• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayramda teyzem ve gelini geldi. Kocası bi kere içine şey yapmış çocuk isdiom oğlan olsun demis 4 kızı var. 1 kere şey yapmış 3 gün günüm geçiyor dedi gelin hanim. Ağzım açık kalıyor Walla. Kadın istemiyor. Kızların hepsi boy boy küçük çünkü 😂😂😂

1tane 5yasinda oglum var canim kardes diye cirpiniyor. yaş 36 oldu.keske pespese yapsaydim.aman size ders olsun olunca pespese yapin.Evet annem benim bu dünyadaki en büyük şansim.ben annemden acılarimi üzüntülerimi problemlerimi hastaliklarimi hep saklarim üzülmesin diye.ama anlamis. Sen anlatmasanda ben anladim dedi.ya iste annelik böyle birsey.Allah im herkese bu duyguyu tattirsin insallah.oncelikke sizlere.
Kadınların derdi hic bitmiyor bi anne olayım bir kardes yapayım bir evleri olsun ahh ahh nedir bu cektigimiz hayırlı evlatmıssın demekki annende cok iyi niyetli Allah agzınızın tadını bozmasın yavrum stres yapmamaya calıs hayırlısıyla beklemedigin anda oluverir yavrunun kardesi insallah🤲🤲❤️

Ben de az once yuzustu uzandim gobek deligimin etrafonda bi 30 saniye kadar igne ici batirir giibi araliklo batma oldu
Bendede oldu aynısı uzanmadan önce gaz sıkısmasına yormak istiyorum😓 fazlada kaptırmak istemiorum kırmızıları görünce beynime kaynarsular dökülecek yine😓

Kızlar herkeste bu ay bir gobekte batma var biraz once bendede oldu psikolojik herhalde . Ana hepimiz hamilemiyiz yoksa. Bende bu ay yumurtlamadan hamile kalirsam duble mucize olur.

Kadınların derdi hic bitmiyor bi anne olayım bir kardes yapayım bir evleri olsun ahh ahh nedir bu cektigimiz hayırlı evlatmıssın demekki annende cok iyi niyetli Allah agzınızın tadını bozmasın yavrum stres yapmamaya calıs hayırlısıyla beklemedigin anda oluverir yavrunun kardesi insallah🤲🤲

Insallah canim sirayla bebis haberlerimuz olur.mevzumuz hamilelik mevzusu olsun artik

Bayramda teyzem ve gelini geldi. Kocası bi kere içine şey yapmış çocuk isdiom oğlan olsun demis 4 kızı var. 1 kere şey yapmış 3 gün günüm geçiyor dedi gelin hanim. Ağzım açık kalıyor Walla. Kadın istemiyor. Kızların hepsi boy boy küçük çünkü 😂😂😂
Naaıl bi şey yapmaysa soylesin bide kocalara oyle şey yaptıralım 😁😁

Canım git erkenden kalkıp bir acile git
Ya kuzum ii hos guzel dionda yoruldum umutlanmakdan umut vermekden gogus arilarim cok azaldi senin gibi sol kasigim bnmde arada bi acio ama cok az cökunce biraz agrio cogalio bide akinti dewam edio hala arada bi gelio kesilse tmm diecem ama cok umut edecek biseyim yokki su an tek fark gecen ay 6 da oldum ve bu ay kip kirmizi kal yok herkez dio kan ver saglik ocagina die ama uzulmk istemiorum su an suphesi bile bni mutlu edio aman bilmiorum ki belki adet olucam iki uc gune ama yarin gitmicem dinlenmek istiorum hem su akintininda kesilmesini dusuk olsa yine koyu kan gelio bildigim yerlesme olsa herkez demis kisa suruo 4 gun olcak yarinla bu akintinin gelmesi bu kadar uzun surmezki belki degisik adet tipidir ay kafam cok allak bullak moralim bozuk gogus sizlanasida azaldi ya iice gebelik yok dusuncesi oldu bnde 😔 bni dusunuosun biliorum ts ederm cok ince bi insansin ama heycanim azaldi uzulmkden korkuorum bnide en iyi sizler anlayabilirsiniz. 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back