bat 13
@eylem91 bat 14
@Ceren0134 bat 14
@Deryakadir bat 15
@Burcu2614 bat 15
@ebemero bat 15
@Benek04 bat 15
@Serimeri bat 16
@Nurov bat 16
@Matrakhatun bat 17
@fikoss bat 18
@bocek345 bat 18
@Gonulmeyvesi bat 18
@Antoryum123 bat 19
@dilosss_ bat 19
@Algernonya bat 19
Mevayigit
Mevayigit bat 19
@Emine Hatayli bat 19
N Nana Ana N Nana Ana bat 20
L Loriklorik L Loriklorik bat 20
@Fatma KTL bat 20
@Nisanbingolll bat 20
@bi prenses annesi bat 20
@Eslem91 bat 21
@Balkupumm bat 21
@m_aslicim bat 21
@bmbm bat 21
@Cena bat 21
@linaboran bat 22
@Denizyildizi_444 bat 22
@Hermine bat 22
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@Gncgztc bat 24
@icecreamm bat 26
@limonlusodaaa bat 26
@Sumeyyee__ bat 26
@aselce bat 27
@Inci2020 bat 27
@burcusami bat 28
[COLOR=#70dbb8] M [/COLOR] Melegim15 bat 28
@Butterfly1987 bat 28
@Lepistesb bat 28
@Misst bat 29
@Gulll098 bat 29
@zambak189 bat 30
@15yusra11 bat 31
@Canan_mehtap bat 31
Hepsi bende de var canım şeffaflık dediğinde varParca yok normal geliyor dun cok yugundu ve sanciliydi simdi azalmis ve rengi ayni ama sanki boyle cok cok ozur dileyerek soyluyorum pedin ustunde ve akinti gibi bi kanla karisik seffaflik gordum
Naptın kuzumEltim oyle olmus ben şok![]()
ni 9. Diyet grubundan tanıyorum ben.Kizlar dr geldim bi ton ilacla yumurta rezervin azalmış dedi polikistik gözüküyor evet yumurtlama problemin icin klomen verelim dedi 3 kutu klomen verdi ayriyettrn farkli bi ilac daha devit folik asit glukofen derken yarin başlıcam ilaçlara 29 agustosta tekrar gelmemi söyledi bklm sağlık ocağında da tahlil vericem yarın hormonlar için Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah hayirisindan sağlıklı yumurta olmus mu die bakmak icin mi çağırıyor acaba 29unda
Gelmez olaydiiiiNananın bütün alarmları yanlıs alarmmıs
Nana pert
Kırmıızılar geldi![]()
Sağol canım da geçmiyor bi toparlanamadım yaCok gecmis olsun canım![]()
Anlıyorum canım zor ve aramada zaten ben 20 günde aramadıgım belirtiyi 2günde aradım ve sonuc pert. Yinede acile gidebilirsen tetkiklerini yaptırt dahada ilerlemesin hastalıgın canımSağol canım da geçmiyor bi toparlanamadım yabi geliyo bi gidio bulantı, sanırım basınç farkından ya
2000 metrenin üstüne çıktık teleferikle , önce 1800 metreden 1500 metreye yürüyüş yaptık 2 saat, ardından teleferikle 2000 e çıktık, orda çok fena oldum. İnemedim teleferikten, oğlanla yalnızdım kabinde bi de, bi de koca çanta vardı. İnmeyip aşağı inişe gecip orta durakta 1400 metrede indim, eşimle orda bıluştuk. Sonra eve dönerken arabada oğlanın kusma bulantı bilekliklerini taktım, aslen 3-6 yaş için ama on dakkavık taktım bulantı yerini uyku aldı. Şimdi oğlanı uyuttum ben yatıcam .. bu avusturya çok yüksek yaa
ben 30 sene istanbulda 0 metre deniz seviyesinde yaşadım, framkfurt tarafında oturuyoruz orası da400 metre falan.. şimdi 1500 hatta 2000 lere ani çıkış yapıyo sanırım..
hoş yıllardır gelir giderim ilk kez çarpıyor beni... belki de yaşlandım yaa
Hiçbirini gebelik belirtisi mi diye aramıyorum aramayacağım naslaaa!!!!