• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlıyorum canım zor ve aramada zaten ben 20 günde aramadıgım belirtiyi 2günde aradım ve sonuc pert. Yinede acile gidebilirsen tetkiklerini yaptırt dahada ilerlemesin hastalıgın canım 😞
Hangi hastalık 😂😂
Hastalık mastalık yok
Bende migren var
Yükseklik kan basıncımı bozuyor
Kan basıncı migreni tetikliyor
Migren ilacımı 4 yıl önce bıraktım kısırlık yapıyormuş
Başka ilaç da iyi gelmiyor direk kusturuyor
Bazen kusmalı oluyor ataklarım bazen kusmasız, bu kusmalı oldu.
Normalde önce migren sonra bulantı gelirdi bu sefer şaşırttı, 2 gün bulantı, ardından kusma..

Kızlar pik gördüğünüz gün varya ovu testinde? Ondan tam 14 gün sonrayı mı adet sayıyorsunuz?

Ya alakasiz bisey diyicem kizlar epilaasyn yaptim batik oluo jilet agda hep batik oldu bacaklarim nieee ? Napcam bn 🤔 son aylarda hep sorun yasiom ya sinirim bozuldu simdide aldim epilasyonla olmadi jiletle hep kesim bacagimi ya sinirim bozuldu 😡😡😡

Yok valla hic bisey yok. Sadece goguslerim ve ucu acio. Dun gece de sol kasigmda batma vardi o kdr
Kiz bnmde goguslerim acio hala ama azaldi uzayan akintim var ip gibi degisik renk seffaf gibi ip ama sari beyaz akinti oluo kabizlik var arada bi ve cok wc ye gidiom saclarimda oluk oluk dokuluo tobe hormonlarim costu bide su kirpik dedim ya dun bnm kirpikler sap gibi uzun duz baktim dunde bugunde kivrilmis acaba diom olabulurmu ? Zaten bni goren bi tuhaf duruon gozun mozun bi degisiksin diolar bilemedim herkez emin bn degilim ama icim cok rahat tuhaf 🤔🤔
Dusunsene konusuoz konusuoz bos cikiomus sonu 🤣🤣🤣

Kiz bnmde goguslerim acio hala ama azaldi uzayan akintim var ip gibi degisik renk seffaf gibi ip ama sari beyaz akinti oluo kabizlik var arada bi ve cok wc ye gidiom saclarimda oluk oluk dokuluo tobe hormonlarim costu bide su kirpik dedim ya dun bnm kirpikler sap gibi uzun duz baktim dunde bugunde kivrilmis acaba diom olabulurmu ? Zaten bni goren bi tuhaf duruon gozun mozun bi degisiksin diolar bilemedim herkez emin bn degilim ama icim cok rahat tuhaf 🤔🤔
Dusunsene konusuoz konusuoz bos cikiomus sonu 🤣🤣🤣
Senin hormonlar yavastan yavastan yukselio demk ki ii bisey. Ben de bu ay hep kabizdim yaaa. Ve kac gundur nedrdeyse kuruyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back