- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Öyle canım anne olacagım yokmus o heyecanı yasayacagım yokmus Allah nasib etmemis belliki kısmeti yokmus. imtihanlara devam...Gelmez olaydiiiihayrlisi olsn ne diyelm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım anne olacagım yokmus o heyecanı yasayacagım yokmus Allah nasib etmemis belliki kısmeti yokmus. imtihanlara devam...Gelmez olaydiiiihayrlisi olsn ne diyelm
Canım Ftskrcm bat 30 arkadaş gözden kaçmış onu eklerim şimdiCanım bu dogru dimi degistiriyorum bak![]()
Hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah moralini yüksek tut. Daha yeni her vücut farklı değerin yükselir inşallahKızlar bugun çatlatma iğnemin 14.günüydü. Kan verdim değerim 37 çıktı. İnş saglık lı gebeliktir...
Umutlar eylüle artıkNananın bütün alarmları yanlıs alarmmıs
Nana pert
Kırmıızılar geldi![]()
Hangi hastalıkAnlıyorum canım zor ve aramada zaten ben 20 günde aramadıgım belirtiyi 2günde aradım ve sonuc pert. Yinede acile gidebilirsen tetkiklerini yaptırt dahada ilerlemesin hastalıgın canım![]()
Walla saglam uyudun heee bnm hala uykum var ay bi usengecim anlatammGuzel aldim uykumu amaaa![]()
Aaaaaaaa bn şok ben iptal bklemiodum uzuldum heee tuh olsun sen uzulme zmni var demmekkiNananın bütün alarmları yanlıs alarmmıs
Nana pert
Kırmıızılar geldi![]()
Aa hadi gozun aydin cnm gec dollenmistir insallah iyi olursunuzKızlar bugun çatlatma iğnemin 14.günüydü. Kan verdim değerim 37 çıktı. İnş saglık lı gebeliktir...
Ben yokum sankiCanım bu dogru dimi degistiriyorum bak![]()
Ne denir ki... Rabbim çok ağır bir imtihan bize de müjde nasip et...Öyle canım anne olacagım yokmus o heyecanı yasayacagım yokmus Allah nasib etmemis belliki kısmeti yokmus. imtihanlara devam...
Kiz bnmde goguslerim acio hala ama azaldi uzayan akintim var ip gibi degisik renk seffaf gibi ip ama sari beyaz akinti oluo kabizlik var arada bi ve cok wc ye gidiom saclarimda oluk oluk dokuluo tobe hormonlarim costu bide su kirpik dedim ya dun bnm kirpikler sap gibi uzun duz baktim dunde bugunde kivrilmis acaba diom olabulurmu ? Zaten bni goren bi tuhaf duruon gozun mozun bi degisiksin diolar bilemedim herkez emin bn degilim ama icim cok rahat tuhafYok valla hic bisey yok. Sadece goguslerim ve ucu acio. Dun gece de sol kasigmda batma vardi o kdr
Varsın canım bu Ağustos batlarıydı.Ben yokum sankibat 7eylül ekleyin beni de
![]()
Ole valla. Yat dinlen kendine bi isin yoksaWalla saglam uyudun heee bnm hala uykum var ay bi usengecim anlatamm![]()
İnsallah canım hayırlısıysa olalım hayırlısı degilsede bu evlat askını icimizden alsın insallah rabbimNanam üzülme demek boşuna doğru zaman değilmiş diyelim inş en yakın zamanda hayırlısıyla anne oluruz hepimiz![]()
Senin hormonlar yavastan yavastan yukselio demk ki ii bisey. Ben de bu ay hep kabizdim yaaa. Ve kac gundur nedrdeyse kuruyumKiz bnmde goguslerim acio hala ama azaldi uzayan akintim var ip gibi degisik renk seffaf gibi ip ama sari beyaz akinti oluo kabizlik var arada bi ve cok wc ye gidiom saclarimda oluk oluk dokuluo tobe hormonlarim costu bide su kirpik dedim ya dun bnm kirpikler sap gibi uzun duz baktim dunde bugunde kivrilmis acaba diom olabulurmu ? Zaten bni goren bi tuhaf duruon gozun mozun bi degisiksin diolar bilemedim herkez emin bn degilim ama icim cok rahat tuhaf
Dusunsene konusuoz konusuoz bos cikiomus sonu![]()
Etlülde beklemicem ben ruhen ve bedenen cok yoruldumUmutlar eylüle artık
Normalde ewi temizlemm lazim supurmem gerekioda hic bisi istemio cnm bi agirlik var ya uykumu alamadim ondan herhaldeOle valla. Yat dinlen kendine bi isin yoksa