- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Dindiri dindiri dindiridiiiSen cagirsan sevgilim gaaacaaahh gqaaaçaaahh gelerem sevincimden ucarak uçaaahh uçaaahh gelerem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dindiri dindiri dindiridiiiSen cagirsan sevgilim gaaacaaahh gqaaaçaaahh gelerem sevincimden ucarak uçaaahh uçaaahh gelerem
Diom bu sipalar nere kacti da gelmio bize gelmediklerine gore rahatlar yolumu tutturamioz neBnm 4 ay oldu dusuneli ama tam takir 2 aydir calsioz . Temel atamadik bi turlu
Allahm nerelere dustum bnbu da iiydi sulu yalamak dah guzl galibaa
Ben 5 yıl ilaç kullandım cnm panik atak yüzünden son 1 sene terapi aldım o çok iyi geldi emdr terapisi ve doktoruma sordum ya hamileyken kötü olursam diye oda sıkıntı yok sen terapi aldın artık başetmeisni biliyorsun dedi ama sanırım hormonlar zorlayabilirKızlar peki aranızda anksiyete ve panik atak olan var mı acaba benim tek korkum bu aslında bu yüzden de yarın doktora gidicem ne olur nasıl olur çözümü var mı diye bakalım
Ayaaaa bakkhttiiimm ay beyyyaazz kiza bahhttiimmm kiz beyyaaazzz cuzdan actim pereee azzzz bu kiz bana yaarreeemmaaaazz dindiri dindiri dindiri dinDindiri dindiri dindiridiii
3 yıldır bekliyorum Bi umut ilk olacak olursaBu arada ilk gebeligini kimler beklio ne zamandir merak ettim.
Bn 1 yil 1 ay birio ilk gebelik olursa
Elini veren kolunu kaptiriyor bu topiktehosgeldinnn hepimiz deliyizAllahm nerelere dustum bn
Bi hamile kalak degisik taktikleri birbirimize veririz toplucana aseririz artik sonucda 1 elin nesi 2 elin sesi buluruzBozde yeni evliyizneler neler bi de bisey bilmiyorlar ne desek heeee
Ben de 1 yil 3 aydirBu arada ilk gebeligini kimler beklio ne zamandir merak ettim.
Bn 1 yil 1 ay birio ilk gebelik olursa
Kuzum rabbim umudumuzu kesmesin insallah guzel haber vercez birbirimize3 yıldır bekliyorum Bi umut ilk olacak olursa
Ben 5 yıl ilaç kullandım cnm panik atak yüzünden son 1 sene terapi aldım o çok iyi geldi emdr terapisi ve doktoruma sordum ya hamileyken kötü olursam diye oda sıkıntı yok sen terapi aldın artık başetmeisni biliyorsun dedi ama sanırım hormonlar zorlayabilir
Sorma geberiodum uykusuzlukdan teli birakamadim saatlerdir kopamio insan tam bnlik cok sewdim buralari konu kasikdan yok akintidan cam siseye kadar gitti hamile kaldikda asermeyi dusunuozElini veren kolunu kaptiriyor bu topiktehosgeldinnn hepimiz deliyiz
Hadi ya herkez bi yilindan fazla anlasilanBen de 1 yil 3 aydir
Amin inşallah cnm günler geçtikçe umutta azalıyor malesefKuzum rabbim umudumuzu kesmesin insallah guzel haber vercez birbirimize
Kız acelen ne cicim ayındasın daha senEn taze benim snaırom ikinci ayım☺
O aylar bn cok skntiydim bide bu siteyi bilmiodum hadi yine iisin destekcin dert ortagin cokEn taze benim snaırom ikinci ayım☺
Sanirim öyle . Erkenden mudahale etmek en mantilkiisi bence .Hadi ya herkez bi yilindan fazla anlasilan
Yok geçirmedim cnm ama buradaki konulardan okudum. Tavsiye ederim çok faydalı tabi iyi Bi doktor olursa. Ben çok memnundum doktorum dan o zamanlar çok kötüyüm sadece onunla dertleşirdim çok güvenirdimBende 6 7 yıldır ilaç kullanıyordum ama 6 ay önce bıraktım ilaç kanımdan temizlensin dedim gebelik düşündüğüm zaman diye. Peki siz anlaşırım kadarıyla hamilelik geçirdiniz sanırım nasıl geçti zor muydu? Emdr terapisini ilk kez duydum arastiriyim bi çiviniz için teşekkür ederim ♥
Valla yolu tutturuoz daa zıpır bunlar anacim durmuolr kiDiom bu sipalar nere kacti da gelmio bize gelmediklerine gore rahatlar yolumu tutturamioz ne