• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kırbac meselesi olmadan once 😁 beni bi ates basti halszlestm. Gittim uyumaya. Icim yandi resmen. Uyuynca kotu ruyalar gordum. Uyandgimda cok halszdim. Zorla kalktm. Sersemlestm resmen. Yeni kendime geldim

Bu kırbac meselesi olmadan once 😁 beni bi ates basti halszlestm. Gittim uyumaya. Icim yandi resmen. Uyuynca kotu ruyalar gordum. Uyandgimda cok halszdim. Zorla kalktm. Sersemlestm resmen. Yeni kendime geldim
Tövbe hayiridr😂😂😂 kirbaçin etkisinde kaldin herhaall😂😂😂😂

N Nana Ana okudunmu yolladiklarimi bnm yine kesildi lekeler bide goguslerimin ucu buyumus yeni fark ettim sizladi ozellikle sag gogusum sende bisiler varmi ? Ay merak ediom iice 🤔🤣🤣

N Nana Ana okudunmu yolladiklarimi bnm yine kesildi lekeler bide goguslerimin ucu buyumus yeni fark ettim sizladi ozellikle sag gogusum sende bisiler varmi ? Ay merak ediom iice 🤔🤣🤣
Kiiiizzzz seeen hamilesin bu da burda kalsin demedi demeee🎊🎍🎁🎀🎗🎗🎁🎁🎊🎋🎋🎉⚡⚡

İnşallah hamişliktendir👍😍

Kiiiizzzz seeen hamilesin bu da burda kalsin demedi demeee🎊🎍🎁🎀🎗🎗🎁🎁🎊🎋🎋🎉⚡⚡
Yaaa sen bole yaptikca icim bi tuhaf oluo aglicam bk yapma umutlanmayacam dedim kndime duruom sakince bni kudurtma yok yok adet olamadim ya ondan dir aa bide ip gibi uzayan akintim var acayip uzuo bn şok yok yok adet olmadim ya ondandir 😔😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back