Cogu kisinin sancisi oluo ki bu da norml yani. Arkdslarim kusardi hatta igne olmadan kendilerine gelemezdiBen de oyleyim su an kivraniyorum resmen
Hayırlısı olsun canımVarikosel evet duzeldi ameliyattan sonra ama bisey yok daha yarin asilma icin gidicem doktora
Zaten adwt olinca gergin oluyorum oda oyle diyince patladim ona napiyim ya eeehh canima tak etti artik .Cnm kv kulak tıka resmen sacmalamis adı üstünde adet ağrısı yani ve bunun çocukla hiç alakasi yok
Insallah bakalimHayırlısı olsun canım
Bekleyelim bakalım :))Öyleyseeee Eylül'ü birlikte bekliyoruz
Ben ilk gun cekiyorum sadece cok kotu o da .. kaynanmda diyoor kizken ayro kadinken ayri kadin olinca adet sancisi kesiliyormus .dedim her insan ayni degil.Cogu kisinin sancisi oluo ki bu da norml yani. Arkdslarim kusardi hatta igne olmadan kendilerine gelemezdi
Hic de bileee. Annem halâ ceker sancisiniii. Aha ben de cekioom. Ozur dilerim ama Bosbogaz kadin yaaBen ilk gun cekiyorum sadece cok kotu o da .. kaynanmda diyoor kizken ayro kadinken ayri kadin olinca adet sancisi kesiliyormus .dedim her insan ayni degil.
Uyuz oldum adetliyken zaten gerginim patlamaya yer ariyorum ona patladim aksam da esime patliycamHic de bileee. Annem halâ ceker sancisiniii. Aha ben de cekioom. Ozur dilerim ama Bosbogaz kadin yaasanki herkese sormus anket yapmis. Evlnnce adetinizin sancisi gecti mi diye
Esine cok yansitma cnm bence. Iice anneci olur.Uyuz oldum adetliyken zaten gerginim patlamaya yer ariyorum ona patladim aksam da esime patliycam
Kız resmen pozitif hayırlı olsun kuzum
Ben niye çekmek zorunda kaliyorum . Psikolojik baski yapiyor . Bilsin annesiniEsine cok yansitma cnm bence. Iice anneci olur.
Kist ağrı yapıyomuki kıızKizlar bugun keyifsizim ayni gecen ayki gibi sol kasigim agriyor yine kist sıkıştırıyor sanirim.bu ay 3 tane vardi insallah dahada büyümemislerdir.
Bnmkisi gibi toz kondurmayan birisi deilse sole o zmn.Ben niye çekmek zorunda kaliyorum . Psikolojik baski yapiyor . Bilsin annesini
İnş :) Perşembe yi beklicem kan için bakalımKız resmen pozitif hayırlı olsun kuzum
Ne kadar cahillik yaa eskilerin bilmesi lazım bunun Allahtan geldiğiniBen niye çekmek zorunda kaliyorum . Psikolojik baski yapiyor . Bilsin annesini
Soyliycrm artik herseyo umrumda degil niye uzulen taraf ben oliyimBnmkisi gibi toz kondurmayan birisi deilse sole o zmn.
Hadi hayırlısıı ne kadardır istiyosunİnş :) Perşembe yi beklicem kan için bakalımteşekkürler
Bilmiyor ya bir iki tanesinin sancisi yok diye saniyor evlenince geciyor sancilarNe kadar cahillik yaa eskilerin bilmesi lazım bunun Allahtan geldiğini
Benimde sancılarım arttı adet olucam yine hüsran amaan neyse bu ay zaten çokta umutlu değildim o yüzden üzülmeyecemKızlar adet olacakmısım gibi siskinligim oldu büyük ihtimalle sonuc hüsran olacak beklemedeyim islerim var hepinize dönecem halledince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?