Sağol canım sağol inşallahSağlıklı insAllah hiç düşünme ay çok sevindim canım ya MaşAllah
10+6’yım ben bugün itibariyle canım. Yarın 11 haftalık olucam inşallah. Mide bulantım oldu ama sonradan oldu. Senin şimdi kaç haftalık oluyo bata göre? Hamilelik takvimi yapsana canım.Ya animsiyorum sanki ama tam olarak hatirlayamadimsen kaçıncı haftadasin mide bulantin var mi
Senin heyecanını yerim yaa annesi bebeğin büyüyorKızlar günaydın elim ayağım titriyor bir bakar misiniz?ayın 30unda adeti 1 gün geçe 158 olan değerim 3 gün sonra yani dün 1027.37 olmuş 2.5 katından çok fazla artmış.hic hiç beklemiyordum ama bu artış normal mı fazla olmasi bir sorun yaratır mı?
Ay maşallah büyüyor senin kuzu10+6’yım ben bugün itibariyle canım. Yarın 11 haftalık olucam inşallah. Mide bulantım oldu ama sonradan oldu. Senin şimdi kaç haftalık oluyo bata göre? Hamilelik takvimi yapsana canım.
Tamam canım sen nasıl istersen. Büyüyo valla ama ilk zamanlar zamanın hiç geçmediğini düşünüyosun.Ay maşallah büyüyor senin kuzuadeti 5 gün geçti benim 5 haftaya yakın oluyor sanırım.simdilik yapmayayım takvim biraz bekleyeyim canım
Büyüsun inşallah canım hepimizinki sağlıkla büyüsünSenin heyecanını yerim yaa annesi bebeğin büyüyor♥
Keşke keseyi kalp atışını bir duyabilsem daha ona çok var galiba.saglikla buyusunler de zaman zor da olsa geçecektir inşallahTamam canım sen nasıl istersen. Büyüyo valla ama ilk zamanlar zamanın hiç geçmediğini düşünüyosun.
İnşallah canım benim, az kalmış keseyi görmeye senin aslında. Çok dikkatli ol hastaneye giderken, biliyosun öyle bi zamandayız. Ne zaman randevun şimdi?Keşke keseyi kalp atışını bir duyabilsem daha ona çok var galiba.saglikla buyusunler de zaman zor da olsa geçecektir inşallah
Bilmiyorum ki doktorla saat 2 de konuscaz o saatte arayacağım randevu verir herhalde evet ben de nirmalde evden hic cikmiyirum.çok korkuyorum giderken doktoraİnşallah canım benim, az kalmış keseyi görmeye senin aslında. Çok dikkatli ol hastaneye giderken, biliyosun öyle bi zamandayız. Ne zaman randevun şimdi?
Beylikduzu civarında 190 tlye vardı özel muayenehanesi olan yanlis hatırlamıyorsam. Biraz araştırmak lazim, inşallah iyi bir yer bulursunYok Avrupa yakasındayımBurda çok pahalı bir yer sordum giderken başka yer görürsem arar sorarım ama
Bize de haber ver canım, hadi gözün aydın. Bu sefer herşey çok güzel olacak.Bilmiyorum ki doktorla saat 2 de konuscaz o saatte arayacağım randevu verir herhalde evet ben de nirmalde evden hic cikmiyirum.çok korkuyorum giderken doktora
Maşallah bebisler çifter cifter mi geliyor yoksa :)Kızlar günaydın elim ayağım titriyor bir bakar misiniz?ayın 30unda adeti 1 gün geçe 158 olan değerim 3 gün sonra yani dün 1027.37 olmuş 2.5 katından çok fazla artmış.hic hiç beklemiyordum ama bu artış normal mı fazla olmasi bir sorun yaratır mı?
Medicalpark Florya’da bi doktorun muayenesi 150 tl falandı sanırım. Ben o hastaneye gidiyorum ama doktorum farklı. 260 tl benim doktorun muayenesi. Doktora göre fiyat değişiyo. İsteyen olursa 150 tl muayenesi olan doktorun adını da bulabilirim.Beylikduzu civarında 190 tlye vardı özel muayenehanesi olan yanlis hatırlamıyorsam. Biraz araştırmak lazim, inşallah iyi bir yer bulursun
aleyküm selam cnm napim kahvaltı yaptm oturdum yelek örüyorum sen napıyorsnzSelam kızceler napıosunuz
Yaaa evet aynen ilk haftalar aylar çok zor geviyor şimdi benim baya hızlı gidiyor gibiTamam canım sen nasıl istersen. Büyüyo valla ama ilk zamanlar zamanın hiç geçmediğini düşünüyosun.
Ya saçma değilmii Burda da olurum başka platformda nealaka banlanmak insan istediği yerde olur Nedemek oluyo bizi seçersen kalırsın diğer tarafa geçersen banlanorsınmı çok saçma buldumKizlar baska siteye gitmeyin yanlisliklada uye olanlari mumkunse hemen uyeligini iptal etmesin yöneticiler uyarsin sonucda merakdan gidebilir bazi arkadaslarimiz onlara yazikve nana ve lorik eski uyelikle gelemiosaniz yeni uyelik acin sonucda mail beles dimi bizi burda birakmayin ciglik atiorum bisekilde yoneticilerimizde insafa gelir die umut ediorum saygilar
bencede yok sacma ama iste anlmadim bende.. keske aciklasalar bizede arkadaslarimiz neden aramizda degilYa saçma değilmii Burda da olurum başka platformda nealaka banlanmak insan istediği yerde olur Nedemek oluyo bizi seçersen kalırsın diğer tarafa geçersen banlanorsınmı çok saçma buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?