Amiiin tatlııım hayırlısı olsun gözünüzaydın saglıcakla kucagınıza alın insallah masallah cok güzel degeri adetinede daha cok varmıs halbuki tütü masallahKizlar merhaba normalde batim 23 ya da 24 u idi. Esim askere gidecek ben de memlekete gideceğim iste o yuzden yaptıralim birlikte ogrenelim dedik yoksa beraber ogrenemeyecektik. Velhasil bthcg 110 çıktı doktorun yanina gectik hayirli olsun dedi carsamba tekrar test tekrarlayacagiz icimiz rahat olsun dedi.rabbim tum bekleyen ve isteyenlere nasip etsik insallah
Kansizliktan olabilir cnmKız benim adet günüm değil ama ayaklarım çok üşüyor yani bu acaba kötü bişeymi
Bosver sen onlri. Var senin bebisin gelmis. Bak biz soluorz.raht ol keyfini cikarBen sabah indrarda yaptım silik çıktı dr da idrarda yaptı cıkmadı kan almadı haftaya dedi bekle dedi
Saglikli bi sonuc alamazsin cnm 2 gun beklemn lazmkızlar ya hcg artışi görmek için 2 gün beklemesem 1 gün beklesem olmaz mı yaa
Çook teşekkür ederim bitanesin valla allah razi olsun insalllah senden de cok güzel haberler alacağız rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah dualarla bu isler daha da iyi olacak ❤❤Amiiin tatlııım hayırlısı olsun gözünüzaydın saglıcakla kucagınıza alın insallah masallah cok güzel degeri adetinede daha cok varmıs halbuki tütü masallah
Hazır denk gelmisken su yazıyı birdaha paylaasayım
Aslında iyi kan değerlerim ama olabilir beybi :)Kansizliktan olabilir cnm
Hayırlı olsun canıım :)) tedaviylemi kaldın hanile yoksa Allah vergisimiÇook teşekkür ederim bitanesin valla allah razi olsun insalllah senden de cok güzel haberler alacağız rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin insallah dualarla bu isler daha da iyi olacak ❤❤
Cok teşekkür ederim bebeğim. Kiz kardesimde pko vardi ben de korktum istedigim ilk ayda gittim doktora klomen verdi onun yanında proxy woman verdi tamamen dogal vücudu gebelige hazirliyor sonra 22mm oldu yumurtam kendiliğinden catladi iste sonra güzel haber oldu ❤❤Hayırlı olsun canıım :)) tedaviylemi kaldın hanile yoksa Allah vergisimi
Aman paylas gec kalmaHazır denk gelmisken su yazıyı birdaha paylaasayım
Ay ne güzel doğru doktora denk gelmişsin hemen ilk ayda hamile kaldın yaniii bendede pko varyaCok teşekkür ederim bebeğim. Kiz kardesimde pko vardi ben de korktum istedigim ilk ayda gittim doktora klomen verdi onun yanında proxy woman verdi tamamen dogal vücudu gebelige hazirliyor sonra 22mm oldu yumurtam kendiliğinden catladi iste sonra güzel haber oldu ❤❤
Amiiin kırdeşimİyi aksamlar kızlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu tam bir ay önce, rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Hiç umudum yok ama inşallah kuzumYyyaaaaaa evet gebe kal da sevineyim artik
Kız naptın bat geçtimi nolduHiç umudum yok ama inşallah kuzum
Buna niye kimse cevap yazmadı kınıyorum hepinizi kın kın kınKızlar bu hafta yumurtlama günlerim sol kasıkta batmalar var yumurtlama yaklaştı diyemi acep arada sağa geçiyo ama ağırlıkla solda
yok benim dün ya da bugündü regl.olmadim.kanda baktik bu sabah 33.5 çıktı.icim fena .düsük gibiYaa bni hamiş ilan ettin bileinsllh oyledir. Bnm reglm en gec 2 3 gun gecikir. O yuzden beklerim belki. senin regl agrin falan basladi mi. Bende bisy yok . Su an icimde sol tarafta rahmime dogru zonklma var. Belki üsuttum ondandr
Stres yapma kendine daha dusuk degerler gorenler de var. 2 gun sonra 60 70 ler olmasi lazm galiba. Olacak insllhyok benim dün ya da bugündü regl.olmadim.kanda baktik bu sabah 33.5 çıktı.icim fena .düsük gibi
Aynen canımBnde merak ediorum herkez gibi o heycanlari ama cidden sakin kalmak lazim
Evet inşallah canim 70 'leri görürüm inşallah.sen de inşallah hamilesindir şu anStres yapma kendine daha dusuk degerler gorenler de var. 2 gun sonra 60 70 ler olmasi lazm galiba. Olacak insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?