Öle oldu vallaDimi konu konuyu açıyor![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öle oldu vallaDimi konu konuyu açıyor![]()
Birinin dur demedi lazimdi bak konu dagildi bileÖle oldu valla![]()
Kuzu ihaleyi bana yıktılar suç ortağım sensinAşkolsuuun![]()
Senden korkup kaçtılarBirinin dur demedi lazimdi bak konu dagildi bile![]()
Hahahah herşey meraktan herşeyKuzu ihaleyi bana yıktılar suç ortağım sensin![]()
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir diye boşa dememişlerHahahah herşey meraktan herşey![]()
Amaaaa ay tobe tobe kız aaaa ne dicemi bilemedim. Ayy neler duycam daha.Biri kirbaclanmak istiyor heyecan ariyor![]()
Bilemedim cokmu olmus kizCoookk degil mi![]()
Ben de ben dee okuyunca şok oldumAmaaaa ay tobe tobe kız aaaa ne dicemi bilemedim. Ayy neler duycam daha.
Onlari da canindan bezdirdikBilemedim cokmu olmus kizgerci yanassam artik oda istemez bebek varsa fln die baslar gicik adam
![]()
Allah hayırlısını versin boşver kırbacı neyi koz. Yarın sabah doktora gitcem bende bi baksınlar klomen verirler heralde yine sabah erkenden gitcem sen de haber et ne dediler naptılar çünkü benim bu klomen de olmazsa bi daha daha verip aşılama yw gececekler sanırım.Ben de ben dee okuyunca şok oldum
Doktorum.gercekten cok ilgiliydi nerdeyse her gün kontrole cagiriyordu bugün sarildi öptü kadın en az benim kadar sevindi ya. Canim bana da sol da pko var dedi sağda yok dedi klomenle solda yumurta daha cabuk büyüdü insallah sen de doktoruna denk gelirsin inan dualarim hep sizinleee ❤❤❤Ay ne güzel doğru doktora denk gelmişsin hemen ilk ayda hamile kaldın yaniii bendede pko varya(
Hayirlisi ile insallah . Ben ilac falan kullanarak zaman kaybetmek istemiyorum acikcasi. Benim randevu 2 buçukta . Igneyle buyutsunler yimirtalri olmamiAllah hayırlısını versin boşver kırbacı neyi koz. Yarın sabah doktora gitcem bende bi baksınlar klomen verirler heralde yine sabah erkenden gitcem sen de haber et ne dediler naptılar çünkü benim bu klomen de olmazsa bi daha daha verip aşılama yw gececekler sanırım.
Ah.canım çok sağol inşallah yaa :)Doktorum.gercekten cok ilgiliydi nerdeyse her gün kontrole cagiriyordu bugün sarildi öptü kadın en az benim kadar sevindi ya. Canim bana da sol da pko var dedi sağda yok dedi klomenle solda yumurta daha cabuk büyüdü insallah sen de doktoruna denk gelirsin inan dualarim hep sizinleee ❤❤❤![]()
Neyse bnm tutarsa gidersin mademYok kız peder evde nereye gidiyorum![]()
Eşine de yapabilirler onu da götürcen demiHayirlisi ile insallah . Ben ilac falan kullanarak zaman kaybetmek istemiyorum acikcasi. Benim randevu 2 buçukta . Igneyle buyutsunler yimirtalri olmami
Aynen senin tutsun sonra ben hemen gidenziNeyse bnm tutarsa gidersin madem![]()
Acılcak yavrum Allah ne zaman yürü ya kulum derse ozaman acılcak sana kos ya kulum desin emiInsallah onum acilsa durmampatir kütür