- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
AynenAglama yaaaaar aglama yaaaar haydi biraz gül
Gebe olsakta olmasakta birimiz olsa digerimiz olmasada aynı destegi burdan birbirimize verecegiz canım benim aglama![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenAglama yaaaaar aglama yaaaar haydi biraz gül
Gebe olsakta olmasakta birimiz olsa digerimiz olmasada aynı destegi burdan birbirimize verecegiz canım benim aglama![]()
Ay cok komikmis ya hic unutamayacagim bi hikaye walla cok guldum gece gece ts ederim hikayeni paylastigin icin hic unutmm bunu efsaneydiCanim agustos sicagiydi aksam gezmesine gittik. karsima kadinin biri oturdu.elinde buzgibi cam sise gazoz .ahhh anam açacakla cosssss diye açtı ağzina şiseyi soktugu an bittim ben. Geceyarisi kayinvalideme geldik .yok mumkün degil uyuyamiyorum.kaynanama anlattim .kızdi bana niye istemedin diye.esime anlatti esim acık büfe bulmus almis gelmis. Canim istedi diyede 1.5litrelik almis gelmis isguzar.ama yok ben cam şise olacak diye tutturdum.adamcagiz akılsiz başın cezasini ayaklar ceker diye diye gidip cam sise gazozu getirdi. 2 saatte buz gibi şişeyi yalaya yalaya ictim.![]()
Ben yum catladıktan sonra buay nezle oldum dokuz gün sürdü daha yeni geciyorAllah alla asilama demedilermi , gercii bazen sorun olmuomus stres den tutmuomus öle dedi bna doktor ne gicik bi olay olacaksan ol olmayacaksan olma bi sinyal ver nezle olacak bogazdan kulakdan bi yerden önce gosterio kndini ne zor sey bu bebek isi![]()
Kiz beni tarof ettinSakin sakin bn biliom esmer beben olcak boncuk gibi iri gozlu![]()
![]()
Iki sattir güluyom yaaa Allh iiligini versin.kocama okudum yazdgin gibi. Seni doverim diooo
![]()
Ayy seninkide cok iiidiIki sattir güluyom yaaa Allh iiligini versin.kocama okudum yazdgin gibi. Seni doverim diooo
![]()
Onlari simartiyoruzFazla detaycı fazla vefalı fazla icten seviyoruz galiba![]()
Ay cok komikmis ya hic unutamayacagim bi hikaye walla cok guldum gece gece ts ederim hikayeni paylastigin icin hic unutmm bunu efsaneydiseni camci seni way be
Demekki bi yerde tutturdum bk bn safim kimle konustuysam buraya uye oldugumdan beri balim bulasti hamile cikti bi ben kaldimKiz beni tarof ettinyaaaaa cok sekersin
![]()
Walla efsane planlarim varAllah sizlerede saglikla sihatle nasip etsin insallah. Bol bol nazlanin eslerinize.
Aaalllaahiiimmmmm yuzumu yikamam o bal gitmesinDemekki bi yerde tutturdum bk bn safim kimle konustuysam buraya uye oldugumdan beri balim bulasti hamile cikti bi ben kaldimhadi bakalim sayfada balli zaten kesin bu ay bitimine kadar bi iki kisi daha hamileyim diecek
sanada surdum o baldan gozum ustunde
![]()
Hahahahah benim deWalla efsane planlarim var![]()
![]()
Gider kiiz gider bnm kocamSen ona söyle olduuu gozlerim doldu.Allah hayirlisiyla nasip etsinde uca uça gider merak etme.
Kiz hamis olursan ne halayi onu gecAmiiiiiiiiiiiiinnn.
Hamissem bu ay ogrendgimde halay cekecemAllh icin de birinin karnini doyurucam
![]()
Yok kiz gece yarisi kaldirim , yapmazsa babasina derim walla vurur gezmeler ceker canimHahahahah benim decanim yeni koltuk takimi cekti falan
![]()
Sen cagirsan sevgilim gaaacaaahh gqaaaçaaahh gelerem sevincimden ucarak uçaaahh uçaaahh geleremGider kiiz gider bnm kocamsakasina soluo ole. Simdiden gece cnm bisy cekti mi alio saolsn. Cocuk delisi zaten Allhtan. Ilk olachi icin dedgin gibi uca uca gider
![]()
Ayy seninkide cok iiidiyiyosa almasin nys senin canin cam cekersi gazos deme direk net ol plastik yada cam de bari git gel yapmasin adam
![]()
Rabbim en kısa zamanda Sağlıklı sını nasip etsin kuzumTeşekkürler 2 haftalık yoktu çok erken öğrendim ben..hatta idrar testinde bile çıkmamıştı kan'da çıktı. Dediğin gibi bilmemek daha iyi çünkü o 2-3 günde bile kendimi çok kaptırmışım .. hayırlısı Rabbim kucağımızı boş bırakmasın ♥
AminnnnnAllah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ❤ aminnm
Bozde yeni evliyizYok kiz gece yarisi kaldirim , yapmazsa babasina derim walla vurur gezmeler ceker canimbu gazla cok sey yaptirim yeni ewliyiz ya esya diyemm ama hali guzel fikir
![]()