- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Oyle yapicam gercekteb de kem gozluler zaten . Evde hik desek kaynanam ariyor soyluyor gorumcelereCanim ben senin yerinde olsam gebe kalsamda söylemem bu tip insanlara. Gider hic sevmedigi birine söylerim ondan öğrensin çatlasın patlasın kudursun.
Ya balim misafir gelio ve persembeye kndi doktoruma gidicem bu sefer acele etmicem varsa zaten cikar yoksa da nasipGörmedim yavrum bakamadım hic mesajlara bikac isim kaldı hallediyim hepsine bakıcam ay ozaman hamilesin sen insallah kalkıp gidiyosun hemen acile bune rahatlık yaaa kosss
Ne kadar guzel soyledin . Acele etmemek cok iyi olsa zateb vardirYa balim misafir gelio ve persembeye kndi doktoruma gidicem bu sefer acele etmicem varsa zaten cikar yoksa da nasip
Simdi de zorla test yaptircak kariya bak ya
Kari ekonomik yaama pozitif cikan olursa destekligi kiz bizim butcemizi dusunuo
Bilmiyorum ya vardır bunda da bi hayır önümüzdeki ay aşılama yapacak doktor inşallah olurGercekten de oyle hayirlisi diyor dil ama gönül yaniiuiyooooorrrrrr
Bizde yarin gidicez gorusmeye insallah oyalamadan tedaviye baslarlar . Baslarlar mo hemenBilmiyorum ya vardır bunda da bi hayır önümüzdeki ay aşılama yapacak doktor inşallah olur
Insllh canisi senn dee ❤Ay kıyamam yavrum yaaa insallah doludur göbisin kızın yada oglunla saglıgıyla
Heeey burada ümitsizlige yer yok kalk silkelen ve calismalara kaldigin yerden devam etBi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım
Benimde ilk hamileligimde adet günümde 37 çıkmıştı galiba, sonucu veren kişi çok belirsiz konuşmuştu, gebelik olmayabilir doktorunuzla görüşün dedi, sonra 2 günde 1 kan verdim yükseldi, sonra doktora gittim geç döllenme dedi, inşallah sizde de bir sorun yokturkızlar dün adet gunumdü .bu sabah bhcg sonucum 33.5 çıktı.acaba normal miben daha yüksek bekliyordum
Ayyy kuzum bi sene icin de 4 5 kisi bnden sonra ewlenmelerine ragmen hamile kaldi hele bi kiz bnden 2 ay snra evlendi hamile kaldi dusuk yapti hemen pesinden hamile kaldiki istemiolardi dusun bn vurayim kndimiBi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım
Öncelikle hayırlı olsun, sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah... Hiç belirtiniz varmiydi?Kizlar merhaba normalde batim 23 ya da 24 u idi. Esim askere gidecek ben de memlekete gideceğim iste o yuzden yaptıralim birlikte ogrenelim dedik yoksa beraber ogrenemeyecektik. Velhasil bthcg 110 çıktı doktorun yanina gectik hayirli olsun dedi carsamba tekrar test tekrarlayacagiz icimiz rahat olsun dedi.rabbim tum bekleyen ve isteyenlere nasip etsik insallah
Bence düşünüyorlar olurda olmazsa diye düşünmüyorum diyordurAyyy kuzum bi sene icin de 4 5 kisi bnden sonra ewlenmelerine ragmen hamile kaldi hele bi kiz bnden 2 ay snra evlendi hamile kaldi dusuk yapti hemen pesinden hamile kaldiki istemiolardi dusun bn vurayim kndimi
Adetin 2.günü başlıyorlarBizde yarin gidicez gorusmeye insallah oyalamadan tedaviye baslarlar . Baslarlar mo hemen
Bu ay yalan oldu bayrama denk geldi benim ovulasyon.Heeey burada ümitsizlige yer yok kalk silkelen ve calismalara kaldigin yerden devam et
Napiyim kndimizi paralasakda aglayip yerden yere atsakda olan oluo zaten nie bosa stres yapioz heycan ayri ama millete niye kazandiralimki ayda 1 kez test yeterli birbirimize gaz vermeyek adet gecikince yapalim yada yaklasinca sonra uzuluoz stres oluoz adet gecikio belki bnde de yok ama napiyim rabbim biliodur bosa kalbimize dusurmedi dimi bebegi belki sabrimizi denio belki yasanacaklarimiz var istemeyenlerin bile oluo yaw bu prezevtf bile delik cikip hamile kalan var dusun o kadar rabbim verince oluo bazen doldugumuz gunler olluo kabul o gunlere ama her ay yapmayalim bole yemin ederim bi sene once sacimda 1 tel beyaz vardi simdi komple beyaz stresden uzuntuden ne gerek var kndimizi yaslandirip eslerimizinde bizimde omrumuzu azaltioruz heycanimizi bitirioz bkleyelim nasipde varsa olur o kadar cok gaza geldimNe kadar guzel soyledin . Acele etmemek cok iyi olsa zateb vardir
Çok teşekkür ederim amiin insallah ❤Öncelikle hayırlı olsun, sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah... Hiç belirtiniz varmiydi?
Aynen benimle evlenenler doğum yaptı.ben düşünmeye başladığımdan beri de 4akrabam üstüme hamile kalıp Doğum yaptı bende tık yokAyyy kuzum bi sene icin de 4 5 kisi bnden sonra ewlenmelerine ragmen hamile kaldi hele bi kiz bnden 2 ay snra evlendi hamile kaldi dusuk yapti hemen pesinden hamile kaldiki istemiolardi dusun bn vurayim kndimi
Sakin olmak lazim kuzum zamani var inaniorum su an dewlet herseye imkan verio sukurki bisekilde olur inan sadece bkle olcak biliorum hepimizin umudunu yitirmeAynen benimle evlenenler doğum yaptı.ben düşünmeye başladığımdan beri de 4akrabam üstüme hamile kalıp Doğum yaptı bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?