• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnane gitmicem gitmicem bnm degilmi gitmicem varsa eger bni cok bekletti o beklesin birazda 🤣🤣🤣 bnmde bi sislik var walla degisik bisey var hissi var ve bnde adet olcakmisim gibi asagidan hissediom ama cok peceteyle zorluom geliomu dio ondan belki bilmiom 🤔 insallah ikimizdede vardir adetin gectimi ?
Tmm yapma ya bende yapmicam adet gecmedi yarın gelicekmi bakalım günü gününde😕

Yaaa sen bole yaptikca icim bi tuhaf oluo aglicam bk yapma umutlanmayacam dedim kndime duruom sakince bni kudurtma yok yok adet olamadim ya ondan dir aa bide ip gibi uzayan akintim var acayip uzuo bn şok yok yok adet olmadim ya ondandir 😔😔😔
Goguslerimin ucu buyumus diyorsun hamilelik belirtisiymis bu ablam bana demisti oyle oluyor diye🎊🎍🎍🎁🎁🎁🎊🎗🎗🎈🎗🎈😘

Goguslerimin ucu buyumus diyorsun hamilelik belirtisiymis bu ablam bana demisti oyle oluyor diye🎊🎍🎍🎁🎁🎁🎊🎗🎗🎈🎗🎈😘
Eee nie testte kip kirmizi cikmadi demekki daha zamani yok demekki adetten ay bilemedim ama acio yani durup dururken insallah hamile olurumda taktik veririm bnde 🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back