- Emoji Skoru
- 17.271
- Puanlar
- 218
Hadi hayirlisi ee ben catlarim burdaYapmicam dayancam persembe zaten varsa cikar yapamm o kadar laf dedim yapmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi ee ben catlarim burdaYapmicam dayancam persembe zaten varsa cikar yapamm o kadar laf dedim yapmmm![]()
Insalllah sende gircegimiz ay hamile kalirsinda gorursunSizden umutluyum niyeyse icimde oyle bi hos var
Ah öyle deyince çok heyecanlandım sınava girmiş gibiGoster hunerini bakeeeemm![]()
![]()
Heee heee bole icten dio ya ayni öle inssssssaaaaallah olur inssssaaaalllahKeeeeeske bnm olsaaaaçatur çutur
![]()
Biz mi aya gircez artik ay mi bize giricrk belli degil heniz orasiInsalllah sende gircegimiz ay hamile kalirsinda gorursun![]()
Insllh yavrm yaaa. Cok bekletmeden gelsnSizden umutluyum niyeyse icimde oyle bi hos var
Anladım canım zaten yaşlarınız küçük ilk gebelik olduğunu tahmin ettim, hadi hepinizin hayırlı haberlerini alırız inş tabi benimde :)Icerigin baslik ile alakasi yok aslında . Hepimiz bebek istiyoruz deli gibi cogumuzun ilk gebeligi olucak tabi adet olmazsak ki ben bugun oldum![]()
Annaaaaa fatma her yerdeAh öyle deyince çok heyecanlandım sınava girmiş gibinasıl göstereyim kız bir alışayım hele, seni diğer gruptan hatırladım sanki gözüm ısırdı :)
Catlada patla bn 14 gun dayandim aha 15 gun oluo hattta 46 gun oluo o kadar bekledim daha beklerimHadi hayirlisi ee ben catlarim burda
Sinavlra girince ole derdik biz deBiz mi aya gircez artik ay mi bize giricrk belli degil heniz orasi![]()
Hadi insalllaaahhhhhhhAnladım canım zaten yaşlarınız küçük ilk gebelik olduğunu tahmin ettim, hadi hepinizin hayırlı haberlerini alırız inş tabi benimde :)
Sen iyi misin atesin falan yok dimiCatlada patla bn 14 gun dayandim aha 15 gun oluo hattta 46 gun oluo o kadar bekledim daha beklerimhakkatten ii sabrermisim dile kolay 46 gun masallah
2 guncuk daha bklicez hep birlikde amin
Ben her yerdeyiiimmAh öyle deyince çok heyecanlandım sınava girmiş gibinasıl göstereyim kız bir alışayım hele, seni diğer gruptan hatırladım sanki gözüm ısırdı :)
Ahahahah aynenSinavlra girince ole derdik biz debiz mi sinava girdiiik sinav mii
![]()
Cok yoruldum ya ewlilik zor is bilionmu ondan bak giderimSen iyi misin atesin falan yok dimi![]()
Git kan ver leCok yoruldum ya ewlilik zor is bilionmu ondan bak giderim![]()
Maşallah nasıl yetişiyon acaba, ben yaşlıyım size bile yetişemiyorumBen her yerdeyiiimm her topik çiçaaaana konarim
![]()
Misafrlerin gitti dimii yatili deil insllhCok yoruldum ya ewlilik zor is bilionmu ondan bak giderim![]()
Kac yasindasin kiizzzz kendini gomdumMaşallah nasıl yetişiyon acaba, ben yaşlıyım size bile yetişemiyorumne kadan da hızlı yazan bir grup