- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Tabi canim onu da goturcem gerci o beno goturcekEşine de yapabilirler onu da götürcen demi
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canim onu da goturcem gerci o beno goturcekEşine de yapabilirler onu da götürcen demi
Kan almadı haftaya dedi idrar testi yaptıAha uzuldum kac cikti kanda kuzum insallah gec dollenmedir![]()
Amin insallahAcılcak yavrum Allah ne zaman yürü ya kulum derse ozaman acılcak sana kos ya kulum desin emi❤![]()
İnşâllah cnmAynen senin tutsun sonra ben hemen gidenzi![]()
İstanbul merkez patlıyoruz burada bizde virüslerden istePi
s pis virüs ben avusturyada dağdayım sen nerdesin!! Dünyanın heryeri aynı artık
Ney kiz erken geldiKizlar yaa 1 hafta erken geldiler iyimiiii
Valla ya hayret ediyorum onlara Bi amuda kalkmadıgım kaldı bnm ya![]()
Geçmiş olsun kuzum umutlar Bi daha ki aya üzülmeKizlar yaa 1 hafta erken geldiler iyimiiii
Sende mi brütüsKizlar yaa 1 hafta erken geldiler iyimiiii
En iyisi eferin enişteye. Sana klomen verir igne vermez bak gör.Tabi canim onu da goturcem gerci o beno goturcektek basima hocbir yere salmiyor beni
Insallah guzel hber verirsin cnm bnmKan almadı haftaya dedi idrar testi yaptı
Lekeler gülümNey kiz erken geldi
Klomen ne hap miEn iyisi eferin enişteye. Sana klomen verir igne vermez bak gör.
Aynen cnm vakti nezamansa ozaman artikGeçmiş olsun kuzum umutlar Bi daha ki aya üzülme
Ha ay bugun kirmizi renginden hic olmadigim kadar nefret ettimmm bebem olursa ona hic kirmizi renkte elbise almiycamLekeler gülüm
Aynennn üzülmek yok yola devam insSende mi brütüs![]()
Aynen ole cnm ne yapsak boşa bolca duadan başkaAynen cnm vakti nezamansa ozaman artik
Evet yumurta geliştiren hap takip ediolar sonra istedikleri boyuta gelince çatlatma vuruolar. 3 kez yani 3 ay deniolar tutmaz sa aşılama ya geçiliyor. Yaş kaçtı senin. Heleki yaşın küçükse klomen bile vermiyorlar yumurta takibi yapıolarKlomen ne hap mi
Oyle de iste üzülüyor insan o kadar agladim ki bugun sesim kisildiAynennn üzülmek yok yola devam ins