Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amiiin tatlııım hayırlısı olsun gözünüzaydın saglıcakla kucagınıza alın insallah masallah cok güzel degeri adetinede daha cok varmıs halbuki tütü masallah

Amiiin tatlııım hayırlısı olsun gözünüzaydın saglıcakla kucagınıza alın insallah masallah cok güzel degeri adetinede daha cok varmıs halbuki tütü masallah
Çook teşekkür ederim bitanesin valla allah razi olsun insalllah senden de cok güzel haberler alacağız rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah dualarla bu isler daha da iyi olacak ❤❤

Çook teşekkür ederim bitanesin valla allah razi olsun insalllah senden de cok güzel haberler alacağız rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah dualarla bu isler daha da iyi olacak ❤❤
Hayırlı olsun canıım :)) tedaviylemi kaldın hanile yoksa Allah vergisimi

Hayırlı olsun canıım :)) tedaviylemi kaldın hanile yoksa Allah vergisimi
Cok teşekkür ederim bebeğim. Kiz kardesimde pko vardi ben de korktum istedigim ilk ayda gittim doktora klomen verdi onun yanında proxy woman verdi tamamen dogal vücudu gebelige hazirliyor sonra 22mm oldu yumurtam kendiliğinden catladi iste sonra güzel haber oldu ❤❤

Ay ne güzel doğru doktora denk gelmişsin hemen ilk ayda hamile kaldın yaniii bendede pko varya (

Yaa bni hamiş ilan ettin bile insllh oyledir. Bnm reglm en gec 2 3 gun gecikir. O yuzden beklerim belki. senin regl agrin falan basladi mi. Bende bisy yok . Su an icimde sol tarafta rahmime dogru zonklma var. Belki üsuttum ondandr
yok benim dün ya da bugündü regl.olmadim.kanda baktik bu sabah 33.5 çıktı.icim fena .düsük gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…