• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma Rabbim e emanetsnz sağlıkla git sağlıkla gel insAllah haberdar et
Gittim geldim arkadaşlar 6 haftalık değil deperim 275 çıkmış daha 2 3 haftalık dedi 🌸 Ama kumda döküyormuşum ve kansızmışım 2 gündür kasık ağrım var biraz sanırım kumdanmış 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi hastane bomboştu zaten içim rahatça gittim geldim 🤲

Gittim geldim arkadaşlar 6 haftalık değil deperim 275 çıkmış daha 2 3 haftalık dedi 🌸 Ama kumda döküyormuşum ve kansızmışım 2 gündür kasık ağrım var biraz sanırım kumdanmış 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi hastane bomboştu zaten içim rahatça gittim geldim 🤲
Canım değere göre söylediyse net olamayabilir ama ultrasonda kese boyutuna göre dediyse tamamdr sağlıklı olsun da insAllah önemli olan o çok şükür insAllah sorunsuz kumlardan da kurtulur rahat bı hamilelik geçirirsin hastanenin boş olmasına sevindim hadi gözün aydın 🤗

Canım değere göre söylediyse net olamayabilir ama ultrasonda kese boyutuna göre dediyse tamamdr sağlıklı olsun da insAllah önemli olan o çok şükür insAllah sorunsuz kumlardan da kurtulur rahat bı hamilelik geçirirsin hastanenin boş olmasına sevindim hadi gözün aydın 🤗
Böyle canım işte hem ölçtü hemde değerime baktı 2 yada 3 dedi tekrar gidicem 2 hafta sonra o zaman dha net olur

Eklentiler

• IMG-20200403-WA0034.jpeg
    IMG-20200403-WA0034.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 187
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back