- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Kuzu yumurtlama zamanı gün aşırımı ilişki oldu hergünmüOoofff bilmiyotum ya artik 1.5 yildir olmuyorsa artik hic oomaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu yumurtlama zamanı gün aşırımı ilişki oldu hergünmüOoofff bilmiyotum ya artik 1.5 yildir olmuyorsa artik hic oomaz
Dedi oyle . Ondan sonra kadin dogumculara gitttik kac kere sanirsin dalga gecer gibi hersey normal gozukuyor yaza kadar hamile kalirsiniz diyip yolluyorlar .rahim filmi cekyigim yerdeki doktor da sonuclarimiza bakti . Yaza kadar hamilelik olusur dediE peki ameliyattan sonra doktor ne dedi herşey normale döndü diye bişey dedimi
Kız o gülen yüzün hiç solmasın elbette hepimiz çok istiyoruz ama herşey Allah'tan Allah vermezse vermez biz isyan etmeyelim ümidimizi kaybetmeyelim rabbim sen ne zaman uygun görürsen de her zaman bak vallahi ben böyle diyorum içimi rahatlatan şey Allah'a olan inancım verende o vermeyen de o dünyanın sonu değil çocuğumuzun olmaması çok şükür sağlıklı sıhhatli insanlarız elbet vardır bir zamanı kuzucum yıpratma kendini bırak kırmızılar gelsin kendini ve eşini strese sokma eşinden yana sorun varmış o yüzden tavsiyem tedaviye başlayın kuzum Allahım sana tez vakitte bir evlat nasip etsin çok içten söylüyorum az önceki mesajına çok üzüldüm çünküOoofff bilmiyotum ya artik 1.5 yildir olmuyorsa artik hic oomaz
Artik o onu kullandi böyle oldu su şunu kullandi boyle oldu seylerini duymak istemiyorum ameloyattan bir ay sonra hamile kalnalar bile var burda okudugum kadariylaCanim varikosel ameliyati sonrasi bir arkadas 2 ay sonraydi sanirim hamile kaldi.ama eşi proman k diye bir ilac kullandi 2 ay.
Her gun oldu . Gun asiri olmasi imkansiz . Ben kaynanamla kaliyorum .Kuzu yumurtlama zamanı gün aşırımı ilişki oldu hergünmü
Bak canım ne güzel işte sen önlemini aldın ama dua et sadece artık Allahtan iste bunun spermle falan alakası yok inanın ya kadın sprial le hamile kalmış bol bol dua Rabbimin merhameti bizimkinden çok çok büyük geciktiriyosa güzelleştiriyodur emin ol bak ben 2 ay boyunca ovu testi yaptım ama olmadı ama şimdi beklentimi düşürdüm tabiki aklımda bebek konusu ama öyle belirti falan aramicam emin olun nasibimiz bi yerlerde bekliyoDedi oyle . Ondan sonra kadin dogumculara gitttik kac kere sanirsin dalga gecer gibi hersey normal gozukuyor yaza kadar hamile kalirsiniz diyip yolluyorlar .rahim filmi cekyigim yerdeki doktor da sonuclarimiza bakti . Yaza kadar hamilelik olusur dedi
Ya cok teseekkur ederimmmama napalim insanogluyuz bizde cok sabirli insanlar degiliz . Hemen olsun bitsin istiyoruz . Dun eltimde hamileydi 2 ayi vardi dogurmasina ustelik 4 cocogu da var . Cok içerledim orda ne bilyim ya . Istemeden olmus bu gebeligiKız o gülen yüzün hiç solmasın elbette hepimiz çok istiyoruz ama herşey Allah'tan Allah vermezse vermez biz isyan etmeyelim ümidimizi kaybetmeyelim rabbim sen ne zaman uygun görürsen de her zaman bak vallahi ben böyle diyorum içimi rahatlatan şey Allah'a olan inancım verende o vermeyen de o dünyanın sonu değil çocuğumuzun olmaması çok şükür sağlıklı sıhhatli insanlarız elbet vardır bir zamanı kuzucum yıpratma kendini bırak kırmızılar gelsin kendini ve eşini strese sokma eşinden yana sorun varmış o yüzden tavsiyem tedaviye başlayın kuzum Allahım sana tez vakitte bir evlat nasip etsin çok içten söylüyorum az önceki mesajına çok üzüldüm çünkü
Ben 2 ay her gün denedim ama bu ay gün aşırı yapıcam çünkü spermin kalitesi düşüyo benceHer gun oldu . Gun asiri olmasi imkansiz . Ben kaynanamla kaliyorum .
Ah ahh bilmiyorum artik anne baba olmak istiyruz herkes gibi zorlamadan dogal yollarla neden biz yaBak canım ne güzel işte sen önlemini aldın ama dua et sadece artık Allahtan iste bunun spermle falan alakası yok inanın ya kadın sprial le hamile kalmış bol bol dua Rabbimin merhameti bizimkinden çok çok büyük geciktiriyosa güzelleştiriyodur emin ol bak ben 2 ay boyunca ovu testi yaptım ama olmadı ama şimdi beklentimi düşürdüm tabiki aklımda bebek konusu ama öyle belirti falan aramicam emin olun nasibimiz bi yerlerde bekliyo
Bilmiyorum. Olur insallah bu seferBen 2 ay her gün denedim ama bu ay gün aşırı yapıcam çünkü spermin kalitesi düşüyo bence
Umutsuzluk yok nefes aldığın sürece umut var unutma sen anne olucaksın acele etme sabret dua etAh ahh bilmiyorum artik anne baba olmak istiyruz herkes gibi zorlamadan dogal yollarla neden biz ya
Olur olur pes etmek yok yav nedir yani Rabbim bizim içimizi bizden çok daha iyi biliyor :)Bilmiyorum. Olur insallah bu sefer
Insallah anne olucaaazzUmutsuzluk yok nefes aldığın sürece umut var unutma sen anne olucaksın acele etme sabret dua et
Tabiki de biliyor ama neden geç oluyorOlur olur pes etmek yok yav nedir yani Rabbim bizim içimizi bizden çok daha iyi biliyor :)
Tabi kıız nefes al azıcık ya daha 1 buçuk sene olmuş genciz yaşayalım biraz hayatımızı bebek olumcada dicezki hiç vaktim yok çok yoruluyorum :)Insallah anne olucaaazz
Çünkü yazdığı bir zaman var o zamana kadarda sabretmemiz lazım her istediğimiz hemen oluyormu ki buda olsunTabiki de biliyor ama neden geç oluyor
Olsin da vaktim olmasa da olurTabi kıız nefes al azıcık ya daha 1 buçuk sene olmuş genciz yaşayalım biraz hayatımızı bebek olumcada dicezki hiç vaktim yok çok yoruluyorum :)
Istemeyenlerin hemen oluyor bizim niye olmuyor nedeeennÇünkü yazdığı bir zaman var o zamana kadarda sabretmemiz lazım her istediğimiz hemen oluyormu ki buda olsun
Kız sus isyan etmaa :) bak ne yap biliyomusun meryem suresini aç oku sonrada mealini oku sana çok iyi gelicek inan banaIstemeyenlerin hemen oluyor bizim niye olmuyor nedeeenn
Adetliyken okunuyor muKız sus isyan etmaa :) bak ne yap biliyomusun meryem suresini aç oku sonrada mealini oku sana çok iyi gelicek inan bana