- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
HatrlamiormKimler
kimlerden ne haberler var bir serimeriye denk gelebildim yavrum baska![]()
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HatrlamiormKimler
kimlerden ne haberler var bir serimeriye denk gelebildim yavrum baska![]()
Tabiki de hayyiiirrrCiddiiiimisiiiiiiiin![]()
Neyse insallah bizlerden güzel haberler gelir ama hic umutlu degilimHatrlamiorm![]()
Yavrum yaaaaaaa kıyamam yaaa hay Allah üzüldüm ama hayırlısı buymus demekki tüh yaTabiki de hayyiiirrrsabah biraz krizlerdeydim sen uyurken ne agladim ama he vallaha
kirmiizilari gördüm bi sanci +kaynana da bonusu
![]()
Ben umutluyum sizden ben bekledigim zamanda geldi zaten her zaman 1 gun gec ya da 1 gun erken oluurum . Bi de gece baslayan bacak agrisindan anladim sabah gorucegimiNeyse insallah bizlerden güzel haberler gelir ama hic umutlu degilim![]()
Hayirlisi artik diyecez . Yarina randevu aldim gidicem insallah hastaneye . Kaynanaya kurt girmis durmuyorYavrum yaaaaaaa kıyamam yaaa hay Allah üzüldüm ama hayırlısı buymus demekki tüh yakaynanana ne batmıs yinee
![]()
Insllh. Cok karisik duygular icndeyim. Hayrlisi olsnNeyse insallah bizlerden güzel haberler gelir ama hic umutlu degilim![]()
Benimde karnım davul gibi oldu ha simdi ha sonra bekliyorum bende ama hic agrım yok kalca kemiklerimden baskaBen umutluyum sizden ben bekledigim zamanda geldi zaten her zaman 1 gun gec ya da 1 gun erken oluurum . Bi de gece baslayan bacak agrisindan anladim sabah gorucegimi
Insallahhhhh hayirlisi neyse o olsun . Demmekki daha zamanimiz varmis desek de icimiz burukBenimde karnım davul gibi oldu ha simdi ha sonra bekliyorum bende ama hic agrım yok kalca kemiklerimden baskahayırlısını yasayalım herbirimiz insallah kuzum
![]()
Senin yüzünden senin o kör salak baskıların yüzünden senin stresinden gebe kalamıyorum deseydin ya agzına agzınaHayirlisi artik diyecez . Yarina randevu aldim gidicem insallah hastaneye . Kaynanaya kurt girmis durmuyorneymis sanci oluyorum diye gebe kalamiyormusum
kizdim ona tartistim icimin yagladi eridi . Zaten adetliyken gergin oluyorum
Yeni guncel bat 16 EYLÜLBenimde karnım davul gibi oldu ha simdi ha sonra bekliyorum bende ama hic agrım yok kalca kemiklerimden baskahayırlısını yasayalım herbirimiz insallah kuzum
![]()
Seni en basa yazacamYeni guncel bat 16 EYLÜLHAY GELMEYESICE
Esime de dedim boswer diyor ona mi laf anlaticaz diyorSenin yüzünden senin o kör salak baskıların yüzünden senin stresinden gebe kalamıyorum deseydin ya agzına agzınagerci sen fazlasınıda söylemissindir eline agzına saglık
Bir git bakalım kuzum ne diyecekler bir yılını doldurdugunu söyle denemede mutlaka
İyi yaptın kuzum sen randevu almakla arastırmaya gideceksin dimi? @Antoryum123 noldu aceba onunda batı bugündüEsime de dedim boswer diyor ona mi laf anlaticaz diyoro da biliyor anlayissiz biri oldugunu danasinin
insallah bakalim test mest isterler simdi bi de ya obur aya kalsin istemiyorum .
İnsallah yavrum stres yapmayı bırak iki türlüde zarar varsada yoksada ben koydum göge rahmet gelsinInsllh. Cok karisik duygular icndeyim. Hayrlisi olsn![]()
Istanbul egitim ve arastirma olarak gözüküyor mhrs de kisirlik polikliniğine aldim . Dogru almisimdir insallahİyi yaptın kuzum sen randevu almakla arastırmaya gideceksin dimi? @Antoryum123 noldu aceba onunda batı bugündü
Baskan yardımcısı böregi cöregi olmanın avantajlarıEn sevdigim zirvedeyimmm![]()
Nerdeymiski onun poliklinigi acebaIstanbul egitim ve arastirma olarak gözüküyor mhrs de kisirlik polikliniğine aldim . Dogru almisimdir insallah