- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kizlar bakin bu testi 2.defa denedim bugun hele sonuca bakin yaa 
Bu efektli hali bide normlini de atim
Eki Görüntüle 2299658
Ayni pisligi ben de yapmistim geçen var gibi gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2299658
Keske gerck cizgi olaydii daha once kullndgim bi test. Meraktan ve can sıkntisindan bole igrenclikler yapiorm. Allhim nolcak bnm sonumCanim ilkinde goremedim ama efektli olanda gordum cok silik cizgi
GEBEYÜK BIZ GEBEYÜK GEBEYÜÜÜKKK
Sadece pkonuz varsa, beralife in plo seti var çok kişide ise yaradı baya kişi hamile kaldı, onu deneyebilirsiniz, benimde adetim duzensizdi, düzene soktu. Her bebek isteyene tavsiye ediyorlar.
Gebeyiz gercek olmasa da hayali gebeyozGEBEYÜK BIZ GEBEYÜK GEBEYÜÜÜKKK
Instada polikistikoverle.yasamm sayfasına bakabilirsinBir arastiriyim onuda canim.zaten denemedigim kalmadi
Keşke sen değil de eşin gebe kalacak olan olsaydı. Benim de aynen öyle . O kadar rahat ki kadın llsa üzerine mont atsam gebe kalırdı yani
Eki Görüntüle 2299658
Yazım size
Toplu cildirdiksiyirdik beynimiz bize oyun oyniyorKızlar valla benim testlerde ayni böyle çıkmıştı 3 testere ikisi aynı biri farklı bir marka valla ya hepmiz hamileyiz yada bu testeler bizimle dalga geçiyor çünkü normalde böyle çıkmaması lazım 5 dk içinde cıktı yada hepimiz kafayi yedik hadi hayırlısı
Aynen başka açıklaması olamazToplu cildirdiksiyirdik beynimiz bize oyun oyniyor
Kafayi halledelim de gerisi gelir Allhin izniyleGebeyiz gercek olmasa da hayali gebeyoz
İnsallaaaah kuzum yaa cokta kaptırmak istemiyorum belki o minik lekelenme tekrar yum catladıysa ondanda olabilir yada psikolojikte olabilir bilmiyorum kuzum gecikirse 21 indede gelmezse ozaman yaparım diye düsünüyorum canımNanaaaa 20sinde test yapcan mı sen ay anca bitti yazdıklarınızı okuyordummm ayy kuşummm inş hamilesindir ya valla
Biz 2.defa kullandik ama sen de mi ole yaptinKızlar valla benim testlerde ayni böyle çıkmıştı 3 testere ikisi aynı biri farklı bir marka valla ya hepmiz hamileyiz yada bu testeler bizimle dalga geçiyor çünkü normalde böyle çıkmaması lazım 5 dk içinde cıktı yada hepimiz kafayi yedik hadi hayırlısı
Rabbim güldürsün hepimizi insallahAğlama gül :)
Hadi gecen günlere dünlere dogru kosalımBende bat gelsin istemiyorum
Batım 20si, 21indede gelmezse yapıcam yavrumNana canım sen ne zaman test yapcan
Kiz nanaa bak senin korkundan testimi yapip yapip duruormBatım 20si, 21indede gelmezse yapıcam yavrum❤
Cokzor yavrum yanlıs geliyor sana malesef yapamam kendimide fazla kaptırmak istemiyorum hormonlarla oynayıp geciktirmiyim bide gelmezse simdi.
Bak sana söyliyim sonunda testi bizden önce sen yapacakmissin gibime geliyor