- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kimdiik kiizzz hatirlamadimYanlıs hatırlıyorsun birinin yoruumu vardı hatta diger topiklerde sizli bizli konusuluyo burası tam benlik diyen kimdi o![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimdiik kiizzz hatirlamadimYanlıs hatırlıyorsun birinin yoruumu vardı hatta diger topiklerde sizli bizli konusuluyo burası tam benlik diyen kimdi o![]()
Gec olsun güc olmasın beybisiKiz ben baya bi sonra dahil oldum gec buldum sizi![]()
Yanlis yapmissinYa noldu neyo kacirdim iki dakika bi lavaboya gittim![]()
Tamda oturduğum yeri anlattın lisede
Aklımda sanki sendin diye kalmıs amaKimdiik kiizzz hatirlamadim![]()
Iate bu yuzden birakip gitmiyorumYanlis yapmissinteli de goturcektin kendinlee
Yoksa aynı lisedemiydikdinizTamda oturduğum yeri anlattın lisede![]()
Dimiii. Bisey diyen olursa da bebiklere atariz sucuuDimi ya millet neler neler diyorbizimki gayet masumca
![]()
Kuzum yapma böle ben senden umutluyum bu ay yerleşme kanaması gibi geldi yazdıklarınKorktu![]()
Hadi geri gitIate bu yuzden birakip gitmiyorumhemen bisey oluyor ben yokkkeeenn ooff
3.yü yapana kadar buralardayim benKiz ben baya bi sonra dahil oldum gec buldum sizi![]()
Cok uzgunum izgun surat aglayan surat yatmak zorundayım artikHadi geri git![]()
Ben de azcuk kocaya yardim edeym yazik kagitlar icinde kaybolduCok uzgunum izgun surat aglayan surat yatmak zorundayım artiksiz de konu bulamayinda uyuyyuuuurrrsunuz insalllaaahhh
![]()
Yok mümkün degil Bi okul 2 deliyi kaldıramazdıYoksa aynı lisedemiydikdiniz![]()
Yok annaaammmYoksa aynı lisedemiydikdiniz![]()
Sen hele yap 1.yi ilk 6 ay bakalım ele telefon alabiliyomusun3.yü yapana kadar buralardayim ben![]()
Banada ikinciye yumurtluyorum gibi geldi (kendimi bu cümleyle tavuk gibi hissettim) cok minnacıktı cünkü bir kere oldu oda malum calısmalardan sonra iste dünKuzum yapma böle ben senden umutluyum bu ay yerleşme kanaması gibi geldi yazdıkların
Hado gitBen de azcuk kocaya yardim edeym yazik kagitlar icinde kayboldu
Bahanede hazır aklımızı aldı bu sıpalar bekleye bekleyeDimiii. Bisey diyen olursa da bebiklere atariz sucuuyaramaz cocuk gibi