Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cok komikmis ya hic unutamayacagim bi hikaye walla cok guldum gece gece ts ederim hikayeni paylastigin icin hic unutmm bunu efsaneydi seni camci seni way be

Ben yum catladıktan sonra buay nezle oldum dokuz gün sürdü daha yeni geciyor

Ay cok komikmis ya hic unutamayacagim bi hikaye walla cok guldum gece gece ts ederim hikayeni paylastigin icin hic unutmm bunu efsaneydi seni camci seni way be

Allah sizlerede saglikla sihatle nasip etsin insallah. Bol bol nazlanin eslerinize.

Kiz beni tarof ettin yaaaaa cok sekersin
Demekki bi yerde tutturdum bk bn safim kimle konustuysam buraya uye oldugumdan beri balim bulasti hamile cikti bi ben kaldim hadi bakalim sayfada balli zaten kesin bu ay bitimine kadar bi iki kisi daha hamileyim diecek sanada surdum o baldan gozum ustunde

Aaalllaahiiimmmmm yuzumu yikamam o bal gitmesininanırımben boyle seylere ben de iri gozlu kara kivircik biriyim

Sen ona söyle olduuu gozlerim doldu.Allah hayirlisiyla nasip etsinde uca uça gider merak etme.
Gider kiiz gider bnm kocam sakasina soluo ole. Simdiden gece cnm bisy cekti mi alio saolsn. Cocuk delisi zaten Allhtan. Ilk olachi icin dedgin gibi uca uca gider

Gider kiiz gider bnm kocam sakasina soluo ole. Simdiden gece cnm bisy cekti mi alio saolsn. Cocuk delisi zaten Allhtan. Ilk olachi icin dedgin gibi uca uca gider
Sen cagirsan sevgilim gaaacaaahh gqaaaçaaahh gelerem sevincimden ucarak uçaaahh uçaaahh gelerem

Rabbim en kısa zamanda Sağlıklı sını nasip etsin kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…