Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar peki aranızda anksiyete ve panik atak olan var mı acaba benim tek korkum bu aslında bu yüzden de yarın doktora gidicem ne olur nasıl olur çözümü var mı diye bakalım :dua:
Ben 5 yıl ilaç kullandım cnm panik atak yüzünden son 1 sene terapi aldım o çok iyi geldi emdr terapisi ve doktoruma sordum ya hamileyken kötü olursam diye oda sıkıntı yok sen terapi aldın artık başetmeisni biliyorsun dedi ama sanırım hormonlar zorlayabilir

Ben 5 yıl ilaç kullandım cnm panik atak yüzünden son 1 sene terapi aldım o çok iyi geldi emdr terapisi ve doktoruma sordum ya hamileyken kötü olursam diye oda sıkıntı yok sen terapi aldın artık başetmeisni biliyorsun dedi ama sanırım hormonlar zorlayabilir

Bende 6 7 yıldır ilaç kullanıyordum ama 6 ay önce bıraktım ilaç kanımdan temizlensin dedim gebelik düşündüğüm zaman diye. Peki siz anladığım kadarıyla hamilelik geçirdiniz sanırım nasıl geçti zor muydu? Emdr terapisini ilk kez duydum arastiriyim bi çiviniz için teşekkür ederim 🙏

Bende 6 7 yıldır ilaç kullanıyordum ama 6 ay önce bıraktım ilaç kanımdan temizlensin dedim gebelik düşündüğüm zaman diye. Peki siz anlaşırım kadarıyla hamilelik geçirdiniz sanırım nasıl geçti zor muydu? Emdr terapisini ilk kez duydum arastiriyim bi çiviniz için teşekkür ederim 🙏
Yok geçirmedim cnm ama buradaki konulardan okudum. Tavsiye ederim çok faydalı tabi iyi Bi doktor olursa. Ben çok memnundum doktorum dan o zamanlar çok kötüyüm sadece onunla dertleşirdim çok güvenirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back