Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya animsiyorum sanki ama tam olarak hatirlayamadim sen kaçıncı haftadasin mide bulantin var mi
10+6’yım ben bugün itibariyle canım. Yarın 11 haftalık olucam inşallah. Mide bulantım oldu ama sonradan oldu. Senin şimdi kaç haftalık oluyo bata göre? Hamilelik takvimi yapsana canım.

Senin heyecanını yerim yaa annesi bebeğin büyüyor

10+6’yım ben bugün itibariyle canım. Yarın 11 haftalık olucam inşallah. Mide bulantım oldu ama sonradan oldu. Senin şimdi kaç haftalık oluyo bata göre? Hamilelik takvimi yapsana canım.
Ay maşallah büyüyor senin kuzuadeti 5 gün geçti benim 5 haftaya yakın oluyor sanırım.simdilik yapmayayım takvim biraz bekleyeyim canım

Keşke keseyi kalp atışını bir duyabilsem daha ona çok var galiba.saglikla buyusunler de zaman zor da olsa geçecektir inşallah
İnşallah canım benim, az kalmış keseyi görmeye senin aslında. Çok dikkatli ol hastaneye giderken, biliyosun öyle bi zamandayız. Ne zaman randevun şimdi?

İnşallah canım benim, az kalmış keseyi görmeye senin aslında. Çok dikkatli ol hastaneye giderken, biliyosun öyle bi zamandayız. Ne zaman randevun şimdi?
Bilmiyorum ki doktorla saat 2 de konuscaz o saatte arayacağım randevu verir herhalde evet ben de nirmalde evden hic cikmiyirum.çok korkuyorum giderken doktora

Maşallah bebisler çifter cifter mi geliyor yoksa :)

Beylikduzu civarında 190 tlye vardı özel muayenehanesi olan yanlis hatırlamıyorsam. Biraz araştırmak lazim, inşallah iyi bir yer bulursun
Medicalpark Florya’da bi doktorun muayenesi 150 tl falandı sanırım. Ben o hastaneye gidiyorum ama doktorum farklı. 260 tl benim doktorun muayenesi. Doktora göre fiyat değişiyo. İsteyen olursa 150 tl muayenesi olan doktorun adını da bulabilirim.

Selam kızceler napıosunuz
aleyküm selam cnm napim kahvaltı yaptm oturdum yelek örüyorum sen napıyorsnz
Tamam canım sen nasıl istersen. Büyüyo valla ama ilk zamanlar zamanın hiç geçmediğini düşünüyosun.
Yaaa evet aynen ilk haftalar aylar çok zor geviyor şimdi benim baya hızlı gidiyor gibi

Ya inanmıyorum ya acaba lorik ve Fatma yanlışlıkla siteye girip yazınca grup yöneticileri tarafından üyelikleri iptal mi edildi.
Mune hanım bizi bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz. O siteye gidip msj yazanın üyeliği iptal mi oluyor. Bir şey anlamadık arka arakaya arkadaşlar pasif oldu

Ya saçma değilmii Burda da olurum başka platformda nealaka banlanmak insan istediği yerde olur Nedemek oluyo bizi seçersen kalırsın diğer tarafa geçersen banlanorsınmı çok saçma buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…