Ovasyon testin car mi bazi hamilelerde ovulasyon yumurtlamadaki gibi cikiyormuşSol tarafim cok acayip sis gibi bi degisik bacagimi yukari dogru bukerek oturmayi seviom sagda sknti yok solda acio bi degisik bugun bnde adet olcak mis gibi hissediom tık yok goguslerimde dokunmasamda arada acio akintimla pembe geldi yine bugunbiraz önce ama degisik adet olmayacam gibi dusunuomda bilmiom umarim olmayiz kuzum umarim hamileyizdir
Insallah saglikli olsunda ne olursa olsun kiz erkek farketmezBaslamak basarmanın yarısıymıs hadi insallah ikizlerle üücüzlerle dönersin insallah o yolda goncagülüm❤
Noldu canim niyeKızlar çok kötü hissediyorum kendimi
Ahh ölürüm ya insallah annemmmL Loriklorik sen de bence bir dahaki ay hamile kalirsin icime bir an iyle dogdu insallah dohru cikar canim
Bi de planladiklari zaman olmuuor mu canim ne uyuz bi durum bunu cok iyi bilirimBi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım
Ne kadardir evlisinBi arkadaşım geçen ay hamile kalmaya karar verdi bu ay hamile şimdi aramış haber verdi.galiba ben hiç anne olamıycam herkes hamile kaldı benim üstüme doğum yaptı ben bir kere bile kalamadım
Aynen eskiden hamilelik haberi duydum mu kendi çocuğum olacak gibi sevinirdim. Bu çok mucize bi olay diye heyecandan yerimde duramazdım. Şimdi bi yanım eksik hissediyorumBi de planladiklari zaman olmuuor mu canim ne uyuz bi durum bunu cok iyi bilirimAllah sabir vrrsin bize insallahhh ya cok zor coooookkkk
Sen ne kadarlik evlisinAhh ölürüm ya insallah annemmmyarin hastaneye gidicez nadil bi yol bizi bekliyoruz bilmiyoruz dualariniza brni de kativerin
Ben deee sabah kirmizilari gorunce yikildim yine yeniden ..Aynen eskiden hamilelik haberi duydum mu kendi çocuğum olacak gibi sevinirdim. Bu çok mucize bi olay diye heyecandan yerimde duramazdım. Şimdi bi yanım eksik hissediyorum
Ne kadardir evlisin
1.5 senelikSen ne kadarlik evlisin
Artık hiç bişey teselli de etmiyor.Ben deee sabah kirmizilari gorunce yikildim yine yeniden ..
Ben de 1 senelik evliyim doktorlar pek ilgilenmiyor ozele gdiyirm onda ne yumurtlama doneminde cagrdi ne film cekti ilac verdi1.5 senelik
Gercekten de oyle hayirlisi diyor dil ama gönül yaniiuiyooooorrrrrrArtık hiç bişey teselli de etmiyor.
Esime de dedim boswer diyor ona mi laf anlaticaz diyoro da biliyor anlayissiz biri oldugunu danasinin insallah bakalim test mest isterler simdi bi de ya obur aya kalsin istemiyorum .
Ben flm de cektirdim. Ben de bisey yok demislerdi . Spermlerde sorun var bizde . Belki ben de de sorun vardir simdi bilemem.Ben de 1 senelik evliyim doktorlar pek ilgilenmiyor ozele gdiyirm onda ne yumurtlama doneminde cagrdi ne film cekti ilac verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?