Ablaaaamm surda iki hava atcaktim kursagimda biraktinBende senden büyüküm taze 27 yim
Bnde senden büyüğüm 28bu neydi şimdi gaza geldim yazdım
Hahhahaa ole oldu vallaezeni ezerler fln yokmu arttiran
Bence git her ay her ay obur ay diye diye artik yildim benAcaba bu ay bendemi bi gitsem kadindoguma
Olsun onu bile unut yavrum cıkar kafadan kendi saglıgını kendin düsüneceksin senden baska kimse düsünmüyor valla. O degil ne uyumusum burda okurken uyuyakalmısım kocada kaldırmamıs garipim kıvrılmıs uyumus daha acılmadımAdetliyken söyleyince parladim
Cok canım ne alakası var onun kan degerleriyle ve genetik yapınla alakası var üretkenlikle bir alakası yok yavrumKız benim adet günüm değil ama ayaklarım çok üşüyor yani bu acaba kötü bişeymi
İnşallah öyledir şekerimCok canım ne alakası var onun kan degerleriyle ve genetik yapınla alakası var üretkenlikle bir alakası yok yavrum
Bilmiorm yaa kararszm. Yarin olmazsam bakarm artkBnce yarin yap en azindan stres olma var sa gebelik cikar gec dollenmeyse adet olmazsin stresden olmuom demezsin en azindan
İnsallah kuzum hayırlısıyla geldin hepimizin bebisleri insallahÇook teşekkür ederim bitanesin valla allah razi olsun insalllah senden de cok güzel haberler alacağız rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah dualarla bu isler daha da iyi olacak ❤❤
Burasi resmen terapi gibi bazen ben de geriden geliyorum oku oku uyyuyakaliyorumOlsun onu bile unut yavrum cıkar kafadan kendi saglıgını kendin düsüneceksin senden baska kimse düsünmüyor valla. O degil ne uyumusum burda okurken uyuyakalmısım kocada kaldırmamıs garipim kıvrılmıs uyumus daha acılmadım
Canları sıkılmıs yavrum yumurtalıklar sperm icin göbek atıyor bellikiBuna niye kimse cevap yazmadı kınıyorum hepinizi kın kın kın
Gel yanaş yerini alKızlar merhaba ben 2. İçin uğraşanlardanım bu ay ovülasyon testiyle deneyeyim dedim bugün 11. Gün pike yakın bir koyuluk gördüm değerlendirecektik ama kızım uyumadı hala onu bekliyorum emin olmak için, aşırı kardeş istiyor ama fırsat vermiyor ki yapalım, onu beklerken size denk geldim birkaç kere fark etmiştim ama geç uyuyan bir grup sanırım tam benlik beni de alın aranıza, yaş 30 Bursadan katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?