Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dr gitim sabah evde test yaptım silik çıktı dr gitim orda test yaptı birşey cıkmadı hamile ola bilirsin geç dolenme ola bilir dedi haftaya perşembe tekrar test yapalım dedi cıkmasa birşey kanda takip ederiz dedi karnım agrıyor bugün sanki olacak gibi ama akıntım da var adet olmadan önce akıntısı olan var mı çokta sevinmiştim be cıkar bilmiyorum

Nasil cikmaz yaa. Idrar testinde cikio amaa . Ne garip

Kizlar ben cok salak bir insanim.yumurtlayamadigimi bildigim halde aptal gibi yinede umutlandim. Benim yeni bat 19eylül. Aslinda 23 24 ü gibi bekliyordum erkenden geldi sagolsun. Sanirim catlama ignesinin etkisi.birde coraspin kan sulandirici kullaniyorum o erkenden getiriyor

Bende de bugün kasık batması oldu kesin adet olcam
Ama 10 km dağ tepenin sonunda oldu belki de gebeyimdir

Kafayı kırdım hükümsüzdür
Şafak 3

Kizlar ben cok salak bir insanim.yumurtlayamadigimi bildigim halde aptal gibi yinede umutlandim. Benim yeni bat 19eylül. Aslinda 23 24 ü gibi bekliyordum erkenden geldi sagolsun. Sanirim catlama ignesinin etkisi
Kaç günde adet oldun şimdi canım?

Adet sancilari cekmek normal degil arkadaslar ya anlamadim ben simdi kaynanam da gelmis diyor sen sanci cekiyorsun gebelik olmuyor artik dayanamdim patladim
Canım kaynanan sasırmıs adet sancıları cekmek gayet normal. Benim annemde kv de cocuk olmadan önce hep agrılı adet dönemleri gecirmisler el ayakları üsürmüs ikisininde cocuk dogduktan sonra agrılarıda üsümeleride normale dönmüs. En azından kafanda bu konuyla ilgili soru isareti kalmasın. Benimde ilk gün yogun olur diger günler kolay gecerdi. Simdi ilk gün agrısını bile duymuyorum üc aydır duymadıgım icinde üstüne görmemi yasıyorum diyorum sen kendini daha iyi bilirsin bosver kv deni

B
enim adetten önce çok akıntım oluyor, sanırsam gebeyken olmamıştı. Ama bu bahsettiğim akıntı olmama dönemi 4-5 hafta gebelik arasıydı.
Benim de başlar yarın akıntım, vajınamda bi yumuşama ve açılma oluyo bi de... ha bu saydıklarımı yaşayıp gebe oldugunu öğrenen arkadasım da var... bu sebeple ben bilmiom hiçbişe ya

Kaç günde adet oldun şimdi canım?

Canimmm son adetlerim
19 agustos
27 temmuz
29 haziran
31 mayis

Sanki duzenli 28günde bir gibiydi ama hic ilac kullanmiyordum. Zaten ben ne zaman gebelik icin ilac kullansam bütün düzenim altüst oluyor. Bu ay 8gün gonal f igne oldum 2 tane ovitrelle catlama ignesi oldum.
Zaten normaldede coraspin kan sulandirici kullandigimdan 3 gün kahverengi lekelenme sonrasinda 4.gün adetim geliyor 4gün daha sürüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…