Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaamm ne aktifsiniz bi yetisemiom size millet gozunu kapatio acio hamile kalio futbol rakimi kurcak biz burda az kakdi dogurmadan gitmeden hacca gitmis gibi olduk dualar dualar
Yoo ben cagırmıyorum korkuyorum hatta gelmesin kıskıskıs benimde öyle ne kadar cok ortak yönünüz var agrı geldigi gibi bir saat icinde kırmızı gelirresmen cagiruyoruzmesela ben adet olacagimi hiissttiigim gun ped takarim tabi olursa gelir olmazsa gelmez
Aynaya baktınmı yüzünde lekelenme varmı bende olmus
İnsallah yavrucum Allahım söyletiyor olsun herkesin kucagı dolsunSakin sakin senden ve N Nana Ana senden cok umutluyum @Fatma KTL Artik sende de var suphem hadi bu ay toplu bi hamileyim cigligi atarsiniz insallaaaaaahhhh
Aynen oyle cnm haydlisiyOnumuzdeki maclara bakarız artık
Sivilcem var bi sürüAynaya baktınmı yüzünde lekelenme varmı bende olmus
Aynn resmen hamileymis gibi herseyi ögrenio insan cok degisik bnde arada dusunuorum hamile olsam napcam die sanki bosluga dysecek misim gibi oluo ama insan ewlat olsunda istio minicik burunlu biseyValla asil ben diyelim hamile kaldik ne olacak diye düsündüm biraz önce direktmen mevzu degisiyor.insan yeni duruma adapte olamaz gibi.hele ben bir yildir tumurtlama iliski kasik agrisi regli batma derken baska mevzu bilemez oldum.
Fazla detaycı fazla vefalı fazla icten seviyoruz galibaBiz mi karilik yapamıyoruz aceba . Bizim yaptigimiz karilik degil mi ben de aymi snin gibiyim
Aminnnnnnnnİnsallah yavrucum Allahım söyletiyor olsun herkesin kucagı dolsun
Kızlar merhaba.. eşim hala hamile olduğumu bilmiyor. Şehir dışında. Salı günü gelecek. Nasıl söyliyim sizce fikir bekliyorum sizden ❤
Bir yıldır bebis yok merkez beklemedeBu arada ilk gebeligini kimler beklio ne zamandir merak ettim.
Bn 1 yil 1 ay birio ilk gebelik olursa
Bende öyle düşümedim değil canım ama o zamana kadar çoktan anlar kiCanim genelde emzik veya bebek patigini hediye paketi yapiyorlar. Ama benim hayalim 8.haftaya kadar söylemeyip doktor kontrolünde ilk kalp atışını duydugu anı kameraya cekmek.
Aynn resmen hamileymis gibi herseyi ögrenio insan cok degisik bnde arada dusunuorum hamile olsam napcam die sanki bosluga dysecek misim gibi oluo ama insan ewlat olsunda istio minicik burunlu bisey
Ücüzler mi geliyor yoksamBenim 3 tane sivilce cikmiş.
Bende öyle düşümedim değil canım ama o zamana kadar çoktan anlar ki
Bn hep klasik ama su kutuya biseyler koyuyolar ya bebek malzemesi test vs ucunada balon bagliolar öle dusunuodum uzerimde de hamilelik badisi giycem o kutuya bakarken biri videi cekicek önce kutuya bakcak sok olcak sonra uzerimdeki yaziya iste yazida baba ile baslayan guzel bisey yazcak vs. Vs diodum hayalim di ama nasio olmadi ögrensem bnle ögrencek suoriz bn yapamm dibimden ayrilmio adet tarihimi bnden ii bilio hainKızlar merhaba.. eşim hala hamile olduğumu bilmiyor. Şehir dışında. Salı günü gelecek. Nasıl söyliyim sizce fikir bekliyorum sizden ❤
Ücüzler mi geliyor yoksam❤
Toplu halde geliyorlar beybilerSivilcem var bi sürü