• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bunu bi okuyup arastirin gercekten dogru cikio cogu kiside bn yumurtladigim zamani bu yolla anliorum rahim agzi yumusuo , ve iki doktorumada sordum zararsizmis sadece elleriniz cok iyi yikanmaliymis , gebelik varsada yumusuo yoksa veya catlama yoksa sertmis cidden öle

Eklentiler

• Screenshot_20190820-001639_Chrome.jpg
    Screenshot_20190820-001639_Chrome.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 23
Adetliyken söyleyince parladim
Olsun onu bile unut yavrum cıkar kafadan kendi saglıgını kendin düsüneceksin senden baska kimse düsünmüyor valla. O degil ne uyumusum burda okurken uyuyakalmısım kocada kaldırmamıs garipim kıvrılmıs uyumus daha acılmadım😂

Kız benim adet günüm değil ama ayaklarım çok üşüyor yani bu acaba kötü bişeymi
Cok canım ne alakası var onun kan degerleriyle ve genetik yapınla alakası var üretkenlikle bir alakası yok yavrum

Çook teşekkür ederim bitanesin valla allah razi olsun insalllah senden de cok güzel haberler alacağız rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah dualarla bu isler daha da iyi olacak ❤❤😙😙
İnsallah kuzum hayırlısıyla geldin hepimizin bebisleri insallah❤️🥰🥰😇😘😘

Olsun onu bile unut yavrum cıkar kafadan kendi saglıgını kendin düsüneceksin senden baska kimse düsünmüyor valla. O degil ne uyumusum burda okurken uyuyakalmısım kocada kaldırmamıs garipim kıvrılmıs uyumus daha acılmadım😂
Burasi resmen terapi gibi bazen ben de geriden geliyorum oku oku uyyuyakaliyorum😂😂

Kızlar merhaba ben 2. İçin uğraşanlardanım bu ay ovülasyon testiyle deneyeyim dedim bugün 11. Gün pike yakın bir koyuluk gördüm değerlendirecektik ama kızım uyumadı hala onu bekliyorum emin olmak için, aşırı kardeş istiyor ama fırsat vermiyor ki yapalım, onu beklerken size denk geldim birkaç kere fark etmiştim ama geç uyuyan bir grup sanırım tam benlik beni de alın aranıza, yaş 30 Bursadan katılıyorum:-)

Kızlar merhaba ben 2. İçin uğraşanlardanım bu ay ovülasyon testiyle deneyeyim dedim bugün 11. Gün pike yakın bir koyuluk gördüm değerlendirecektik ama kızım uyumadı hala onu bekliyorum emin olmak için, aşırı kardeş istiyor ama fırsat vermiyor ki yapalım, onu beklerken size denk geldim birkaç kere fark etmiştim ama geç uyuyan bir grup sanırım tam benlik beni de alın aranıza, yaş 30 Bursadan katılıyorum:-)
Gel yanaş yerini al 😂😂😂 emin ki kopucaksin uykusuzluga birebir 😂😂burdaki herkes sıyırmış 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back