• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz kizzz kiiizzz kiiizzz kiizzzzzzzzzz gunayydiinnnnnnnn guzel annneee hayirlo olsun sağlıkla buyusun insallah cok sevindim ayroca 7 gun beklemeni de takdir ederim ne kiz oyle o kadar gun beklenir mi 😂😂😂😍😍😘🎁🎀🎗🎋🎗🎍🎋🎀🎋🎗🎋🎉😂🎉😂
Çook sağol güzel arkadaşım hayırlısıyla senin de bebeğini kucağına alacağın günler gelsinn.. Sağlıklı sıhhatli olarak haberini almak nasip olsunn.. Bekledikçe güzelleştirdi mevlam inşallah isteyen her arkadaş tez zamanda gebe kalsın bebek mucizelerine kavuşsun inşallah🌷🌙🎗️🎗️🌻❤️❤️🍀🍀🌞🎀🎀🌹🌼☀️☀️🍀🎗️🎗️⭐🎀🎈🎶❤️❤️

Çook sağol güzel arkadaşım hayırlısıyla senin de bebeğini kucağına alacağın günler gelsinn.. Sağlıklı sıhhatli olarak haberini almak nasip olsunn.. Bekledikçe güzelleştirdi mevlam inşallah isteyen her arkadaş tez zamanda gebe kalsın bebek mucizelerine kavuşsun inşallah🌷🌙🎗️🎗️🌻❤️❤️🍀🍀🌞🎀🎀🌹🌼☀️☀️🍀🎗️🎗️⭐🎀🎈🎶❤️❤️
Aahhh insalllaahahhhhh🎗🎀🎁🎁🎁🎍🎊🎋🎋⚡🎉💕💕

Cunku dokktorla gorustum bna ole demisti cok iyi hatirliorum her belirti vardi sonraki ay bildigin az az ew duser gibi oldu agrili iki gun sancim coktu ozellikle ilk gun bi dahaki ay normal agrili gecti yine sonra iste bu ay geciktim bilemiom 🤔
Sen hamilesin bellii hersey ortada🎗🎁🎁🎋🎈🎈🎗🎉🎉⚡💕

Kizlar dr geldim bi ton ilacla yumurta rezervin azalmış dedi polikistik gözüküyor evet yumurtlama problemin icin klomen verelim dedi 3 kutu klomen verdi ayriyettrn farkli bi ilac daha devit folik asit glukofen derken yarin başlıcam ilaçlara 29 agustosta tekrar gelmemi söyledi bklm sağlık ocağında da tahlil vericem yarın hormonlar için Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah hayirisindan sağlıklı yumurta olmus mu die bakmak icin mi çağırıyor acaba 29unda

Kizlar dr geldim bi ton ilacla yumurta rezervin azalmış dedi polikistik gözüküyor evet yumurtlama problemin icin klomen verelim dedi 3 kutu klomen verdi ayriyettrn farkli bi ilac daha devit folik asit glukofen derken yarin başlıcam ilaçlara 29 agustosta tekrar gelmemi söyledi bklm sağlık ocağında da tahlil vericem yarın hormonlar için Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah hayirisindan sağlıklı yumurta olmus mu die bakmak icin mi çağırıyor acaba 29unda
Hayirlisi olsun cnm bnm insallah guzel hberini aliriz 🤲💕💕

Bnce cok zewkli bak iki gundur size anlatiom hikayelerini saskinlikla dinliosunuz onlar olmasa ornekler olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dahada var he hikaye 🤔cok konusuomusum onu anladim 🤣🤣🤣
Ben hic sohbet edemem 😂😂 herkesin derdi kendine yeter zaten derim yaralarini deşmiyim diye susarim 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back