• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım aha arkadasım, 36-37 de doğurdu, 38 şuan 3. Yü deniyor. Hatun pko lu..
sende şuan çatlama sorunu var yumurtalarında, kaç gündğr konjşuyoruz. Eminehataylı mı sen mi yalnız bu eşi tutulan orda biraz kafam karıştı kusura bakma. 3 ümüz bi eşlere sitem halindeyiz aylardır. Senin daha çatlamış yumurtaya sperm denk gelmedi ki?
Bi de bu pıhtılaşma sorunu 3 düşükten sonra mı anlaşıldı?
Pıhtılaşma gebe kalmaya sorun yaratmıyo da işte 5 hafta civarı düşürüyo bebeği malesef.
Canım benim eşim problemdi evet. Geçen salı uykum var geç oldu dedi yorgunum dedi. Yaz tatili okul yok birşey yok evde çalışan benim. Hasbamin uykusu varmış yorgunmus yapmadı götünü döndü yattı. Ertesi gün iş yerinde ağlaya ağlaya çalıştım. Hastalar, noldu kizim birşey varsa söyle yardımcı olalım dedi. Nasil diyebilirdim amcaya , böyle böyle amca diye😂 . Birşey yok önemli değil dedim.

Kiz nanaa bak senin korkundan testimi yapip yapip duruorm 😁😁😁
O psikolojini bozmuyormu sanıyorsun🙄
Ben anlatamıyorum sanırım bu sonuc bile benim kimyasal yasamama sebep hassas olan her kisidede aynısının olacagını düsünüyorum cünkü ister kabul edin ister etmeyin daha cok stres yapıyorsunuz TEST YAPTIKTAN SONRAAAAAAAA 😞😓

Screenshot_20190818-230955_Chrome.jpg Screenshot_20190818-230936_Chrome.jpg Screenshot_20190818-231025_Chrome.jpg

O psikolojini bozmuyormu sanıyorsun🙄
Ben anlatamıyorum sanırım bu sonuc bile benim kimyasal yasamama sebep hassas olan her kisidede aynısının olacagını düsünüyorum cünkü ister kabul edin ister etmeyin daha cok stres yapıyorsunuz TEST YAPTIKTAN SONRAAAAAAAA 😞😓
Yarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cok 😔 kasıklarım sızlıyor bir ora bir bura batıyor pıt pıt boyle. Bacaklarım ayaklarım zaten sanarsın 50 yaşındayım. Merak ta ediyorum acaba havuc suyu işe yaradımı çatladılarmı. 😍 Dua edin sabah çişimi tuta tuta eczaneye gitcem hangi test alsam ki

Yarın bende yapim de kurtulayım adet belirtisi adına birşey yok. Üşüyorum cok 😔 kasıklarım sızlıyor bir ora bir bura batıyor pıt pıt boyle. Bacaklarım ayaklarım zaten sanarsın 50 yaşındayım. Merak ta ediyorum acaba havuc suyu işe yaradımı çatladılarmı. 😍 Dua edin sabah çişimi tuta tuta eczaneye gitcem hangi test alsam ki
Bence yap biseye oyle kos eczaneye 😀😀olue mu ki oyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back