Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O aylar bn cok skntiydim bide bu siteyi bilmiodum hadi yine iisin destekcin dert ortagin cok 💕
Bende öyleyim ya bide vajinusmus yaşadım uzun Bi süre o yüzden bu ay olmazsa başlıcam tedavşye yaş oldu 30. Annem tarafında menapoz 35 40 yaş civarı baya korkuyorum ama bu topik korkularımı aldı bende çok motive tim gebeyik hepimiz 😀

Tahmin ediorum ve anliorumda seni ama yitirme bir gun olcak bizim bebislerimiz ruhlariyla rabbimizin yannda in demesini bklio kim birakabilir rabbini zmnani o bilir en azindan guzel yerden izlio bizleri 💕
İnşâllah kuzum ya anasını çok bekletti Bi gelsinler ısırcam onları 😍

Sorma geberiodum uykusuzlukdan teli birakamadim saatlerdir kopamio insan tam bnlik cok sewdim buralari 😁😁 konu kasikdan yok akintidan cam siseye kadar gitti 😁😁hamile kaldikda asermeyi dusunuoz 😁🤣🤣
Yeminle ben de oyleyim esim artik telefonu elimden alip kiricak diye korkuyoum🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kopamıyorum burdan 🤣🤣cikinca tekrar gelince yetişemiyorum 🤣🤣

1566165145980-2057345790.jpg

Gelün qızlaaaar çay yaliyak 😁😁😁

Iyi geceler kizlar okuya okuya anca geldim supersiniz😍😍😍 benimde bugun 8 gunum vardi sabah acayip adet agrisiyla uyandim baya erken geliyo diye düşündüm hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back