• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende o sondayım sanki 😢 regl bittikten sonra bir tane test var onu yapıcam canım simdi zaten kan vermeye gidecek durumda degilim yokta bellide zaten ama dedigin gibi aklımda kalmasın😓
N Nana Ana kuzum benim balım benim inşallah en kısa zamanda beklemediğin anda sürpriz yapar meleğin 💕 nasip değilmiş bu ay. Kendini çok üzme yoksa çok büyük bir rahatsızlık en kısa zamanda olur inşallah 🙏😍😘

Canım ben de 32 yim sen bilemezsin ki Allah bilir senin için en hayırlısını en doğru zamanını sağlıklı bir şekilde Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana canım benim yıpranıyor insan yoruluyor haklısın ama sabretmek çok güzel Allah’ın sınavıdır sen her ne olursa olsun sabrı elden bırakma hiç ummadığın anda bi baktın oluvermiş bence yine korunma ama çok da düşünüp takma kafana ben geçen ay çok taktım çok düşündüm sonunda da olan bana oldu geç adet oldum kesin var diye sanmıştım geç olunca yıkıldım resmen😞😞 ama İnan. Ki burada etkiliyor insanı ben artık akışına bıraktım çok da giremedim geçen aydan sonra ara ara bakıyorum buraya yine denemelerimi yapacam ama beklemeyecem özellikle günleri saymayacam bu etkiliyor insanı sen de öyle yap bir kere de inşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun🙏🙏🙏 başka bir şeylerle ilgilen
Valla kuzum bu ay okadar bosvermistimki kafam okadar rahattıki son iki gündür bu kadar takıntı haline getirdim oda elimde degildi hani bosverince belki olur sanmıstım ama yine olmadı onun üzüntüsünü yasıyorum suandada 😢 oyüzden biraz ara vermek istiyorum bilmiyorum suanda saglıklıda düsünemiyorum zaten hayırlısı degilmis demekki ama onu biliyorum...

Valla kuzum bu ay okadar bosvermistimki kafam okadar rahattıki son iki gündür bu kadar takıntı haline getirdim oda elimde degildi hani bosverince belki olur sanmıstım ama yine olmadı onun üzüntüsünü yasıyorum suandada 😢 oyüzden biraz ara vermek istiyorum bilmiyorum suanda saglıklıda düsünemiyorum zaten hayırlısı degilmis demekki ama onu biliyorum...
Aynen regl günü insan duygusal bunalım yaşıyor sağlıklı karar veremiyor. Üzme kendini sen bizim Nanamızsın biraz dinlen bu günler geçecek 💕

Y

a ypk aslen adetle başlamak en iyisi, kaliteli yumurta oluşumunu destekliyomuş işte. Bi de insülin dengesizliğini önlüyo. Ani bebek ölümlerini düşükleri önlüyo. İçinde reçetesinde hamileyken doktorunuza danışın ya da bi araştırma yapılmamıştır yazıyor ama direk gebeliğin ilk 3 ayı buraktırmıyorlar. Direkman vucuda rahme bi etkisi yok. İnsülin direncini dengeye alarak işte vucuda rahatlık sağlıyo sanırım. Ben bazı günler 1000 bazı günler 1500 alıyorum, 1500 aldığım gün ishal gelio tekrar 1000 e inşyorum 😂😂

Ben glikofen 500 lük gunde 2 tane almistim. Ilk 15gün ishalden kusmaktan canim cikmisti.

Kür filan istemiyorum Allahın vermedigini nimetlerinde aramak istemiyorum bebekte istemicem artık😭
Hic ole deme . Neyin sebep olacagini bilmiosn. Sadece sogan suyu ic bu ay. Esin de keci boynuzu yesin yeter. Baska bisy yapmaa. Istemekten vazgecme. Icinde bi yerlerde hep olsn ama gundeme getrme. Bi sure dene bole. ALLH BUYUK. Ona zor deiil hic bisy

Yaa sn ole san erkek daha kotu ya kiz bisekilde atio ama onlar atamio etkisini esini toparlamak ayri kndini toplamak ayri bn en son doktara gittigimizde rabbim esimde degil gerekirse bnde sorun ciksin die dua ettim kadin ole gucluki herseyi kaldirabilio erkek kaldiramio bk bu sekilde isyan etme lutfen anliorum seni cok ii bn olmek istiodum ya herkez gozume bakiodu dua ediodum oleyim die ama bi faydasi yooook mutlu olmak yakisir bize guclu insanlariz biz 💕
Güclü olmaktan yoruldum patron😥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back