- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Ay İNŞALLAH ya bklm eger adetse de artk daha napalim yum oncesi sonrasi heo degerlendrmisizHadi hayırlara cıksın insallah o lekelenmeler totisini popisini yerlestirmis olsun göbegine yavrusunun cok amin❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay İNŞALLAH ya bklm eger adetse de artk daha napalim yum oncesi sonrasi heo degerlendrmisizHadi hayırlara cıksın insallah o lekelenmeler totisini popisini yerlestirmis olsun göbegine yavrusunun cok amin❤
Yok tatlım istekle olmuyo o işler. Olacagı var oluyor. Bugun haberde yeni dogan bebegi beylikdüzü sahile atmışlar baktınız mı. İçim gitti. Kimi bulamaz dedim kimi atar oraya buraya. Göbek bağı duruyor yavrumun. Allah ıslah etsinSanirim erkeğin istekle şevkle yapması gerekiyor. Şahsen ben zorla yaptırıyorum. Incileri dökülecek sanki benim kocanin
Yarın senin günün canım garantilemek istersen erken gebelik testi al yada saglık ocagında kan verYarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cok kasıklarım sızlıyor bir ora bir bura batıyor pıt pıt boyle. Bacaklarım ayaklarım zaten sanarsın 50 yaşındayım. Merak ta ediyorum acaba havuc suyu işe yaradımı çatladılarmı. Dua edin sabah çişimi tuta tuta eczaneye gitcem hangi test alsam ki
Aahahahabrn de o da yok .. yalniz dedigim gibi bacagim uyustu su an kirmizilari cagiriyor resmenBata 8gün varken adet agrısı vardı bata 1gün kaldı no dont adet agrısı
Canim dewletse 6 veya 7 asilamandan sonra dewlet %50 sini karsiliomus yas 35 uzeri iste 1 deme mi öle bisey ucretsiz die biliorum ilk cocuksa hastanede bi kiz da denemeye baslamisti tedaviye ama tam bilmiorumKizlar ben ciddi ciddi tüp bebek düsünmeye basladim.ama fiyatlarla ilgili fikrim yok. Annem anlamis bebis icin ugrastigimi. Bende yardim ederim birlikte öderiz kizim dedi. Kendimde biraz para biriktiricem yasım ilerledi gerekirse 1künyem 1 yüzügüm 1 küpem var onlarida bozdurucam aralik gibi yaptiricam.fiyat konusunda bilgisi olan varsa istanbulda sevinirim
Aynen ben de üzülüyorum. Biliyorum gebelik testi de foosss cikiyor iki cizgi cikipta gebe kalamayanlar varmis o yuzden yoohhAynen benimde BAT yarın. Umutlanma çok yarın olursun diyorum kendime. Ilk kez bu Ay evde gebelik testi felan yapmadım. Biraktim çünkü çokkkkk üzülüyorum
En iyisi saglık ocagı belki bana ugurlu gelir hiç gitmedim en son evlilik için kan vermeye gitmiştim tam 2 sene once bugun 21 agustos nikah gunumuz. Allah ım nolur güzel haberler olsun. İyi ettin aklıma düşürdün sagol canım.Yarın senin günün canım garantilemek istersen erken gebelik testi al yada saglık ocagında kan ver❤❤
İhihihihiihihihihiYyyaaaaaaa
Canim dewletse 6 veya 7 asilamandan sonra dewlet %50 sini karsiliomus yas 35 uzeri iste 1 deme mi öle bisey ucretsiz die biliorum ilk cocuksa hastanede bi kiz da denemeye baslamisti tedaviye ama tam bilmiorum
Aslinda nanadir diyecektimİhihihihiihihihihi
Ne sanslı ya sıfır vurdumduymaz sanırım gelinBayramda teyzem ve gelini geldi. Kocası bi kere içine şey yapmış çocuk isdiom oğlan olsun demis 4 kızı var. 1 kere şey yapmış 3 gün günüm geçiyor dedi gelin hanim. Ağzım açık kalıyor Walla. Kadın istemiyor. Kızların hepsi boy boy küçük çünkü
Sen hep gul emi cok iyidi yeni yeni okuom yazilariBu grubun adı çok fena yalnız kızlar yaa
Her gördüğümde a; la ağustos, puştluk yapma da artık bize de bi bebe getirlan be benzeri kaba saba konuşasım geliyo
Ay ağustos bizi de gör gözünü sevem beee artık beee hadi be gözün sevem yaa
Cirkin mi kiz acabaaa Allah cirkin sansi vermistir belkinimNe sanslı ya sıfır vurdumduymaz sanırım gelin
Ay olsun ya ne kaaaa güzel olurInsallah canim sirayla bebis haberlerimuz olur.mevzumuz hamilelik mevzusu olsun artik
Nananin da bi çicaaaa olsuuun aminAslinda nanadir diyecektim
Inan ki o kadar rahat ki.. Kocası fır dönüyor peşinde..Ne sanslı ya sıfır vurdumduymaz sanırım gelin
Bebeaaaaahhhh beeebbbaaaahhdir oo kiz totişini yerlestiriyordurAy az once sol kasigimdan asagi dogru bi sizlama girdii bi kac defa zonkladi gectii . Bebikim mi yoqsaaaam
Guzl olup cocugu cok olanlari napcaz yaaCirkin mi kiz acabaaa Allah cirkin sansi vermistir belkinim
Cok cok amin AllahımYaaa sabir ya,sabir Allahimmmmsen konuyu biliyorsun allahiiimmm amin