- Emoji Skoru
- 13.740
- Puanlar
- 163
Tmm dayanim o zmn bi iki gunB
Bence dayan ama yine sen bilirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm dayanim o zmn bi iki gunB
Bence dayan ama yine sen bilirsin![]()
Tmm yapma ya bende yapmicam adet gecmedi yarın gelicekmi bakalım günü günündeBnane gitmicem gitmicem bnm degilmi gitmicem varsa eger bni cok bekletti o beklesin birazdabnmde bi sislik var walla degisik bisey var hissi var ve bnde adet olcakmisim gibi asagidan hissediom ama cok peceteyle zorluom geliomu dio ondan belki bilmiom
insallah ikimizdede vardir adetin gectimi ?
Goguslerimin ucu buyumus diyorsun hamilelik belirtisiymis bu ablam bana demisti oyle oluyor diyeYaaa sen bole yaptikca icim bi tuhaf oluo aglicam bk yapma umutlanmayacam dedim kndime duruom sakince bni kudurtma yok yok adet olamadim ya ondan dir aa bide ip gibi uzayan akintim var acayip uzuo bn şok yok yok adet olmadim ya ondandir![]()
Sen dayanirsin bn biliorum yaparsin sen aslansin sen hamissin sen insallllaaaahTmm dayanim o zmn bi iki gun
Insllllhh yaa . Zaten dudagim da sisti sanki. 2 gundur de dudagim catlmis. Bi garip oldmAyyy insalllllaaaahhhh hamile olursun insallllahhh![]()
Glmiycek sizinkiler siz gebesiiiiniiizz kizlarrrrTmm yapma ya bende yapmicam adet gecmedi yarın gelicekmi bakalım günü gününde![]()
Bole bedduaya can kurbaanSen dayanirsin bn biliorum yaparsin sen aslansin sen hamissin sen insallllaaaahbeddua eder gibi diom ama
![]()
Gelmicek gelmicek insalah gelmez amin amin aminTmm yapma ya bende yapmicam adet gecmedi yarın gelicekmi bakalım günü gününde![]()
Hamilesin kiiiizzz hado gözün aydınInsllllhh yaa . Zaten dudagim da sisti sanki. 2 gundur de dudagim catlmis. Bi garip oldm
Ben de pek farklı sayılmam zatenGel yanaş yerini alemin ki kopucaksin uykusuzluga birebir
burdaki herkes sıyırmış
![]()
Eee nie testte kip kirmizi cikmadi demekki daha zamani yok demekki adetten ay bilemedim ama acio yani durup dururken insallah hamile olurumda taktik veririm bndeGoguslerimin ucu buyumus diyorsun hamilelik belirtisiymis bu ablam bana demisti oyle oluyor diye🎗🎗
🎗
![]()
Ay icimden solerken öle bi insallah diom kisu guldur guldurdeki adam var ya göz degdirio ayni öleBole bedduaya can kurbaan![]()
Icerigin baslik ile alakasi yok aslında . Hepimiz bebek istiyoruz deli gibi cogumuzun ilk gebeligi olucak tabi adet olmazsak ki ben bugun oldumBen de pek farklı sayılmam zaten![]()
O neydi qıııHamilesin kiiiizzz hado gözün aydın![]()
Hadi insallah yarin yap bi tene deeeheee testEee nie testte kip kirmizi cikmadi demekki daha zamani yok demekki adetten ay bilemedim ama acio yani durup dururken insallah hamile olurumda taktik veririm bnde![]()
Ana ateslendinmi ki atesden olur oInsllllhh yaa . Zaten dudagim da sisti sanki. 2 gundur de dudagim catlmis. Bi garip oldm
Yapmicam dayancam persembe zaten varsa cikar yapamm o kadar laf dedim yapmmmHadi insallah yarin yap bi tene deeeheee test![]()
Sizden umutluyum niyeyse icimde oyle bi hos varO neydi qıııo nerden cikti var mi bi bildigin
Keeeeeske bnm olsaaaaAy icimden solerken öle bi insallah diom kisu guldur guldurdeki adam var ya göz degdirio ayni öle![]()