- Emoji Skoru
- 15.548
- Puanlar
- 213
Yok tatlım sislik icerde ufak top varmıs gibi bide ayriyetten siskinlik hissi var isteHadi ya olsun sislik onla alakali degil ama dimi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım sislik icerde ufak top varmıs gibi bide ayriyetten siskinlik hissi var isteHadi ya olsun sislik onla alakali degil ama dimi ?
Size göre yaşı cnm benim, o yaşta napayım bebeği unu eler eleği asarım adamı bile yanıma yanaştırmamKiz Allah seni ne yapmayadedim diycek 45
![]()
Ya cnm bnm o kadar cok yasadim ki her ay hamileyim die bu ay tam tersi iplemiorum sadece ruyamda ust uste hep bebek gordum alakasiz zmnlarda, ha bide son iliski ve lekelenme tam tutuo yerlesme zamanina 5 de iliski oldu 15 de gece leke basladi , bide bi sey icin ah ettim bn esimin ewlenemeyen ve hic dusunmeyen bi kuzeni vardi dedim ki 2019 sana yaricak sonra bna dedim 35 yasindaydi abi hakkatten bn lafi ettim 1 ay snra biriyle gorusmeye basladi gecen ay ewlendi 15 gibi fln bugunde onlar geldi hattirlatti lafimi oyuzden bi tik kalbim bilmiorum rahat hic suphem yok adetim yada hamileyim die cok rahatim bilemiom tuhaf bi rahatlik saldim öleAnlıyorum canım peki icinde hic gebeyim ben hissi varmı? Derinlerde hani?
Insallah vardir o bnde de var icerde bi agirlik var gibi degisikYok tatlım sislik icerde ufak top varmıs gibi bide ayriyetten siskinlik hissi var iste
Hadi hayırlısı olsun tatlım hic beklemediginiz güzel haberlerle gelin insallah yarın hastanelerinizdenKızlar yarın dr gidicez Allah izin verirse insAllah guzel seyler duyarım bklm bugun cok zordu bnm icin agrili geçiyor adetim yarına azalır insAllah bklm esimjn spermtesti sonuclarini falan aldm yanima yrnisini ister mi ki ne dicek cok merak ediyorum açıkçası bklm yeni bat 14 Eylül N Nana Ana ekelrsen svnrm cnm
Ben cadaloz müdüreFenalar fenaaaaaögretmende sensin sankim herkez senden korkuo
![]()
Anaam ben de oyleyim . Kucuklukten annem alistrdi bni de. Duramio insan gercktn. Bizim ailedekiler yapmazsam arkamdan konusurlarYaaaa bu daaa ben vallahabaskasina gitsem yine yerimde duramam ama bana gelince herkes misafir
Kabarsin valla hak edio demk kiBi de o varkabariyorsun tabiii
En guzel yani kabarmak zatenKabarsin valla hak edio demk ki![]()
Gördüm yavrum ben paylastıklarını benimki normal kıvamlı akıntı gibi ama hafif pembemsiydi bu ne la dedim bidaha sildim gelmediKuzum yerlesmeyi cok arastirdim bazen tek damla bazen 4 gun bazen 7 gun suruomus kisiye bagliymis adet önceside snrasida oluomus bugun okudum hatta bi iki yazida paylastim tek fark cok acik pembe yada kahve rengi oluomus normal adete gore cok az oluomus du bi daha paylasiyim yazilari varsa silmisim su yazilari okuyum hemen bulup atcam sana![]()
Yok ya var bn inaniom bi iki gun sorun olmazsa gerisinde sknti yok bnce insallahGördüm yavrum ben paylastıklarını benimki normal kıvamlı akıntı gibi ama hafif pembemsiydi bu ne la dedim bidaha sildim gelmediama sanmıyorum yerlesme olsun hic ümidi olmazmı insanın ya yok sanki enfeksiyon var gibi idrarımda degisik kokuyo akıntımda hic yok hep tersini düsünüyorum artık gebelik varsada dogurana kada r inanamicam galiba
![]()
Fantezi time hahahaahahBoya deyince aklıma şey getirdin
Kırbaç aldım birden çekmeceden çıkardim kafasını salladı tövbe tövbe der gibi.. eline bile almadı![]()
Hicbir gelisme yok kuzum ben beklemedeyim gece kusu olarakAmin insallahsen ne alemdesin belirti vs. Yok mu
Canım benim tesekkür ederim bilgilerin icin
İnsallah kuzum yaaaa bari sizlere bir yıl denemeden sonra umutsuzlugumdan sonra umut olabilirim insallahNana yarın senin günün sen bari hamile ol
İyiki varızBurasi resmen terapi gibi bazen ben de geriden geliyorum oku oku uyyuyakaliyorum![]()
Hosgeldin canım bat ver hemen alalımKızlar merhaba ben 2. İçin uğraşanlardanım bu ay ovülasyon testiyle deneyeyim dedim bugün 11. Gün pike yakın bir koyuluk gördüm değerlendirecektik ama kızım uyumadı hala onu bekliyorum emin olmak için, aşırı kardeş istiyor ama fırsat vermiyor ki yapalım, onu beklerken size denk geldim birkaç kere fark etmiştim ama geç uyuyan bir grup sanırım tam benlik beni de alın aranıza, yaş 30 Bursadan katılıyorum![]()
Ne kadar güzel övüyorsun öyle grubumuzu böyle bir övme görmedim resmenGel yanaş yerini alemin ki kopucaksin uykusuzluga birebir
burdaki herkes sıyırmış
![]()