Ya ayin 3 olur 3 ay olur 3 gun olur 3 saat olur 3lu bisey hissettim ki tekil rakami sewmm bn normalde sende var bisilerNasıl üclü yavrum anlamadım acıkca yazarmısın ne hissettiysen bakim
Zaten bebik de bole bosvermislikte gelio yaYaw genelde öle oluo esimle tanismadan once ewde kaldi diolardi bi uzuluodum snra o ay bi salladim kut esim geldi dedim yok istemiom gorucu gibi biseydik biz la bi anda oldu cok sukur mutluyum ölurum ona ama caktirmm yani her ay askla bekleyen bn bu ay onca gecikmeye ragmen hic heycan yok degisik
Kim bilir insallah hamikeyizdir insallahhhhhhZaten bebik de bole bosvermislikte gelio yaonun rahatligidr belkim
Ay olabilir haaBende de aynısı oluyor ama on onbes kadar degil saniselik olup geciyor bir kere buda gün icinde 4-5 kere oluyo bende en fazla kuzum insallah vardır hepimizde bisiler belki o üclü bizizdir
Bende de ilk defa oldu bole uzun bu ay. Yarin adet olmazsam umudum articakBende de aynısı oluyor ama on onbes kadar degil saniselik olup geciyor bir kere buda gün icinde 4-5 kere oluyo bende en fazla kuzum insallah vardır hepimizde bisiler belki o üclü bizizdir
3 kisi oluuurYa ayin 3 olur 3 ay olur 3 gun olur 3 saat olur 3lu bisey hissettim ki tekil rakami sewmm bn normalde sende var bisiler
Tövbe estagfirullah nasıl biseyler var yavrum acsana sunuYa ayin 3 olur 3 ay olur 3 gun olur 3 saat olur 3lu bisey hissettim ki tekil rakami sewmm bn normalde sende var bisiler
Anladim seni aptala malum olur dimi hiii
Kiz o aptal deilAnladim seni aptala malum olur dimi hiiialabulur safim bn insallah guzel hber aliriz
Ana onu hic dusunmedim heee mantikli zeki kadin3 kisi oluuur
He ölemiymis bilmiodum bak o olur o guzelmisKiz o aptal deilabdal dır. Yüce kisilere denir. Kalbi temizlere denir. Allh seni napmya emiii hemen de surat asmis
Yok yok daha olmazsin. Sen hamilesin o kesin de sorun benle nana daa. Gerci nana da bence hamisssAna onu hic dusunmedim heee mantikli zeki kadinbnmde hayatimda ilk kez bu kadar geciktim artik adet olcam korkusu yok olcakmisim gibi oluo ama diomki ooo olmayacam ki olmadim
Hayırlısı olsun kuzum bekleyip görücez Allahın izniyleBende de ilk defa oldu bole uzun bu ay. Yarin adet olmazsam umudum articak
Deli yaaa. Hamişlikten olur bole alınmaca yanlis anlamacaaHe ölemiymis bilmiodum bak o olur o guzelmis
Agzindan yel alsn kiiiz tobe et hemen cabbıııkHayırlısı olsun kuzum bekleyip görücez Allahın izniyleyarın büyük gün kesin ücümüz kırmızıları görücez al sana üclü
Wallla gecikmede olsa hic birsey belli degil kizlar ya birlikde yuzecez ya tek tek dökulecezYok yok daha olmazsin. Sen hamilesin o kesin de sorun benle nana daa. Gerci nana da bence hamisssben en dipteyim sonumuz hayrolsn
Karamsar kotu kadin mudurHayırlısı olsun kuzum bekleyip görücez Allahın izniyleyarın büyük gün kesin ücümüz kırmızıları görücez al sana üclü
Yok ya ole demeDeli yaaa. Hamişlikten olur bole alınmaca yanlis anlamacaa
Pki sen ole yap ben dedim gitti. Daha cok var ama persmbyeeeYok ya ole demepersembe belli olcak o zmna kadar ne umut var ne umutsuzluk anin tadini yasicam
Karaya cikicaz insllh hep beraberWallla gecikmede olsa hic birsey belli degil kizlar ya birlikde yuzecez ya tek tek dökulecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?