- 15 Ağustos 2019
- 336
- 516
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaaa cok uzuldum bn bole hayal etmemistimGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
![]()
Aslinda cok belliydi çünkü dun sag bacagim cok uyuştuAnaaaa cok uzuldum bn bole hayal etmemistim![]()
Katiliorum sana bnmkinide alKızlaaarr rüyamda doğum yapıyordum bir kız bebeğim oluyorduadetim geçtikçe gene psikolojim bozulmaya başladı hayır olmadığını biliyorum bari adet olayım oda gelmiyor vücudume bile bana naz yapıyor beynimi alıp gidecem buralardan
![]()
Cnm ben ilac bagisiklik yapsin istemiorm. O yuzden icmiorm. Dogal atlatmya calisiorm. Eger disarda isim varsa ya da evde misafrim falan varsa iciorm.İlaç iç canm eğer farklı bir rahatsızlığın yoksa ilaçtan zarar gelmediğini az önce bir doktorun videosunu izleyerek anladım bende içmezdim ama içmek daha iyiymiş çünkü bende hep hastanelik olurum eğer içmessem bak şuan sancılarım başladı adeti göreyim hemen içecem
Bnm gibi seninkide sag bacak sizliosa adet oluomAslinda cok belliydi çünkü dun sag bacagim cok uyuştu
Sanki boyle hissizlesiyor dimiBnm gibi seninkide sag bacak sizliosa adet oluom![]()
Hakkında hayırlısı olsun kuzum :)İkinci aşılamam :)
Bi degisik oluo ya ama iste bn daha adet olmadimSanki boyle hissizlesiyor dimi
Hahahaha kalk kız gidelim buralardan iki gündür hanfendiye kahvelermi yapmadım sıcak su torbasımı koymadım anacım sancı var renk yok delirtti beniKatiliorum sana bnmkinide al![]()
Anladım canım tabi oda bir yöntem ben çok şiddetli sancılı olduğum için dayanamıyorum malesefCnm ben ilac bagisiklik yapsin istemiorm. O yuzden icmiorm. Dogal atlatmya calisiorm. Eger disarda isim varsa ya da evde misafrim falan varsa iciorm.
Benim 5 ay oldu isteyeli bebiş acaba banada verirlermi klomen bu ay tam bir yıl oldu evleneliTahminimce verir canm...
Yok bn nazlandirmiom sen gibi gelceksen gel gelmiceksen parmaklattircam doktora die tehtit ediom ama ipledigi yokHahahaha kalk kız gidelim buralardan iki gündür hanfendiye kahvelermi yapmadım sıcak su torbasımı koymadım anacım sancı var renk yok delirtti beni![]()
Aa cok ayip lutfen morluga odaklanin
Anam noldu kizAdet sancilari cekmek normal degil arkadaslar ya anlamadim ben simdi kaynanam da gelmis diyor sen sanci cekiyorsun gebelik olmuyor artik dayanamdim patladim
Evet oluyo benim kasik bolgesindede karindada ama uzun sureli degil sonra geciyo
O zmn ic cnm hic affetmeAnladım canım tabi oda bir yöntem ben çok şiddetli sancılı olduğum için dayanamıyorum malesef![]()
Test yapmadin mi pekiTam 32 sayfa vardi okumadan atmadim cok konusuonuz yainternetimi hemen bitirmeyim dedim bna yazan varda gormediysem k.bkmayin kizlar tam 45 gun oldu bugun adet olmayali en son adet tarim 6 temmuz kendimi taktir ediorum 1 kere kan verdim dun aksam pembe leke bitti gelmio artik persembe gunu 10.30da kndi doktorumdan randevu aldim baskilara dayanamayip yorgunluk cok az gogus sizlamasi gogus sismesi kasikda batma ve ara ara agri disinda tık yok ara ara degisik sryler oluoda umursamiom tam 14 gun geciktim 4 5 gun damla cok acik pembe geldi o kadan bakalim neler olcak
![]()
Ama oyle acili degil agri gibiHamis ciceklerimgöbek bölgesinde acınız oldumu hic?
bu sol karın tarafım niye acıyorki böyle yaa![]()