- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Nasıl oluyor bu kirpikte kivrisma??Ha kiz kirpikler kivrisiosa hamile oluomussun yengem her gorustugumuzde kirpigime bakio kardesimide bildi deginisik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oluyor bu kirpikte kivrisma??Ha kiz kirpikler kivrisiosa hamile oluomussun yengem her gorustugumuzde kirpigime bakio kardesimide bildi deginisik![]()
Yaw kirpikler asiri karisio kivrik oluomus öle dedi yengem ama bn kardesimde baktim ayniydi sadece uykusuz gibiydi hep gozleri bugulu hasta gibiydiO nasıl oluyor kız
İftira kuru iftira ben Hanım hanımcık duruyordum Bi köşedeSeeeennn milleti coşturan sensinnn kizzz amiigo![]()
Walla kiz biz doyduk demekkiBen de cok huyluyum dokunsa kaciyombunlar kirbac diyor
Tmm kim bulursa o dierlerine solesinBulunca yok göstercem size merak etme![]()
Weeyyyyy loooooo duyda inanmaİftira kuru iftira ben Hanım hanımcık duruyordum Bi köşede![]()
Hiç benlik degil yorumlara şok oldum bide sen kemer deyince koptum korktumHeyecani dorukta yaşarsınız kemerle direk felç![]()
Kizzz yaziikkk yaa onlar da canWalla kiz biz doyduk demekkibunlar accc accc
adam sarilsa uf diom totomu donuom ay anlatinca acidim bak kocama
![]()
Hayretle okudumHiç benlik degil yorumlara şok oldum bide sen kemer deyince koptum korktum![]()
İlk duydum vallaYaw kirpikler asiri karisio kivrik oluomus öle dedi yengem ama bn kardesimde baktim ayniydi sadece uykusuz gibiydi hep gozleri bugulu hasta gibiydi![]()
Yok kiz bnm asil canm bnane her gece veremm ole ates cikar ates ayip bna yazik digilmiKizzz yaziikkk yaa onlar da cansonra baska yerlere yoneleriler aman Allah gostermesin
Evet aydınlatalım birbirimizi mutlakaTmm kim bulursa o dierlerine solesin![]()
Coookk degil miYok kiz bnm asil canm bnane her gece veremm ole ates cikar ates ayip bna yazik digilmien son 13 de olmusuz la dusun
![]()
Ya ben san özelden şey etcektim onu hep buWeeyyyyy loooooo duyda inanmamilleti yoldan cikardin cok farkli bi yerde seyetmekle baslattn
Dimi konu konuyu açıyorYa ben san özelden şey etcektim onu hep buZekta sordu diye döküldüm gitti ama o herkesin yaptığı masum bişeydi kırbaca nasıl geldi konu anlamadım
Bnde bnde ne oluyor dedimHayretle okudum![]()
Parmakçıklarımız dert görmesin🎗
🎗 KIIIZZZLLLLLLAAAAAARRRRR 8K OLMUSSSUUUUUZZZZZZZZZ 🎗
![]()
AşkolsuuunYa ben san özelden şey etcektim onu hep buZekta sordu diye döküldüm gitti ama o herkesin yaptığı masum bişeydi kırbaca nasıl geldi konu anlamadım
Parmaklara kuvveeetParmakçıklarımız dert görmesin![]()