İnşallah hamilesindir sennkuzum ben Bu gu n adet oldumBekle canım benim bugün BAT halen yapmadım sabırla bekliyorum .yapma stres oluyor insan. Ilk kez Bu ay yapmıyorum
Ya bu kadar düzgün adet okuyoken nası yumurtlama olmuyo hayret valla da billa da hayret ya!!Canimmm son adetlerim
19 agustos
27 temmuz
29 haziran
31 mayis
Sanki duzenli 28günde bir gibiydi ama hic ilac kullanmiyordum. Zaten ben ne zaman gebelik icin ilac kullansam bütün düzenim altüst oluyor. Bu ay 8gün gonal f igne oldum 2 tane ovitrelle catlama ignesi oldum.
Zaten normaldede coraspin kan sulandirici kullandigimdan 3 gün kahverengi lekelenme sonrasinda 4.gün adetim geliyor 4gün daha sürüyor.
InsAllah. Ben Adet olunca bile üzerinemi görüyorum diye hamile sanıyordum kendimi. Canım insAllah üzerine görüyorsundur. Ben umut ile umutsuzluk arasında gelip gidiyorum. Bakalim olmazsa eğer 3 gün daha bekleyim diyorum.İnşallah hamilesindir sennkuzum ben Bu gu n adet oldum
Senin BAT ne zamandı?İnşallah hamilesindir sennkuzum ben Bu gu n adet oldum
Canım ben de onu diyorum, sen bi ay bırak herseyi bakCanimmm son adetlerim
19 agustos
27 temmuz
29 haziran
31 mayis
Sanki duzenli 28günde bir gibiydi ama hic ilac kullanmiyordum. Zaten ben ne zaman gebelik icin ilac kullansam bütün düzenim altüst oluyor. Bu ay 8gün gonal f igne oldum 2 tane ovitrelle catlama ignesi oldum.
Zaten normaldede coraspin kan sulandirici kullandigimdan 3 gün kahverengi lekelenme sonrasinda 4.gün adetim geliyor 4gün daha sürüyor.
Ne zamn yapmyi dusunuosn pkiBekle canım benim bugün BAT halen yapmadım sabırla bekliyorum .yapma stres oluyor insan. Ilk kez Bu ay yapmıyorum
Ya bu kadar düzgün adet okuyoken nası yumurtlama olmuyo hayret valla da billa da hayret ya!!
Glifor denedin mi?
Hayıt otu hapı denedin mi ?
Acaba direk yumurtaya müdahaledense beyne o hormonları ürettirip yumurtlamana mı yardım ettirmen daha iyi olur ki ?
Lh fsh ve diğer yumurta büyğten çatlatan hormonlar hep beyinden geliyor, sanırım epifizdi yanlışsam affola. Bu glifor veya hayıtotu hapı sanırsam diğer organlardaki işleyişleri düzenliyor ve beyin hormonları düzgün çalılşıyo.
Ben işte aynen senin durumuna düşmemek için doktorun önerdiği bu yumurta büyütme ve çatlatma ilaçlarını istemedim geçen ay. Eminim heryerim bozulur dedim.
Bir gliforu sorsana ya doktoruna? Hem gecen demiştin di mi sendin o bi ara çok kilo almıştım sonra verdim diye? İnsülin dengesizliklerini de düzenliyo bu ilaç.
Eylül bat ne canım? Hayırlısı olsunben buraya 'agustorta hamıleyımmmmmmmm' yazmıstım ya kızlar.. heh o konu iptal .. eylüldeee hamileyimmmm.. eylülde iptalmi aktifmi belli olur
Canım ben de onu diyorum, sen bi ay bırak herseyi bak
28 miş düzenin, 12-14-16 da ilişkiye gir o eşine artık mesirin kendisini mi yedirirsin bilmiombi de böle dene ya. Ovu testi fln da stres yapıyo demek ki sende de. Takip yapmadan gayet çat çat takvim gibi ilerle, o zaman yumurtanı etkileyemezsin. Bak ben soğan kürü dışında dikkat ettim, yani soğan kürü direk bozuyor herseyi ama. Mesela hayıt otu hapıyla 40 da oldum
Gliforla 37 de
Çörekltuyla da 37 de
Benim ovu 21-25 arası bunu kabıl ettm.
Sende biraz sıfırla beyni
Canim inşallah çok güzel haberler alırsın.Bence yap sen yarın koyulasmis olmalı eğer varsa.ve bence varKizlaaar icim icime sigmio yaaayarin olsn bi an once. Sizce ne zmn test yapim yarin olmazsam. 3 gun falan beklim mi yaa. Dusunceler gidip gelio kafamda
Ben sabah indrarda yaptım silik çıktı dr da idrarda yaptı cıkmadı kan almadı haftaya dedi bekle dediNasil cikmaz yaa. Idrar testinde cikio amaa . Ne garip
Benim gögüsler sismisti cuma günü cumartesi aksamda ufacık pembe birsey geldi ama kanama degildi burda yazan minumum üc saat diyor bende bir saat bile sürmediki anladınmı sen yavrum ben birsey anlamadımAnam ne buldum tobe acaba hamilemiyimki ben 4 gun bile tam surmedi lekeler ve gogus agrilarim bitti die uzuluodum sislik var gogsumde
ay heycan yaptim simdi ve lekeler damla gibi cok acik pembeydi ama yerlesme kanamasi adet öncesi dio bnm gecti adetim gec dollenme olabilirmiki
Offf cok umut böyle oluyor inşallah gelmezB
enim adetten önce çok akıntım oluyor, sanırsam gebeyken olmamıştı. Ama bu bahsettiğim akıntı olmama dönemi 4-5 hafta gebelik arasıydı.
Benim de başlar yarın akıntım, vajınamda bi yumuşama ve açılma oluyo bi de... ha bu saydıklarımı yaşayıp gebe oldugunu öğrenen arkadasım da var... bu sebeple ben bilmiom hiçbişe ya
Adetliyken söyleyince parladimCanım kaynanan sasırmıs adet sancıları cekmek gayet normal. Benim annemde kv de cocuk olmadan önce hep agrılı adet dönemleri gecirmisler el ayakları üsürmüs ikisininde cocuk dogduktan sonra agrılarıda üsümeleride normale dönmüs. En azından kafanda bu konuyla ilgili soru isareti kalmasın. Benimde ilk gün yogun olur diger günler kolay gecerdi. Simdi ilk gün agrısını bile duymuyorum üc aydır duymadıgım icinde üstüne görmemi yasıyorum diyorum sen kendini daha iyi bilirsin bosver kv deni
Kız benim adet günüm değil ama ayaklarım çok üşüyor yani bu acaba kötü bişeymiCanım kaynanan sasırmıs adet sancıları cekmek gayet normal. Benim annemde kv de cocuk olmadan önce hep agrılı adet dönemleri gecirmisler el ayakları üsürmüs ikisininde cocuk dogduktan sonra agrılarıda üsümeleride normale dönmüs. En azından kafanda bu konuyla ilgili soru isareti kalmasın. Benimde ilk gün yogun olur diger günler kolay gecerdi. Simdi ilk gün agrısını bile duymuyorum üc aydır duymadıgım icinde üstüne görmemi yasıyorum diyorum sen kendini daha iyi bilirsin bosver kv deni
Yaa bni hamiş ilan ettin bileCanim inşallah çok güzel haberler alırsın.Bence yap sen yarın koyulasmis olmalı eğer varsa.ve bence var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?