21 cnm batKız naptın bat geçtimi noldu
Ayyh az kalmış heycan varmı :)21 cnm bat
Yok kuzu umut yok Çünkü bnm bebe nazlı 3 yıldır gelemedi gitti regl bekliyorum ben nurtopu gibiAyyh az kalmış heycan varmı :)
Deme ülee belkide var şuan bilemeyiz :)) senin sorun varmıydı sebepsizmiYok kuzu umut yok Çünkü bnm bebe nazlı 3 yıldır gelemedi gitti regl bekliyorum ben nurtopu gibi
Dolgunluk hissi oluyorda batma hiç duymadım cnmBuna niye kimse cevap yazmadı kınıyorum hepinizi kın kın kın
Kac gun kaldiHiç umudum yok ama inşallah kuzum
Moral bozmak yoookKizlar iyi geceler ben kaçarrr. Moralim sıfır. En iyisi uyumak unutmak...
Kasığım resmen ağırıyor yaa pkodanmı acabaDolgunluk hissi oluyorda batma hiç duymadım cnm
Hayırlısı diyeyim ama umudum kalmadı işte keyfi takılıyorum sizinle tüp bebek olana kadar olsa olurdu şimdiye kadar gibi geliyor sebepsiz kuzumDeme ülee belkide var şuan bilemeyiz :)) senin sorun varmıydı sebepsizmi
Aminnn insallah peki hamile misinİyi aksamlar kızlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu tam bir ay önce, rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Unutulmuyor kiKizlar iyi geceler ben kaçarrr. Moralim sıfır. En iyisi uyumak unutmak...
Sen ki 28 de adet olurken incir naapmış öle çöş ya! Hadi benim arada sapıtırdı soğan kürü bahanesi oldu derkenEki Görüntüle 2299905 siparis ettim bile. Zaten doktor artik senin icin yapabilecegim birsey yok dedi. Mecbur tüp bebek. Eeee bende parada yok o yüzden para biriktirene kadar hayit hapindan baska birsey kullanmicam.
Buarada her bitkisel kür herkese iyi gelmiyor zaten.
1_sogan kürü bana ne zarari ne yarati oldu
2_ bal tarcin cörekotu kürü kist yapti (zaten cörekotu bazi bünyelerde kust yapiyormus)
3_incir kürü (aman Allah im benim rahmimi mafetti 10larca yumurtam olup kust oldu)
4_ aslan pencesi civanpercemi regliyi duzenler dediler.kullandigim ay 55.günde regli oldum.
5_hayit otunun bitkiside ise yaramadi ama hayit hapi benim icin icat edilmis.
Şafak 2 kuzum 21iKac gun kaldi
Bi bilgim yok kuzum i şallah yumurtlamadandır rastgeleKasığım resmen ağırıyor yaa pkodanmı acaba
Hayirlisi insalllllaahhhhhŞafak 2 kuzum 21i
Dua etmekten başka çaremiz yok kuzumHayırlısı diyeyim ama umudum kalmadı işte keyfi takılıyorum sizinle tüp bebek olana kadar olsa olurdu şimdiye kadar gibi geliyor sebepsiz kuzum
İnşAllaaahBi bilgim yok kuzum i şallah yumurtlamadandır rastgele
AmiiinEvet inşallah canim 70 'leri görürüm inşallah.sen de inşallah hamilesindir şu an
Aynne ya dua etmekten baska yol yooookDua etmekten başka çaremiz yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?