Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapmazsan bekle sen daha ii bilirsinBilmiorm yaa kararszm. Yarin olmazsam bakarm artk
Tövbe hayiridrBu kırbac meselesi olmadan oncebeni bi ates basti halszlestm. Gittim uyumaya. Icim yandi resmen. Uyuynca kotu ruyalar gordum. Uyandgimda cok halszdim. Zorla kalktm. Sersemlestm resmen. Yeni kendime geldim
Yok kiiz daha o mesele yoktu bilee simdi okudumTövbe hayiridrkirbaçin etkisinde kaldin herhaall
![]()
Aminnn insallah peki hamile misin
Valla kendimi biliorm yaparimStres yapmazsan bekle sen daha ii bilirsin![]()
Güncellendi canımListe ne alemde benim bat 29 Ağustos
Ustu acik yattiysan kotu ruyalar gorersinnYok kiiz daha o mesele yoktu bilee simdi okudumhava serin yaa üsüttum galiba
Bence dayan ama yine sen bilirsinValla kendimi biliorm yaparimnasil dayanirim bilmiorm
Tövbe hayiridrkirbaçin etkisinde kaldin herhaall
![]()
İnşallah hamişliktendirBu kırbac meselesi olmadan oncebeni bi ates basti halszlestm. Gittim uyumaya. Icim yandi resmen. Uyuynca kotu ruyalar gordum. Uyandgimda cok halszdim. Zorla kalktm. Sersemlestm resmen. Yeni kendime geldim
Valla ustum de kapaliydiUstu acik yattiysan kotu ruyalar gorersinn![]()
Hayirlisi insallah benim de esim 9 ay once oldu ameliyat .Henüz degil canım bu ay ilk denemeydi pekte takmadım çünkü yumurtlamam ameliyattan 13 gün sonra idi
Olabilir mi hemsom yaaİnşallah hamişliktendir![]()
Hayrolsun insallahValla ustum de kapaliydiateşim oldgu icin galiba. Insan hasta olunca görürmus zaten kotu ruyalar. Hayrolsn bklm
Yaaa sen bole yaptikca icim bi tuhaf oluo aglicam bk yapma umutlanmayacam dedim kndime duruom sakince bni kudurtma yok yok adet olamadim ya ondan dir aa bide ip gibi uzayan akintim var acayip uzuo bn şok yok yok adet olmadim ya ondandirKiiiizzzz seeen hamilesin bu da burda kalsin demedi demeee🎗🎗
![]()
Ayyy insalllllaaaahhhh hamile olursun insallllahhhOlabilir mi hemsom yaakac aksamdr 9 10 gibi halszlik cöküo uzerime uykum gelio amaa ole cok deil.