Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim yerlesme kanamaları yasıyor olabilirsin oyüzden herhangi bir acile gidip karınagrısı mide bulantısı yasadıgını söyle(yasamasanda) betahcg baksınlar ki sana zaten sorarlar adetin gectimi diye bugün bile gitsen bakarlar acilde

Genel kontrol icin daha sonra yine gidersiniz canım suan önceligin betahcg olmalı bence esin haklı yani

Bi bakalim gorumcemdeyim su an yarin halletcem o isi bisekilde bole olmuo cunku kndimi bunalttim iice ts ederim destegin icin

bata 8 gü

n var demişsiniz, daha ovunun üzerinden 6 gün geçmiş. 4 üz geliyo bile olsa daha rahme geçmemiş oluyo idrarda çıkmaz...
ayrıca kesin testiniz labquick!
Ben bu labquick e dava açıcam ya sonunda, burlarda ovuden bi saat sora yapıp pozitif çıktı demeyen kalmadı bi tek
Adetiniz 1-2 gün geçmeden gerçekten şu testleri yapmak anlamsız ya, hem biz okurken yoruluyoruz hem siz doğru olmayan heyecanlar yaşıyorsunuz
Yazıktır günahtır
[/QUOTE]
Vay benim canım ya

Kiz var mi belirti neyin
Valla cok tuhafki bel kemigimden biraz icerde kasık tarafında bastırınca acıyan bir yer var dün geceden beri ters bir hareketmi yaptım sanıyorum ama dokununca baya acıyo haricinde belirti olarak akıntım bile sıfır diyebilirim canım
Sende varmı biseyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…