- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Kos öküzünün yanına yat kıvrıl bakim benim disi öküzümYok annaaammmkinusturmayin beni yyattaaccaağaaaammm
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kos öküzünün yanına yat kıvrıl bakim benim disi öküzümYok annaaammmkinusturmayin beni yyattaaccaağaaaammm
Gaçtimmm ben o zaman yaaa cok uzgun surat cok aglayan suratKos öküzünün yanına yat kıvrıl bakim benim disi öküzüm![]()
Var bence bisiler biryerlerde muhabbetler olmus gibi geliyor banaYok mümkün degil Bi okul 2 deliyi kaldıramazdı![]()
Bence de alamaamSen hele yap 1.yi ilk 6 ay bakalım ele telefon alabiliyomusun![]()
HayırResmen gidemiyosun![]()
Instagramda olmusturVar bence bisiler biryerlerde muhabbetler olmus gibi geliyor bana![]()
Oda olabilir kuzu bak degerlendirmişsinde takılma buna olumlu olBanada ikinciye yumurtluyorum gibi geldi (kendimi bu cümleyle tavuk gibi hissettim) cok minnacıktı cünkü bir kere oldu oda malum calısmalardan sonra iste dün![]()
Beni ilgilndirmez vallaBahanede hazır aklımızı aldı bu sıpalar bekleye bekleye![]()
Yaw he hee hadi uyuyyunBence de alamaamkiyamam ki onaaa her sesinde kucagima aliriim
Ben dahil olamadım aranıza malefes benim koca yüzündenInstagramda olmustur![]()
Ortak mi kullaniyorsunuzBen dahil olamadım aranıza malefes benim koca yüzünden![]()
Açtım okul yıllığını hemen var mı diyeVar bence bisiler biryerlerde muhabbetler olmus gibi geliyor bana![]()
Ben de ayno durumdayim daha once farketmedimAz once ayndan baktm da gogsleerime damarlarim iice belli olmus. Daha once hic hatrlmiorm bole yesil yesil oldgunu
AyrilamioooooomYaw he hee hadi uyuyyunsen en son cikmiyor muydun
Ucu da agrio mu senin dokunncaBen de ayno durumdayim daha once farketmedim
İntagramda takıldık beraber kadınlar kulubu kesmedi biziInstagramda olmustur![]()
Tmm bebegim denicem ben cıkayım en iyisi burda durdukca belirti arayacagım sizi cok öpüyorum cok iyi geceler cok güzel calısmalarınız olsun insallah good nightOda olabilir kuzu bak degerlendirmişsinde takılma buna olumlu ol