Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ben dee okuyunca şok oldum
Allah hayırlısını versin boşver kırbacı neyi koz. Yarın sabah doktora gitcem bende bi baksınlar klomen verirler heralde yine sabah erkenden gitcem sen de haber et ne dediler naptılar çünkü benim bu klomen de olmazsa bi daha daha verip aşılama yw gececekler sanırım.

Ay ne güzel doğru doktora denk gelmişsin hemen ilk ayda hamile kaldın yaniii bendede pko varya :((
Doktorum.gercekten cok ilgiliydi nerdeyse her gün kontrole cagiriyordu bugün sarildi öptü kadın en az benim kadar sevindi ya. Canim bana da sol da pko var dedi sağda yok dedi klomenle solda yumurta daha cabuk büyüdü insallah sen de doktoruna denk gelirsin inan dualarim hep sizinleee ❤❤❤😍

Allah hayırlısını versin boşver kırbacı neyi koz. Yarın sabah doktora gitcem bende bi baksınlar klomen verirler heralde yine sabah erkenden gitcem sen de haber et ne dediler naptılar çünkü benim bu klomen de olmazsa bi daha daha verip aşılama yw gececekler sanırım.
Hayirlisi ile insallah . Ben ilac falan kullanarak zaman kaybetmek istemiyorum acikcasi. Benim randevu 2 buçukta . Igneyle buyutsunler yimirtalri olmami

Doktorum.gercekten cok ilgiliydi nerdeyse her gün kontrole cagiriyordu bugün sarildi öptü kadın en az benim kadar sevindi ya. Canim bana da sol da pko var dedi sağda yok dedi klomenle solda yumurta daha cabuk büyüdü insallah sen de doktoruna denk gelirsin inan dualarim hep sizinleee ❤❤❤😍
Ah.canım çok sağol inşallah yaa :)

Çok guzel bir kitaba başlıyorum.

1566249595271855581019626795383.jpg
15662496596117514784611908348577.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back