- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Gerrrcekten mi
Amin canım insallah hosgeldin aramızaBenimde bat 20 ağustos kızlar Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah
Neye güvensekkiSadece pkonuz varsa, beralife in plo seti var çok kişide ise yaradı baya kişi hamile kaldı, onu deneyebilirsiniz, benimde adetim duzensizdi, düzene soktu. Her bebek isteyene tavsiye ediyorlar.
İnsallah bebegim dualarınızı eksik etmeyinTatlim batma seklinde bi his oluyordu evet.
Hadi insallah gebelik belirtisidir
Hb cnm leke geldi bugün ama hala sökülmedigi icin dahil olayim dedim belki uğur getirir topiginAmin canım insallah hosgeldin aramıza
Insallaahhh insallaahhhhGecen 2 gebeligimdede hep batmalar olmustu canim.insallah insallah seninkide hayra alamettir
Eki Görüntüle 2299673
Eki Görüntüle 2299671
Eki Görüntüle 2299672
kizlar bakin ne bulduuummmm | |
Canım benim eşim problemdi evet. Geçen salı uykum var geç oldu dedi yorgunum dedi. Yaz tatili okul yok birşey yok evde çalışan benim. Hasbamin uykusu varmış yorgunmus yapmadı götünü döndü yattı. Ertesi gün iş yerinde ağlaya ağlaya çalıştım. Hastalar, noldu kizim birşey varsa söyle yardımcı olalım dedi. Nasil diyebilirdim amcaya , böyle böyle amca diyeCanım aha arkadasım, 36-37 de doğurdu, 38 şuan 3. Yü deniyor. Hatun pko lu..
sende şuan çatlama sorunu var yumurtalarında, kaç gündğr konjşuyoruz. Eminehataylı mı sen mi yalnız bu eşi tutulan orda biraz kafam karıştı kusura bakma. 3 ümüz bi eşlere sitem halindeyiz aylardır. Senin daha çatlamış yumurtaya sperm denk gelmedi ki?
Bi de bu pıhtılaşma sorunu 3 düşükten sonra mı anlaşıldı?
Pıhtılaşma gebe kalmaya sorun yaratmıyo da işte 5 hafta civarı düşürüyo bebeği malesef.
Ne bunlar ben acamıyorum canım
Eki Görüntüle 2299673 Eki Görüntüle 2299671 Eki Görüntüle 2299672
kizlar bakin ne bulduuummmm
Canisi acilmio bu nedir
Eki Görüntüle 2299673 Eki Görüntüle 2299671 Eki Görüntüle 2299672
kizlar bakin ne bulduuummmm
Ay dur bir daha yukliycemNe bunlar ben acamıyorum canım
O psikolojini bozmuyormu sanıyorsunKiz nanaa bak senin korkundan testimi yapip yapip duruorm
Yarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cokO psikolojini bozmuyormu sanıyorsun
Ben anlatamıyorum sanırım bu sonuc bile benim kimyasal yasamama sebep hassas olan her kisidede aynısının olacagını düsünüyorum cünkü ister kabul edin ister etmeyin daha cok stres yapıyorsunuz TEST YAPTIKTAN SONRAAAAAAAA
Sen bunların arasında L Loriklorik F Fatma KTL cahil kalmıssın kuzum kötü cicekler bunlar takılma sen bunlaraYani bi testi ilk defa yapincaa
Bence yap biseye oyle kos eczaneyeYarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cokkasıklarım sızlıyor bir ora bir bura batıyor pıt pıt boyle. Bacaklarım ayaklarım zaten sanarsın 50 yaşındayım. Merak ta ediyorum acaba havuc suyu işe yaradımı çatladılarmı. Dua edin sabah çişimi tuta tuta eczaneye gitcem hangi test alsam ki
İnsallah cicegimErenlerden olalm insllh
Soedum sari ciceeeeeceeeeğaaa annen baban vae mi dieSen bunların arasında L Loriklorik F Fatma KTL cahil kalmıssın kuzum kötü cicekler bunlar takılma sen bunlaraBalkupumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?