- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Yok yaaa cok da acik konusmadik. Konussaydik simdiye banlanirdikO degil açık sözlüyüm diye banlayacaklar birgün beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaaa cok da acik konusmadik. Konussaydik simdiye banlanirdikO degil açık sözlüyüm diye banlayacaklar birgün beni![]()
Sakasina seyttiydim de opuyorum yanaktanAy valla ben yapmissam ole bisy kendimden gecmisimstres attim azcuk
Bugun bana yarın sana ne diyom ben yaTamam sen görürsen bana ben görürsem sana![]()
İlkgünde ben sizi yataga yolluyordum nasıl kalmadı hic yoktukiAnam topikte adap kalmadı ohoo ohoooo![]()
Harbi lise tayfa duvar kenarı mode oneBugun bana yarın sana ne diyom ben yaanlaştık kuzum duyanlar duymayanlara anlatsın
![]()
TmmSakasina seyttiydim de opuyorum yanaktan![]()
Basta cok kibardi herkes birbirine sizli bizliydi geldigimiz noktaİlkgünde ben sizi yataga yolluyordum nasıl kalmadı hic yoktuki![]()
Inş ins gelmezzzzHarikasın gercekten
Bu ayda pert ya yarın kalktıgımda ya gelirse![]()
Ne oldu bnm umut kelebegime hı çagırma gelmesinHarikasın gercekten
Bu ayda pert ya yarın kalktıgımda ya gelirse![]()
Yanlıs hatırlıyorsun birinin yoruumu vardı hatta diger topiklerde sizli bizli konusuluyo burası tam benlik diyen kimdi oBasta cok kibardi herkes birbirine sizli bizliydi geldigimiz nokta![]()
Yok be gülüm aradaki samimiyet super valla böyle devam ederiz insssTmmolursa soleyin ama hem rahatsz etmiyelm hem de ban yemeyelm bosa
![]()
Ne guzldi o taraflar yaaa ahh ahhh anılar
Dimi ya millet neler neler diyorYok yaaa cok da acik konusmadik. Konussaydik simdiye banlanirdik
Ya noldu neyo kacirdim iki dakika bi lavaboya gittimSakasina seyttiydim de opuyorum yanaktan![]()
Kiz ben baya bi sonra dahil oldum gec buldum siziİlkgünde ben sizi yataga yolluyordum nasıl kalmadı hic yoktuki![]()
Hii e tmm o zmnYok be gülüm aradaki samimiyet super valla böyle devam ederiz insss