Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim agustos sicagiydi aksam gezmesine gittik. karsima kadinin biri oturdu.elinde buzgibi cam sise gazoz .ahhh anam açacakla cosssss diye açtı ağzina şiseyi soktugu an bittim ben. Geceyarisi kayinvalideme geldik .yok mumkün degil uyuyamiyorum.kaynanama anlattim .kızdi bana niye istemedin diye.esime anlatti esim acık büfe bulmus almis gelmis. Canim istedi diyede 1.5litrelik almis gelmis isguzar.ama yok ben cam şise olacak diye tutturdum.adamcagiz akılsiz başın cezasini ayaklar ceker diye diye gidip cam sise gazozu getirdi. 2 saatte buz gibi şişeyi yalaya yalaya ictim. :KK70:
Ay cok komikmis ya hic unutamayacagim bi hikaye walla cok guldum gece gece ts ederim hikayeni paylastigin icin hic unutmm bunu efsaneydi 😁😁😁😁 seni camci seni way be

Allah alla asilama demedilermi , gercii bazen sorun olmuomus stres den tutmuomus öle dedi bna doktor ne gicik bi olay olacaksan ol olmayacaksan olma bi sinyal ver nezle olacak bogazdan kulakdan bi yerden önce gosterio kndini ne zor sey bu bebek isi 😁🤔
Ben yum catladıktan sonra buay nezle oldum dokuz gün sürdü daha yeni geciyor🙄

Ay cok komikmis ya hic unutamayacagim bi hikaye walla cok guldum gece gece ts ederim hikayeni paylastigin icin hic unutmm bunu efsaneydi 😁😁😁😁 seni camci seni way be

Allah sizlerede saglikla sihatle nasip etsin insallah. Bol bol nazlanin eslerinize.

Kiz beni tarof ettin 😍😍😘😘yaaaaa cok sekersin 😘😘😘
Demekki bi yerde tutturdum bk bn safim kimle konustuysam buraya uye oldugumdan beri balim bulasti hamile cikti bi ben kaldim 😁😁😁 hadi bakalim sayfada balli zaten kesin bu ay bitimine kadar bi iki kisi daha hamileyim diecek 😁 sanada surdum o baldan gozum ustunde 😁💕💕

Demekki bi yerde tutturdum bk bn safim kimle konustuysam buraya uye oldugumdan beri balim bulasti hamile cikti bi ben kaldim 😁😁😁 hadi bakalim sayfada balli zaten kesin bu ay bitimine kadar bi iki kisi daha hamileyim diecek 😁 sanada surdum o baldan gozum ustunde 😁💕💕
Aaalllaahiiimmmmm yuzumu yikamam o bal gitmesin😘😘😍😍inanırımben boyle seylere😘😘😍😍 ben de iri gozlu kara kivircik biriyim 🤣🤣🤣

Sen ona söyle olduuu gozlerim doldu.Allah hayirlisiyla nasip etsinde uca uça gider merak etme.
Gider kiiz gider bnm kocam 😊 sakasina soluo ole. Simdiden gece cnm bisy cekti mi alio saolsn. Cocuk delisi zaten Allhtan. Ilk olachi icin dedgin gibi uca uca gider 😁

Gider kiiz gider bnm kocam 😊 sakasina soluo ole. Simdiden gece cnm bisy cekti mi alio saolsn. Cocuk delisi zaten Allhtan. Ilk olachi icin dedgin gibi uca uca gider 😁
Sen cagirsan sevgilim gaaacaaahh gqaaaçaaahh gelerem sevincimden ucarak uçaaahh uçaaahh gelerem 🤣 :halay: :halay: :halay: :KK55::KK55::KK55:

Teşekkürler 2 haftalık yoktu çok erken öğrendim ben..hatta idrar testinde bile çıkmamıştı kan'da çıktı. Dediğin gibi bilmemek daha iyi çünkü o 2-3 günde bile kendimi çok kaptırmışım .. hayırlısı Rabbim kucağımızı boş bırakmasın ♥
Rabbim en kısa zamanda Sağlıklı sını nasip etsin kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back